Legg til datoer
Opplevelser i

Napoli

Pizzaens livlige hjemby forfører med panoramisk utsikt over bukten og arkeologiske vidundere.

Flere reisetips for Napoli

Vil du vite mer om aktiviteter i Napoli? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Napoli

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 39 519 vurderinger

Vi ble møtt av guide Sandra, hun holdt ark med navnene våre, så det var lett å finne. Deretter setter du deg på båten og nyter turen til Capri-øya som varer i 40 minutter. Etter ankomst setter du deg på bussen og bussen tar deg rundt på øya. Ta i betraktning at tilleggskostnader på øya er taubane (12 € per person) og skipstur langs øya rundt Capri (20 € per person). Du kan velge å ikke gå selvfølgelig og nyte fritiden på øya. Ikke glem maskene dine, de trengs på båtturen til Capri.

Bra og ryddig opplegg. Det var en veldig innholdsrik og fin dag. Flink guide som guidet oss rundt til høydepunktene i Pompei. Skulle gjerne hatt litt bedre tid til å se oss om og ta bilder mellom guidingen, særlig i forum. Dyktig bussjåfør kjørte oss opp til startpunktet for å gå opp Vesuv i eget tempo. Dette var supert! Litt mye prating og guiding på bussturene mellom stedene hvor vi gjerne ville slappet mer av.

Punktlig og godt organisert skytteltjeneste til Torre del Greco Ferge på omtrent en time som går fra Torre del Greco til Capri Ankomst til øya med ferge og påfølgende ombordstigning på omtrent en time for å besøke øya ved sjøen 4 timer gratis å besøke Capri og anacapri Retur kl 16:16 til Torre del Greco skytteltjeneste til det forhåndsetablerte reisemålet

vakker tur og cruise rundt øya. gutta som fulgte oss var fantastiske. snill, gjennomtenkt og veldig hjelpsom. Utgående varebil om morgenen med veldig snill sjåfør. det samme kan ikke sies om ettermiddagen drosjesjåføren som forlot oss ganske langt fra stedet vi stoppet fordi han ifølge ham måtte gå og hente andre mennesker.

Godt organisert, Tiziana-guiden, veldig bra. Pikniken også veldig egnet. Vi vil gjenta...