Legg til datoer
Napoli

Mat og drikke

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Dagsturer
  • Private omvisninger
  • Verksteder og kurs
98 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 98

Ofte stilte spørsmål om Napoli Mat og drikke

Hva er andre ting å gjøre enn Mat og drikke som er verdt å besøke i Napoli?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Napoli er:

Flere reisetips for Napoli

Vil du vite mer om aktiviteter i Napoli? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Napoli

Vi ble møtt av guide Sandra, hun holdt ark med navnene våre, så det var lett å finne. Deretter setter du deg på båten og nyter turen til Capri-øya som varer i 40 minutter. Etter ankomst setter du deg på bussen og bussen tar deg rundt på øya. Ta i betraktning at tilleggskostnader på øya er taubane (12 € per person) og skipstur langs øya rundt Capri (20 € per person). Du kan velge å ikke gå selvfølgelig og nyte fritiden på øya. Ikke glem maskene dine, de trengs på båtturen til Capri.

Nydelig tur. Serena og Mario er herlige mennesker. Serena er veldig hyggelig og morsom og Mario er en fantastisk sjåfør! Turen var flott, selv om vi skulle ønske vi kunne bli lenger i byene, men det er forståelig siden vi måtte besøke 3 byer på 1 dag, pluss lunsj! Vi følte oss spesielt forelsket i Sorrento, og alle de fantastiske utsiktene vi møtte! Båtturen var kirsebæret på toppen, og ga en flott oversikt over alle de mange tingene vi så den dagen. Anbefaler sterkt!

Utmerket opplevelse, veldig underholdende tur og vår utmerkede guide Francesca og kaptein Nello også! Været var veldig bra både på båten og for å reise rundt i Capri, jeg anbefaler å ta deg tid til å gå rundt på øya og tenke på at for bussene må du stå i kø (ideelt sett i kø 1 time før møtetiden ved havnen).

Flott tur. Flott utsikt over Amalfikysten hele veien. En klage jeg har er at det ikke er nok fritid i selve Amalfi.

Godt organisert, Tiziana-guiden, veldig bra. Pikniken også veldig egnet. Vi vil gjenta...