Legg til datoer

Napoli
Buss og minibussturer

Buss og minibussturer

Våre mest anbefalte Napoli Buss og minibussturer

Napoli: Adgang til og omvisning av byen under jorden

1. Napoli: Adgang til og omvisning av byen under jorden

Nyt en unik underjordisk opplevelse med den offisielle underjordiske Napoli-omvisningen. Guiden din tar deg gjennom 2400 år med historie, fra de gamle grekerne til moderne tid, og avslører Napolis opprinnelse, fra et arkeologisk, historisk, antropologisk og geologisk synspunkt. Omvisningen inkluderer et besøk til den gresk-romerske akvedukten, restene av det romerske teateret og Summa Cavea, et nytt fragment av det romerske teatret som nylig ble avdekket.  Guiden snakker engelsk eller italiensk, eller du kan følge besøket på andre språk, takket være den gratis flerspråklige appen som du kan laste ned ved starten av besøket ditt.  I tillegg leveres det alltid ut en brosjyre på flere språk, for at du skal kunne følge med bedre. Du kan også ta bilder underveis. Velg omvisningen som inkluderer pizza, for å nyte velsmakende pizza på slutten av omvisningen i underjordiske Napoli.

Pompeii: Inngangsbillett med valgfri lydguide

2. Pompeii: Inngangsbillett med valgfri lydguide

Ta et steg tilbake i tid med denne billetten til det arkeologiske området Pompeii med valgfri audioguide. Opplev spenningen ved å vandre i gater som ble bevart av vulkansk aske. Oppdag templer, teatre, elegante villaer og offentlige bygninger. Gå komfortabelt gjennom området med gratis bagasjeoppbevaring. Velg mellom Pompei Express (kun antikkbyen Pompeii, villaer i forstedene ikke inkludert) og Pompei+ (antikkbyen Pompeii med villaer i forstedene: Villa of the Mysteries + Villa of Diomedes + Villa Regina in Boscoreale med Antiquarium) og legg til en offisiell audioguide til opplevelsen. Vis billetten i døren og begynn utforskningen av et av de mest berømte arkeologiske stedene i verden. Audioguider kan kun hentes og leveres tilbake ved parkens offisielle audioguideskranke i Porta Marina Superiore. Om morgenen den 24. august år 79 e.Kr. ble Pompeiis 11 000 innbyggere overrasket av Vesuvs utbrudd. Den dramatiske hendelsen tok livet av innbyggerne, og byen ble begravd under aske. La deg begeistre av å se hvor romerne kjøpte lunsj på markedsplassen. Se de intrikate mosaikkene i de offentlige badene. Se hellenistiske steder som Faunens hus. Forestill deg at du sitter blant publikum i amfiteateret, eller beundre den freskomalte Mysterievillaen. Spaser til Venus', Apollons og Jupiters templer. Ta et bilde av byen med Vesuv i bakgrunnen. Du får tid til å utforske området i ditt eget tempo og slipper stresset med å bestille billetter til denne populære attraksjonen. Merk: Denne billetten inkluderer ikke adgang til Villa dei Misteri (Villa dei Misteri).

