Våre mest anbefalte ting å gjøre i Nakuru

Nairobi: 4-dagers Maasai Mara og Lake Nakuru Camping Safari

1. Nairobi: 4-dagers Maasai Mara og Lake Nakuru Camping Safari

Dag én begynner med henting fra Nairobi og reiser langs Great Rift Valley mot Maasai Mara National Reserve. Stopp underveis for å nyte utsikten fra en praktfull utkikk, og kom så til parken akkurat i tide til lunsj. Senere drar du ut på en episk kveldsspilltur over de rike, trebesatte gressletter og bølgende åser. Den berømte Maasai Mara er kjent for sine store flokker med svartmanede løver, leoparder, geparder, elefanter og praktisk talt alle typer kenyansk dyreliv. Etter en god natts søvn på leiren din kan du nyte en frokost i piknikstil som gjør deg klar for dag to. Dra ut på en heldags game drive, med et besøk til Mara-elven som er hjemsted for en stor konsentrasjon av dyr. Når du har fått litt appetitt, kan du spise lunsj på et utsiktspunkt med utsikt over krokodillene og flodhester som slapper av i elven. Etterpå har du muligheten til å besøke en Maasai-kulturlandsby for å få innsikt i Maasai-folkets hjem og sosiale struktur, samt hvordan de lever i harmoni med miljøet og dyrene. Våkn opp tidlig på dag tre med nok en fantastisk game-drive, og fyll deretter opp med en sen frokost før du drar til Nakuru nasjonalpark. Stopp over for en pikniklunsj underveis og nyt utsikten over det praktfulle kenyanske landskapet som omgir deg. Ankom Nakuru og, hvis tiden tillater det, gå forbi Naivasha for en båttur, for egen regning. Dag fire begynner med en solid frokost tidlig om morgenen etterfulgt av en tur gjennom Nakuru Park, som er hjemsted for over 350 fuglearter inkludert fargerike flamingoer. Parken er også hjemsted for svarte og hvite neshorn og er etablert for beskyttelse av truede arter som dette. Etter en uforglemmelig fire-dagers opplevelse, slapp av og reflekter over returreisen til hotellet eller flyplassen i Nairobi.

Fra Nairobi: 7-dagers Masai Mara, Nakuru og Amboseli Safari

2. Fra Nairobi: 7-dagers Masai Mara, Nakuru og Amboseli Safari

Dag 1: Nairobi til Maasai Mara Kl. 08.00 blir du hentet fra hotellet. Begynn kjøreturen til Maasai Mara via utsiktspunktet Great Rift Valley hvor du stopper for å se gulvet i Rift Valley. Ankom Miti Mingi Eco Camp eller lignende i tide til lunsj, sjekk inn. Nyt en game drive i solnedgangen fra 16.30-18.30. Gå tilbake til leiren for middag Dag 2: Hel dag i Maasai Mara Tilbring hele dagen med å utforske Maasai Mara på jakt etter de fem store. Du vil ha pikniklunsjer i reservatet mens du skalerer Mara-skjønnheten. Denne dagen skal du helt til elven der gnuene krysser inn i Mara fra Serengeti. Hele året er det mange fastboende flodhester og krokodiller plassert ved bredden av elven Mara. Dag 3: Maasai Mara til Nakuru Frokost, utsjekking. Alternativ: Masai landsby besøk $20 per person Begynn deretter kjøreturen til Nakuru. Kom i tide til lunsj etterfulgt av avslapping, middag og overnatting på Lanet Matfam Privat safari til Naivasha og Amboseli nasjonalpark. Dag 4: Nakuru til Naivasha Frokost. Avreise kl. 07.00 rett til parken. Det er en liten park med praktfulle, sjeldne hvite neshorn. Eventuelt observere de rosa flamingoene. Spillturen varer i 3 timer, hvoretter du drar på en 1-times kjøretur til Naivasha for å ankomme i tide til lunsj på Astorian Hotel. Etter lunsj kan du ta turen til Hell's Gate for en sykkelsafari. Senere kan du ta en 1 times båttur på Lake Naivasha for fugletitting og flodhest. Dag 5: Naivasha - Amboseli Frokost, kjør deretter til Amboseli nasjonalpark som er kjent for sin natur, med et bakteppe av det snødekte Kilimanjaro-fjellet som dominerer landskapet og de åpne slettene. Kom i tide til lunsj. Sjekk inn på AA Lodge Amboseli, spis lunsj og en kort hvil. Ettermiddags game drive på jakt etter viltet med utsikt over Kilimanjaro-fjellet. Senere tilbake til AA Lodge Amboseli for middag og overnatting. Dag 6: Amboseli Hel dag Frokost, og tilbring dagen i Amboseli nasjonalpark. Kjent for store elefantflokker og utsikt over Kilimanjaro-fjellet over grensen i Tanzania, tilbyr Observation Hill panoramautsikt over toppen og parkens sletter og sumper. Dyrelivet inkluderer sjiraffer, sebraer, geparder og hundrevis av fuglearter. Dag 7: Amboseli - Nairobi Etter frokost sjekk ut med en kort game drive på vei til Nairobi. Vi vil tilby enkel gratis snack lunsj på veien. Du blir satt av på hotellet eller flyplassen.

