Opplevelser i
Napoli

Pizzaens livlige hjemby forfører med panoramisk utsikt over bukten og arkeologiske vidundere.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Planlegg besøket ditt

 • Hvor lenge bør jeg være i Napoli?

  Fire dager skulle være nok for å se de største severdighetene i Napoli. Det er en god idé å sette av hele dager for turer utenfor Napoli, som til Pompeii og Herculaneum.

 • Hvor lett er det å komme seg rundt til fots i Napoli?

  Det er veldig lett å komme seg rundt til fots, og spesielt i sentrum av byen. Man kan reise med kollektivtransport fra sentrum og ut til forstedene, samt ta kabelbane slik at du også kommer deg opp i høyden.

 • Når bør jeg besøke Napoli?

  Hele året, men reis gjerne mellom oktober og mars for å unngå folkemassene og det svært varme været.

 • Ytterligere tips

  I Italia er enkelte butikker og attraksjoner stengt rundt lunsjtid eller om ettermiddagen, så sjekk åpningstidene før du drar av sted.

Praktisk informasjon

 • Språk
  Italiensk
 • Valuta
  Euro (EUR)
 • Tidssone
  UTC (+01:00)
 • Landskode
  +39
 • Beste tiden å dra
  Året rundt, men reis mellom oktober og mars for å unngå alle turistene og det svært varme været.

Flere reisetips for Napoli

Vil du vite mer om aktiviteter i Napoli? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Napoli

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 26 995 vurderinger

Vi hadde en privat sjåfør som het Giovanni! Han var veldig hyggelig, kjørte kjempebra, og snakket også litt om vulkanen. Min mor og jeg ble da droppet ved startpunktet og hadde ca 1,5 time på å gå opp og ned en gang. Vi hadde ingen guide, så vi hadde tid for oss selv og kunne klatre avslappet opp. Var en flott utsikt fra toppen! På slutten var det snackstativ og innimellom var det også små tilbehørsstander hvor man kunne kjøpe fine suvenirer.

Godt organisert busstur til Pompeii inkl. inngangsbillett. Stoppet underveis for en rundtur i Napoli på ca. Likte utsikten under busstur fra Roma til Pompeii. Vi gikk selvstendig gjennom Pompeii med et kart og tips som vi fikk fra reiselederen. Veldig bra å gjøre. Kan se mye - spesielt høydepunktene - på ca 4 timer. Det var virkelig fantastisk. God veiledning under turen, klare forklaringer. Anbefalt.

Flott tur! Organisert, opprettholde Covid19-sikkerheten mens vi var på bussen. Federico er nydelig nydelig reiseleder. Du kan se at han er veldig lidenskapelig og elsker det han gjør. Aldri kjedelig. Gjorde Amalfi-turen vår ekstra spesiell. Han ga oss en fantastisk opplevelse. Bussjåføren er også ekspert. vi føler oss trygge hele tiden. Takk skal du ha

Federico fikk den lange kjøreturen til å virke kort. Han hadde så mye informasjon å gi at informasjonen hans var veldig engasjerende. Vær forberedt på å gå og hvis du blir bilsyk lett ta en slags medisin som kan hjelpe med det fordi vendingene for kjøreturen til Almafi-kysten er veldig svingete, men turen er verdt det!!!

Sjåføren var hjelpsom og presis. Vi ble kontaktet søndag kveld for å bekrefte hentested. Turen tur-retur Vesuv gikk fint.