Pompeii: Omvisning i liten gruppe med arkeolog

3. Pompeii: Omvisning i liten gruppe med arkeolog

Transporter deg tilbake til romertiden på en guidet tur i Pompeii ledet av en arkeolog. Utforsk UNESCOs verdensarvliste i 2 timer med hjelp av din ekspertguide, som tar deg rundt i byen bevart av vulkansk aske fra Vesuvs utbrudd i 79 e.Kr. Velg opplevelsen du vil ha, med valget mellom enten en delt liten gruppetur eller en privat tur for deg og gruppen din alene. Gå inn i byen ved Porta Marina Superiore, en av den gamle byens 7 porter, og gå gjennom hovedgatene og vandre rundt i Forum, det gamle hjertet av byen og sentrum av det offentlige livet. Herfra kan du se Vesuv med utsikt over byen. Oppdag høydepunkter som basilikaen (forretnings- og juridisk senter), termalbad, templer, bakeri og det flotte Pompeii-teatret. Lytt til interessante anekdoter fra din arkeologiske guide, som vil fortelle deg om mennesker som bodde i Pompeii. Se på gips av de som var i byen på tidspunktet for utbruddet. Se godt vedlikeholdte kunstverk, mosaikker og fresker og reis tilbake nesten 2000 år. Høydepunkter inkluderer House of the Vetti og Lupanar Bordell. Finn ut hvordan dette berømte bordellet fikk navnet sitt, og se de bevarte steinbedene og fresker. Få gode tips fra guiden din på slutten av turen om hvordan du kan tilbringe resten av dagen, eller velg å bli lenger inne på det arkeologiske området for å utforske på egen hånd. Få veibeskrivelse til helligdommen dedikert til Vår Frue av den hellige rosenkrans, den lokale katedralen som ligger nær utgravningsstedet. Du kan også bli henvist til amfiteateret og Orto dei Fuggiaschi.

Napoli: Inngangsbillett til San Gennaros katakomber og guidet tur

4. Napoli: Inngangsbillett til San Gennaros katakomber og guidet tur

Reis tilbake i tid og utforsk katakombene i San Gennaro for å lære mer om Napolis skytshelgener. Oppdag hva som ligger under gatenivå mens du ser fantastiske freskomalerier og bysantisk kunst fra 800- og 900-tallet. Utforsk historien om oldkirkens gravsted med en engelsk- eller italiensktalende guide. Få forklaringer om utvidelsen på 300-tallet etter overføringen av restene av St. Agrippinus til den underjordiske basilikaen som er dedikert til ham. Se den store dåpskriften bestilt av biskop Paul II, som tok tilflukt i katakombene på 700-tallet under de ikonoklastiske kampene mot billeddyrkelse. Ta en nærmere titt på detaljene i den øvre katakomben, dekorert på begynnelsen av 200-tallet i såkalt pompeiansk stil, og nå hjem til noen av de tidligste kristne maleriene i Sør-Italia. La deg forbløffe av den dyrebare krypten til biskopene og dens mosaikk fra det 400-tallet, inkludert en som skildrer biskopen av Kartago, St. Quodvultdeus.

Fra Napoli: Heldagsutflukt til Sorrento, Positano og Amalfi

5. Fra Napoli: Heldagsutflukt til Sorrento, Positano og Amalfi

Fordyp deg i 3 fantastiske, italienske byer på denne dagsturen fra Napoli. Handle i butikker, smak på limoncello og nyt en lett lunsj på denne avslappende, uforglemmelige dagen. Dra fra Napoli til Sorrento og beundre det vakre landskapet underveis. Lytt til informative kommentarer under reisen. Stopp for å smake på den lokale limoncellolikøren laget av sitroner. Deretter tar du en vandretur i de trange gatene i opptil 1 time. Gå inn i håndverksbutikker og smak på lokale delikatesser. Fortsett til Positano hvor du får omtrent 1 time får å gå til stranden eller beundre de fargerike blomstene om sommeren. Shop etter tradisjonelle Moda Positano-klær, før du besøker en hyggelig restaurant på kysten og spiser lunsj på en terrasse med fantastisk utsikt over havet. Deretter kan du nyte opptil 1,5 time på egen hånd i Amalfi, hvor du kan besøke katedralen eller slappe av på stranden med en gelato (iskrem).

