Napoli
Billetter

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Napoli

Vil du vite mer om aktiviteter i Napoli? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Napoli

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 12 662 vurderinger

Vi hadde en privat sjåfør som het Giovanni! Han var veldig hyggelig, kjørte kjempebra, og snakket også litt om vulkanen. Min mor og jeg ble da droppet ved startpunktet og hadde ca 1,5 time på å gå opp og ned en gang. Vi hadde ingen guide, så vi hadde tid for oss selv og kunne klatre avslappet opp. Var en flott utsikt fra toppen! På slutten var det snackstativ og innimellom var det også små tilbehørsstander hvor man kunne kjøpe fine suvenirer.

Jeg gjorde feilen å gå dit med en forstuing og krykke, og jeg bekrefter at klatringen er komplisert for alle som ikke er i god form. Men ikke umulig! Og hvilken stolthet og for en utsikt en gang på toppen. Krateret er skremmende, men veldig stille, jeg så ikke noe svovel som rømte ut, men uansett. Innsatsen er verdt det! Eneste ulempen, den korte tiden som er tildelt for stigningen, krateret og nedstigningen. Å ha!

Godt organisert busstur til Pompeii inkl. inngangsbillett. Stoppet underveis for en rundtur i Napoli på ca. Likte utsikten under busstur fra Roma til Pompeii. Vi gikk selvstendig gjennom Pompeii med et kart og tips som vi fikk fra reiselederen. Veldig bra å gjøre. Kan se mye - spesielt høydepunktene - på ca 4 timer. Det var virkelig fantastisk. God veiledning under turen, klare forklaringer. Anbefalt.

For de som meg som besøker Napoli for første gang vil jeg gjerne gi noen råd: ta den guidede turen Cristo Velato og spaccanapoli umiddelbart. Dette vil tillate deg å se byen litt og motta viktige råd om hvordan du kan flytte og til og med mer Det er viktig å besøke Veiled Christ og hopper over kilometerkøer

Sjåføren var hjelpsom og presis. Vi ble kontaktet søndag kveld for å bekrefte hentested. Turen tur-retur Vesuv gikk fint.