Legg til datoer

Namdaemun-markedet

Namdaemun-markedet: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Seoul: Namdaemun Market Street Food Tour

1. Seoul: Namdaemun Market Street Food Tour

Namdaemun er det største av Seouls tradisjonelle markeder! Namdaemun Market har blitt et spesielt populært reisemål blant matelskere som er trukket til severdighetene, luktene og smakene fra de vidstrakte matgatene. Blant dem må du ikke gå glipp av tre: Foodie Alley, en strekning av selgere som tilbyr klassiske koreanske stifter og gatematfavoritter; Kalguksu Alley, en gate som består av restauranter som spesialiserer seg på håndkuttede nudler og Galchi Jorim, en vei dedikert til stekt hårhalefiskgryte, en rett oppfunnet på markedet. Koreansk mateksport forteller deg om gatemat, og du kan også lære om koreansk kultur Denne turen ingen obligatorisk shopping shopping og tips Møt guide ved avkjørsel 5 Haehyeon St. gatematsmaking (nudelsuppe, dumplings, vridd brødpinne, fiskekake med spyd) Food Alley-historie

Privat tilpasset Seoul-tur med din koreanske venn

2. Privat tilpasset Seoul-tur med din koreanske venn

Ta denne private 4-timers vandreturen for å utforske Seoul i ditt eget tempo med en tilpasset reiserute. Velg hvor du vil dra og planlegg ruten din med guiden din. Finn ut de beste stedene å besøke under oppholdet, lær hvordan du kommer deg inn på topprestauranter og lær hvordan du navigerer i transportsystemet. For historieelskere, besøk Gyeongbokgung-palasset, Changdeokgung-palasset, Bukchon Hanok Village, Samcheongdong og Insadong. Hvis du er mer interessert i de moderne aspektene av byen, gå til Gangnam-distriktet, COEX, og slapp av ved Han-elven. For shoppere anbefales det sterkt å besøke Myeongdong og Namdaemun-markedet.

Seoul: Heldagstur til det kongelige palasset og shopping

3. Seoul: Heldagstur til det kongelige palasset og shopping

Start dagen med henting på hotellet, og møt lokalguiden din for å begynne å utforske Seouls beste kulturelle høydepunkter. Første stopp på reiseruten er den pittoreske Cheonggyecheon Stream, en fredfylt urban oase i hjertet av Seoul. Den ble anlagt som en del av et byfornyelsesprosjekt og er en restaurering av bekken som en gang lå der under Joseon-dynastiet. Deretter besøker du hovedporten til Det blå huset, også kjent som "Cheongwadae", som er den offisielle residensen til Sør-Koreas president, for å ta et suvenirbilde. Husk å ta et minneverdig suvenirbilde foran dette ikoniske landemerket. Cheongwadae Saranchae er et utstillingssenter for den koreanske presidenten. Gå inn og lær mer om koreansk kultur og historie (*Siden Cheongwadae Sarangchae er under oppussing fra oktober 2023, vil vi ikke besøke det under oppussingen). Gyeongbokgung-palasset er Joseon-dynastiets eldste palass. Det ble bygget i 1394 som Joseon-dynastiets hovedpalass av grunnleggeren kong Taejo, og er det mest omfattende og storslåtte av de fem palassene fra perioden. Den kongelige vaktskiftet er en flott mulighet til å oppleve en sjelden tradisjonell scene i Korea. Husk å ta med kamera for å ta massevis av bilder. Beundre vaktenes kostymer i strålende primærfarger. (Siden Gyeongbokgung-palasset er stengt på tirsdager, erstattes denne omvisningen med en omvisning i Deoksugung-palasset på tirsdager). Fordyp deg i stillheten i Jogyesa-tempelet, et av Seouls mest betydningsfulle buddhisttempler. Beundre den intrikate arkitekturen og den rolige atmosfæren mens du lærer om templets kulturelle og religiøse betydning. Etter en god Bibimbab-lunsj besøker dere Changdeokgung-palasset, som ble brukt som hovedpalass av mange Joseon-konger og er svært godt bevart. Palasset ble registrert av UNESCO i 1997. (På mandager besøker du Jongmyo Royal Shrine i stedet). Fortsett den kulturelle reisen i Insadong Antique Shop Alley, en livlig gate med kunstgallerier, tradisjonelle tehus og antikvitetsbutikker. Oppdag unike suvenirer og tradisjonelt håndverk Namsangol Hanok Village skiller seg ut mellom høye bygninger midt i byen med sine fem restaurerte tradisjonelle koreanske hus, en paviljong, en dam og en tidskapsel. (På mandager besøker du i stedet Bukchon Hanok Village). Nå skal vi besøke et av symbolene på Seouls historiske betydning. Sungnyemun-porten, også kjent som Namdaemun-porten, er en av de åtte portene i Seouls festningsmur. Ta minneverdige bilder av en av portene som omkranset byen. (Utenfor kun på mandager) Og så er det bare å nyte Namdaemun-markedet! Det er et av de eldste og største tradisjonelle friluftsmarkedene i Seoul. Her kan du gå på oppdagelsesferd blant et bredt utvalg av varer, inkludert klær, tilbehør, suvenirer og deilig gatemat. Turen avsluttes med avlevering ved Myeongdong eller rådhuset, avhengig av hva du foretrekker.