Fra Napoli: Pompeiis ruiner og Vesuvs dagstur

6. Fra Napoli: Pompeiis ruiner og Vesuvs dagstur

Gjenopplev den katastrofale dagen i 79 e.Kr., da Vesuv brøt ut og begravde den romerske byen Pompeii under aske, på en dagstur med minibuss eller buss. Følg din lisensierte guide gjennom restene av dette bemerkelsesverdige UNESCO verdensarvstedet, som nesten er en 2000 år gammel tidskapsel. Nyt en lokal pizzalunsj underveis. Hør historier om Forum Romanun, termiske bad, Lupanare (bordell), det greske teatret og gipsavstøpninger av kropper brent av vulkansk aske og lapilli. Nyt en typisk napoleansk pizza til lunsj, på en av Pompeiis kafeer. Bli deretter kjørt nesten opp til toppen av fjellet som ødela byen. Derfra, ta en kort spasertur til kraterkanten og ta inn atmosfæren på det rykende fjellet. Gjenopplev den katastrofale dagen i 79 e.Kr., da Vesuv brøt ut og begravde den romerske byen Pompeii under aske. Oppdag restene av dette bemerkelsesverdige UNESCO verdensarvstedet, som er en nesten 2000 år gammel tidskapsel. Det er den eneste aktive vulkanen på det kontinentale Europa. Nyt den fantastiske utsikten over Napolibukten. Returner til Napoli omkring kl. 17:00 og bli satt av ved hotellet ditt, cruiseskipet ditt eller togstasjonen.

Fra Roma: Dagsutflukt til Pompeii, Amalfikysten og Positano

7. Fra Roma: Dagsutflukt til Pompeii, Amalfikysten og Positano

Hopp om bord på en komfortabel minibuss med klimaanlegg og start reisen til Pompeii som er et UNESCO verdensarvsted. Når du ankommer Pompeii, kommer du raskt inn med forbi-køen-billetten din. Gå inn i en tidskapsel av den gamle romerske verden. Din lokale ekspertguide gir deg en omvisning i disse fantastiske, godt bevarte ruinene. Deretter drar du videre til Positano, der husene ligger klynger seg fast til åssiden, hvor du kan rusle blant de eksklusive butikkene. Kjøp en limoncellolikør, besøk Santa Maria Assunta-kirken eller simpelthen nyt stemningen fra en restaurantterrasse. Etter litt tid på egen hånd med lunsj (på egen regning) i Pompeii, fortsett videre sørover langs de pittoreske kystveiene på Amalfikysten. Beundre den spektakulære kystlinjen mens fjellene fosser ned i havet og romantiske landsbyer klatrer opp i fjellene.

Napoli: Underjordisk omvisning i det spanske kvarteret

8. Napoli: Underjordisk omvisning i det spanske kvarteret

Dykk inn i det historiske stedet Underground Naples med inngang og en guidet tur. Bli med på et eventyr fra de spanske kvarterene inn i de skjulte dypet av byen. Utforsk de svingete tunnelene og passerer den gamle napolitanske akvedukten. Ta deg til de spanske kvarterene for å møte din vennlige guide og gruppe for dagen. Nyt å lytte til en kort introduksjon mens du forbereder deg på å gå inn i tunnelene inn i det underjordiske Napoli. Gå under gatene mens du lærer om byens historie fra dens første transformasjoner i hendene på grekerne til utviklingen av den napolitanske akvedukten til et tilfluktsrom under andre verdenskrig.

Fra Napoli eller Sorrento: Dagstur til Pompeii og Vesuv

9. Fra Napoli eller Sorrento: Dagstur til Pompeii og Vesuv

Utforsk verdensberømte Pompeii og toppen av Vesuv på en heldagsomvisning, som starter fra Napoli eller Sorento. Nyt forbi-køen-inngang til Pompeii og få beundre Napolibukten fra toppen av Vesuv. Start i Pompeii, hvor du kan gå rett forbi billettkøen, for din omvisning til fots av dette UNESCO verdensarvstedet. Sammen med guiden din får du se velbevarte ruiner, kunstverk, mosaikker og fresker, inkludert Forum Romanum og Apollo-tempelet. Du kan også få et glimt av gipsavstøpninger av folk som var i byen på tidspunktet da Vesuvs vulkanutbrudd fant sted i 79 e.Kr. Gå ut av det arkeologiske området med guiden  din og besøk butikkene og kafeene rundt. Velg lunsjalternativet for et 3-retters måltid bestående av forrett, hovedrett, dessert og en drikke. Deretter er det tid for å oppleve Vesuv. Nyt en kjøretur opp mesteparten av den vanskelige stigningen, med bilen din som tar deg 1000 meter opp på vulkanen. Derfra  kan du gå ut og komme deg til kraterkanten på en 30-minutters oppstigning. På veien kan du komme over en offisiell alpinguide som kan dele vulkanens turbulente historie med deg. Når du ankommer toppen kan du nyte og fotografere den uforglemmelige utsikten til Napolibukten. Heldagsturen avsluttes med transport tilbake til Napoli eller Sorrento.

