Legg til datoer
Ting å gjøre

Napoli

Pizzaens livlige hjemby forfører med panoramisk utsikt over bukten og arkeologiske vidundere.

Flere reisetips for Napoli

Vil du vite mer om aktiviteter i Napoli? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Napoli

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 45 382 vurderinger

Dette var høydepunktet på turen min til Napoli. Vår skipper Luca var veldig flink. Han var selvsikker og var veldig kunnskapsrik om området. Han gjorde turen perfekt og gjorde alt han kunne for å sikre at alle våre forventninger ble oppfylt. Vi stoppet fire ganger for å svømme av båten som var fantastisk. Vi ble utstyrt med brus, øl og Prosecco slik vi ønsket det, en sandwich til lunsj, fruktsalat senere på dagen og en limoncello-godbit før vi dro. Turen er annonsert som en båttur fra Napoli. Vi ble faktisk tatt med minibuss til en havn nord for Sorrento for å bli med i båten. Men dette var en god ting som vi fortsatt var på båttur i ca 8 timer som var helt riktig. Båten var komfortabel og med bare 12 av oss ble vi tatt godt vare på. Jeg vil anbefale denne turen og å se Amalfikysten fra vannet var virkelig noe spesielt.

Den 27/08/22 sammen med kjæresten min gjennomførte vi den direkte ekskursjonen til SPA eller Sorrento, Positano og Amalfi. Besøket var nøyaktig og detaljert i alle detaljer. Det var vår første opplevelse med GetYourGuide der vi den dagen møtte Nunzia eller guiden vår, en veldig forberedt, profesjonell og hyggelig person. Videre møtte vi den legendariske Ferdinando, vår favoritt "Pilot" av denne opplevelsen, en person som med sin enkelhet har blitt værende i våre hjerter. Uaa, hva med "" Du er en fin ro munn "Nandoo du er" Overdrevet "Hilsen fra romerne, ses snart

Vi hadde Nuncia som guide og Franco som bussjåfør. Vi hadde en spennende omvisning i Pompeii og lærte mye om byen og hva som skjedde tidligere. Alt var veldig godt organisert. Lunsjmaten var ok, men ikke et høydepunkt på dagen (og holdt kort). Turen opp på Vesuv var en opplevelse og bussjåførens kjøreferdigheter overgår noen av kollegene i Tyskland. Respekt for disse trange svingene og hårnålssvingene. Alt i alt en veldig intens og varig tur. Sterkt anbefalt.

Vel anvendte penger, virkelig godt!!! Vi kjøpte onlinebilletter som er gyldige i 24 timer, slik at vi kan gjøre både del A i byens historiske sentrum, og del B som inkluderer Mergellina og Posillipo. Vel om bord leveres øretelefoner som du kan lytte til historien til ruten som vises under reisen. Besøket varer omtrent en og en halv time som det historiske sentrum og litt lenger det til Mergellina og Posillipo. Flott opplevelse, barna mine likte det så godt.

Vår guide Carlo var helt utmerket. Han forklarte oss hver eneste detalj av denne perfekt organiserte turen med stor forsiktighet, lidenskap, presisjon, letthet og sympati. 2 og en halv time med ren nytelse. For kulturelskere og for de som virkelig ønsker å forstå kompleksiteten i historien til Napoli er det absolutt ikke å gå glipp av. STERKT ANBEFALT!