Seoul: Ancient Palaces and Scenic Points Walking Tour

4. Seoul: Ancient Palaces and Scenic Points Walking Tour

Oppdag byens høydepunkter og hemmelige smug i Seoul med en profesjonell guide. For morgenturen, møt på rådhusstasjonen og gå deretter til Gyeongbokgung-palasset. Se den skiftende seremonien til kongelige vakter og lær Joseon-dynastiets 500-årige historie. Stopp ved National Folk Museum of Korea, som ligger i palasset. Se over 98 000 artefakter og forstå dagliglivet til koreanere under Joseon-dynastiet. Neste stopp er Bukchon Hanok Village for å gå gjennom Samcheongdong Alley. Beundre de tradisjonelle husene og se hvordan gammelt og nytt sameksisterer i byen. Morgenturen ender i Insadong-området, et perfekt sted å handle suvenirer. Du kan spørre guiden din om anbefalinger. Med heldagsalternativet vil lunsj være inkludert, og turen fortsetter etterpå.

Seoul: Symbolsk halvdagstur ettermiddag

5. Seoul: Symbolsk halvdagstur ettermiddag

Turen din begynner ved landsbyen Bukchon Hanok, som bokstavelig talt oversettes til "nordlandsby", hvor mange tradisjonelle hus fungerer som kultursentre, gjestehus og restauranter. Flytt deretter til Changdeokgung-palasset, bygget i 1405 under det tidlige Joseon-dynastiet som hovedresidens for medlemmer av kongefamilien. Changdeokgung ble utpekt som UNESCOs verdensarvliste i februar 1997. Deretter vil du besøke Seouls landemerke N Seoul Tower, utstyrt med observatorier og en roterende restaurant for en full 360° utsikt. Det er også en personlig medieavspillingssone hvor du kan sjekke ut de nyeste filmtrailerne og musikkvideoene, paviljongutstillingshaller hvor ulike kulturelle begivenheter holdes og en takterrasse hvor du kan nyte en naturskjønn utsikt over Seoul. Du vil også stoppe ved Namdaemun-markedet, som ligger bare noen få minutter fra Seouls gamle Namdaemun-port (Sungnyemun eller South gate), et friluftsmarked med samme navn. Det ligger i nærheten av sentrum og luksushoteller, og det kan skryte av det beste utvalget av varer i landet. Markedets historie sporer tilbake til Joseon-dynastiet, og har siden den gang blitt det viktigste stedet for å utveksle daglige produkter mellom urbane og landlige områder i Korea. Når turen avsluttes, vil du bli satt av enten på rådhuset eller Seoul stasjon.   Reiserute: Hotell → Bukchon Hanok-landsbyen → Changdeokgung-palasset (※Gyeongbokgung-palasset og nasjonalt folkemuseum på mandag) → N Seoul-tårnet → Namdaemun-markedet → Drop-off ved City Hall t-banestasjon eller Seoul-stasjon (* Lotte Mart - den beste store lavprisbutikken)

Smak på skjult gatemat i Seoul med en 2,5 timers mattur

6. Smak på skjult gatemat i Seoul med en 2,5 timers mattur

Besøk Seoul på en original måte ved å bli med på matturen vår. Med temaet koreansk gatemat laget vi et utvalg steder som du kanskje ikke hadde funnet på egen hånd eller i guider. I løpet av matturen vil du ha 5-6 svært kvalitative og gourmetsmakinger. Etter gatematen vil besøket gå gjennom et mellomlanding på en typisk koreansk restaurant hvor vi byr på en enda mer sjenerøs smaksprøve. Matturen vår ble født fra et møte mellom en fransk turist som har en matturvirksomhet og vertinnen hennes for utleie av leiligheter. Vi var virkelig forelsket, og vi ønsket å jobbe sammen om dette prosjektet. Målet vårt er å vise deg Seoul slik vi opplevde det sammen!

Flere reisetips for Namdaemun-markedet

Vil du vite mer om aktiviteter i Namdaemun-markedet? Trykk her for full oversikt