Omvisning i Nairobi: Sheldrick dyrebarnehjem og sjiraffsenter.

3. Omvisning i Nairobi: Sheldrick dyrebarnehjem og sjiraffsenter.

Full turbeskrivelse. Disse to av Nairobis toppattraksjoner gir deg den beste opplevelsen i løpet av få timer. bli kjent med hvordan disse foreldreløse barna blir reddet og naturgitt før de slippes ut i naturen igjen. Nyt å mate sjiraffene og være nær dem, noe som vil gjøre dagen din. Du vil bli hentet kl. 09.30 og deretter gå gjennom bylinjen med byens historie og ankomme David Sheldricks dyrelivsfond kl. 10.20. Med reservasjonene ferdige går du inn i helligdommen, og om noen minutter starter guidingen klokken 11.00. Guiden fra helligdommen vil forklare hver eneste elefant, hvor han ble reddet fra, årsaken til morens død, og mer historie bak hver av dem. Dette varer bare i 1 time til kl. Etter kl. 12.00 kommer du tilbake til bilen og drar deretter til Giraffe Center som ligger kun 15 minutter fra elefanthjemmet. Utforsk denne helligdommen for truede sjiraffarter kalt Roth-barnet. Her vil du lære forskjellen mellom de 3 forskjellige artene og lære hvorfor denne arten skulle utryddes. Nyt fôringen under retningslinjene til guidene fra helligdommen i 1 time. Etter å ha hatt en god opplevelse fra helligdommen, vil det nå være et godt tidspunkt å ta en lunsj før du blir droppet tilbake til ditt oppholdssted med minner for livet. Turens høydepunkter. ✓Sheldrick dyreophanage. ✓Siraffsenter.

3-dagers gruppesafari til Maasai Mara med en 4x4 Landcruiser

4. 3-dagers gruppesafari til Maasai Mara med en 4x4 Landcruiser

Dag 1: Nairobi til Maasai Mara nasjonalreservat Kl. 08.00 blir du hentet fra hotellet ditt i sentrum/Westland-området og starter kjøreturen til masai Mara via utsiktspunktet Great Rift Valley hvor du vil ha en fantastisk utsikt over gulvet i riftdalen. Ankom leiren i tide til lunsj. Sjekk inn og spis lunsj. Om kvelden kl. 16.00 avreise for en solnedgangstur i naturreservatet maasai Mara, hvor sjansene for å se de store kattene er ekstremt høye og slutter kl. 18.00. Gå tilbake til leiren for en overdådig buffetmiddag som avsluttes med god tid til hvile. Tilbring natten i Rhino turistcamp/ lignende. Dag 2: Heldags Game Drive i Maasai Mara National Reserve Spis frokost kl. 06.30 og kl. 07.00, dra for en hel dag med viltvisning i parken. På denne dagen kan du bruke hele dagen på å utforske maasai Mara på jakt etter de fem store, flodhester og nilkrokodille. Deretter kan du ta pikniklunsj i parken under en skygge av krotontre med utsikt over det enorme landskapet i parken. Det er i Mara den kanskje mest spektakulære begivenheten i den naturlige verden finner sted: den store migrasjonen. Dette er den årlige migrasjonen av millioner av gnuer og sebraer fra Serengeti (i Tanzania) på jakt etter vann og beite. I hælene deres følger savannens rovdyr – løver, geparder, sjakaler, hyener og gribber. Middag og overnatting i Rhino Tourist Camp/ lignende Dag 3: Avreise Maasai Mara til Nairobi Frokost på leiren og deretter utsjekking og kjøre til Nairobi. På denne dagen kan du ha et valgfritt Masai-landsbybesøk mot en ekstra kostnad på USD 20 per person. Ved ankomst til Nairobi blir du droppet ved sentrum/hotellet innenfor sentrum eller Westlands-området. slutten av turen.

