Napoli Gastronomi og natteliv

  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Verksteder og kurs
  • Dagsturer
  • Andre opplevelser
63 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 4

Ofte stilte spørsmål om Napoli

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Napoli?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Napoli?

De beste dagsturene og utfluktene fra Napoli er:

Pompeii

Hva er de beste tilbudene og rabattene på aktiviteter og attraksjoner i Napoli?

Flere reisetips for Napoli

Vil du vite mer om aktiviteter i Napoli? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Napoli

Kan virkelig anbefale denne turen! For en opplevelse å lære mer om vingårdens historie, dyrking av planter, vin og alt er med tanke på miljøet. Veldig informasjonsrik om hver type vin som ble servert. Nydelig mat og utsikt. Turen tar ikke 4timer, nesten halvparten av tiden og det var mye venting som er den eneste ulempen. Eneste kjempe minuset generelt med hele turoperatør/guider opplegget, er at de plutselig kansallerer en time før eller mindre og gir søren ikke beskjed! Så vær obs, selv om det ikke gjelder denne turen. 2turer i løpet av 2dager ble kansallert og helt umulig å finne andre alternativer når alt er utsolgt!

Guiden Mario var veldig vennlig og snakket veldig godt engelsk. Han delte tips om byen og ispedde turen med historiske ting. Delene av maten var veldig store. Det er viktig å ta med eget vann. Det er mulig å kjøpe dette under omvisningen. Det er også et toalettstopp på slutten av turen.

Superfin tur med mer enn nok lokale spesialiteter. Kul guide (Mario) med fascinerende forklaring. Jeg vil definitivt anbefale det. Vi var med en gruppe på 7, og vi var heldige at det ikke var andre. Vi kan også be guiden om å gå turen på italiensk. En ideell øvelse.

Vi fant turen veldig bra. Guiden vår var vennlig, åpen og veldig lett å forstå. Turen tilbød en flott blanding av Napoli-historie og fantastisk mat. Vi fikk også tatt en god prat med guiden. Han ga oss tips for ferien vår, og vi ville bli godt mett.

Flott omvisning i Napoli, deilig mat og god informasjon