Legg til datoer

Ting å gjøre Napoli

Pizzaens livlige hjemby forfører med panoramisk utsikt over bukten og arkeologiske vidundere.

Tilgjengelige aktiviteter

  • Pompeii, Vesuv og mer
  • Pizza, vin og gatemat
  • Utflukter til Amalfikysten
  • Utforsk Napoli
  • Napolis arkeologiske steder og mer
592 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 37

Ofte stilte spørsmål om Napoli

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Napoli?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Napoli?

De beste dagsturene og utfluktene fra Napoli er:

Pompeii

Flere reisetips for Napoli

Vil du vite mer om aktiviteter i Napoli? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Napoli

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 53 437 vurderinger

Wow, the scenery on this trip was absolutely beautiful. I must say though that I really wish we could get a little more time in Positano, just 30 min extra would do a lot. We felt a bit rushed as it was extremely beautiful there, but we only got 1,5 hour in total, and spent some of it walking from and to the car, so all in all just an hour which most went by for eating. I had time for some quick photos and a dip in the ocean but would love to sit and enjoy, look in the shops and so forth. It was stunning. Also there was no time to eat dinner and we got back around 20/20:30 i think. We only stopped at a cafeteria on the way there and on the way back for sandwiches/pastries. Pompeii was interesting but I hoped we would get some free time to eat there as well. I would not have minded coming back to Rome an hour/hour and a half later. All in all a memorable trip though, so so so beautiful ✨

Besøk av Pompeii på dagen veldig godt organisert og effektivt. Et raskt besøk til Napoli med buss er ikke avgjørende fordi mye trafikk for svært få interessante ting og desto mer hvis været er tåkete eller overskyet. Denne tiden tilbrakt i byen ville være mer nyttig på stedet for ruinene. Noen forklaringer om mulige kretsløp på stedet og åpninger / stenginger av dagen vil også hjelpe. Akkompagnement sjåfør og guide veldig profesjonell og hjelpsom.

Vi så underjordiske Napoli lørdag morgen, og guiden vår var Mr. Francesco. (uten å ta noe fra de andre, som jeg ikke har hatt gleden av å høre) Hva skal jeg si, den må sees minst en gang i livet, den er virkelig vakker. Så, hvis du har en person som er så forberedt og engasjerende i å fortelle historien og fakta, kan du ikke annet enn å føle deg involvert og forstå alt godt. Det var veldig godt! Jeg anbefaler det til alle

Gabriel var en eksepsjonell og veldig oppmerksom følgesvenn, vi hadde tatt besøket gratis, og han anbefalte hva du skulle se i Pompeii og ga oss et kart, med dette besøket har du mer tid til å se Pompeii hvis du ikke stopper mye for å spise , det er enormt Umulig å se det i sin helhet, jeg anbefaler en sandwich og gå inn for å utnytte tiden!

Veldig informativ og fascinerende læring om historien til tunnelene og teatret. Det var en del som er veldig smal å gå gjennom. Anbefales ikke for veldig store/brede personer eller for folk som er klaustrofobiske. Det er også mange trapper ned og opp. Hvis du kan takle dette, anbefales det på det sterkeste.