Napoli: Båttur til Positano, Amalfi og Ravello

10. Napoli: Båttur til Positano, Amalfi og Ravello

Besøk Amalfikysten på en dagstur fra Napoli. Se Sorrento fra sjøsiden. Besøk Amalfi og Positano, med mulighet for å utforske Ravello også. Beundre utrolig natur som er verdig en UNESCOs verdensarvliste. . Fra det praktiske møtepunktet i Napoli vil du overføre til havnen i Torre del Greco. Derfra kan du seile til Sorrento, nyte det fantastiske Vesuvius-fjellet i bakgrunnen og lære om den tragiske historien fra ekspertguiden din. . Opplev skjønnheten i Sorrento-kysten: de panoramiske terrassene som henger over havet, badene til dronning Giovanna, Jerantobukten og det beskyttede havområdet Punta Campanella. Når du ankommer Amalfi, vil du ha ledig tid til å besøke UNESCOs verdensarvliste, kjent for sin pittoreske utsikt, romantiske landskap og katedralen Saint Andrew. Avhengig av hvilket alternativ du velger, kan du også besøke Ravello, en ferieby, hvor du vil ha ledig tid til å se Villa Rufolo og den rolige hagen, som tilbyr et fantastisk panorama over hele Salernobukten. Deretter går turen til Positano, Amalfikystens perle, som er kjent for sine smale gater, små butikker og fargerike keramikk. Her får du litt tid på egen hånd til å utforske byen før du slapper av om bord før turen går tilbake til Napoli.

207 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:
Napoli

Napoli

Ofte stilte spørsmål om Napoli Buss og minibussturer

Hva er andre ting å gjøre enn Buss og minibussturer som er verdt å besøke i Napoli?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Napoli er:

Flere reisetips for Napoli

Vil du vite mer om aktiviteter i Napoli? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Napoli

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 9 082 vurderinger

Etter min mening er Pompeii et obligatorisk stopp. Siden jeg er veldig stor, anbefaler jeg å gå med en ekspertguide som tar deg med for å se stedene av størst interesse, og forklarer historien deres. Alfredo var en guide som var i stand til å beskrive magien til dette stedet, noe som fikk oss til å vende tilbake til den tiden med fantasien vår. Super anbefalt tur, komfortabel transport og vennlig og punktlig service.

Totalt sett elsket jeg turen. Guiden Rafaello er veldig vennlig og veldig underholdende, anekdotene er interessante og han er veldig tydelig i sine forklaringer. Det eneste negative ville være med bussoverføringen, siden ventetiden på hvert møtepunkt for andre deltakere var for lang.

En flott guide fikk oss til å glede oss over all tragedien på denne siden, men fikk oss også til å forestille oss tidens liv gjennom hans kunnskap. Det var utmerket og veldig godt forklart, ikke i det hele tatt akademisk, med mange eksempler og forklaringer. Godt utførte bilder.

Synd at vi var alene og derfor uten en guide, lydguiden er ikke den samme pluss at den ikke er konsekvens, så jeg sluttet å bruke den, det tok meg lang tid å søke etter nettstedene som jeg interesserte meg for

Veldig gyldig alternativ til offentlig transport. I 24 timer kan du besøke og nå hovedområdene i Napoli i sentrum og langs strandpromenaden. Anbefalt fra første feriedag i Napoli..