Legg til datoer

Napoli Buss og minibussturer

Tilgjengelige aktiviteter

31 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Ofte stilte spørsmål om Napoli Buss og minibussturer

Hva er andre ting å gjøre enn Buss og minibussturer som er verdt å besøke i Napoli?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Napoli er:

Hvilken Napoli Buss og minibussturer tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Napoli

Vil du vite mer om aktiviteter i Napoli? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Napoli

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 9 082 vurderinger

Vel anvendte penger, virkelig godt!!! Vi kjøpte onlinebilletter som er gyldige i 24 timer, slik at vi kan gjøre både del A i byens historiske sentrum, og del B som inkluderer Mergellina og Posillipo. Vel om bord leveres øretelefoner som du kan lytte til historien til ruten som vises under reisen. Besøket varer omtrent en og en halv time som det historiske sentrum og litt lenger det til Mergellina og Posillipo. Flott opplevelse, barna mine likte det så godt.

Billetten varer 24 timer fra stempling Turer er 2 1 av sentrum 2 av kysten veldig hyggelig Veldig interessant med full forklaring på hva du ser Du kan også bruke den hippe popbussen som transportmiddel for å besøke hovedattraksjonene via " hopp av og på" gå av "Det er en app der du kan se plasseringen av bussen i sanntid

Det var en fin dag i vinmarkene. Vinene var enestående. Maten var ganske små snacks, dvs bruschetta, pasta med tomatsaus og salami/ost/auberginefat. På slutten fikk du en lapp for å bestille vin. Hvis du googler, kan du finne vinene til halve prisen. Verdi for pengene er gjennomsnittlig.

Turen var informativ og kunne se mye i noen få timer. Vi fikk inntrykk av byen og sin rik- og fattigdom.