Fra Nairobi: 4-dagers Masai Mara og Lake Nakuru Jeep Safari

5. Fra Nairobi: 4-dagers Masai Mara og Lake Nakuru Jeep Safari

Sett ut på en 4-dagers game drive og utforsk Masai Mara nasjonalreservat og Lake Nakuru nasjonalpark. Tilbring en dag fra Nairobi til Lake Nakuru, og dra deretter til Masai Mara for å se uforstyrret dyreliv. Opplev en heldags game drive og få en smak av de ville dyrene i Afrika. Dag 1: Nairobi til Lake Nakuru Tidlig om morgenen kan du nyte henting fra flyplassen eller hotellet og kjøre til Lake Nakuru nasjonalpark. Tvers over ekvator, sør for Bogoria, ligger riftdalens mest kjente 'Lake Nakuru'. Lake Nakuru er kjent over hele verden for sine flamingoer og er anerkjent som et av verdens naturlige underverker. Nå som et neshornreservat, huser det en befolkning på over 40 svarte og over 60 hvite neshorn, men flamingoene har alltid vært hovedattraksjonen. Til tider kan det være nesten 2 millioner flamingoer i boligen, og danner et fantastisk vakkert dyp rosa bånd rundt kanten av innsjøen. Kom i tide til lunsj, og ta deretter en ettermiddags game drive. Tilbring natten på Lake Nakuru Lodge og nyt middag og avslapning. Dag 2: Lake Nakuru til Masai Mara Våkn tidlig og ta en morgentur til Maasai Mara National Reserve, som holder på som et av de få stedene igjen på jorden hvor dyrelivet fortsatt lever relativt uforstyrret, i antallet som en gang streifet rundt på slettene og skogene i Afrika. Som nordspissen av det enorme Serengeti-økosystemet, er Mara vert for den spektakulære sesongmessige migrasjonen av mange tusen gnuer, sebraer og medfølgende rovdyr. Kom i tide til lunsj, og ta deretter en ettermiddags game drive. Gled deg over middag og overnatting på Jambo Mara Lodge eller lignende. Dag 3: Masai Mara Full Day Game Drive Etter frokost, gjør deg klar for en heldags game drive, med en matpakke. Reservatet er kjent for sin svartmanede løve, så vel som sitt rike dyreliv, og det er et av de få stedene hvor det er mulig å se Big Five. Mange av gepardene er så tamme at de søker ly fra den varme solen under kjøretøyet, og flere klatrer til og med opp på taket for å få bedre oversikt over potensielle byttedyr. Mara er vert for den spektakulære sesongmessige migrasjonen av mange tusen gnuer, sebraer og medfølgende rovdyr. For fugleentusiasten er det registrert nesten 500 arter: blant disse er 16 ørnearter, pluss mange hauker og falker, 6 arter av gribber, 8 arter av storke, 4 av bustard (inkludert Kori bustard, verdens tyngste flygende fugl ), og 9 arter av solfugler. Etterpå kan du dra tilbake til overnattingsstedet ditt for middag og hvile. Dag 4: Masai Mara til Nairobi Etter frokost drar du sent på morgenen til Nairobi, og ankommer ca kl. 17.00.

Nairobi: 6-dagers Amboseli, Nakuru og Maasai Mara Safari Tour

6. Nairobi: 6-dagers Amboseli, Nakuru og Maasai Mara Safari Tour

Dag 1: Nairobi til Amboseli nasjonalpark (L, D) Du vil bli hentet fra hotellet mellom 07.30 og 08.00, da vil du reise til Amboseli nasjonalpark og ankomme i tide til lunsj. Etterpå fortsetter du til en ettermiddags game drive som vil vare til rundt 18:30. Dag 2: Hel dag i Amboseli nasjonalpark (F, L, D) Du vil ha hele den andre dagen din til å utforske parken, med en pause for å nyte en pikniklunsj. Amboseli nasjonalpark er et av de mest populære naturreservatene i Kenya, og omtales ofte som "elefantenes hjem". Noen av de største elefantflokkene finnes her, og viltparken inneholder også sebraer, gnuer, sjiraffer, bøfler, flodhester og antiloper. Dag 3: Amboseli til Lake Nakuru nasjonalpark Avreise fra Amboseli om morgenen, vil du reise via Nairobi for lunsj før du kjører til Great Rift Valley, og stopper for å se naturen underveis. Du kommer snart til Lake Nakuru, som også omtales som den rosa innsjøen på grunn av antallet flamingoer. Etter å ha ankommet om kvelden, fortsetter du å ta en game drive, etterfulgt av middag og overnatting på Lake Nakuru guest house. Lake Nakurus krav på berømmelse er forankret på flamingoene, samt over 400 fuglearter funnet der. Selve innsjøen er en brus (eller alkalisk) innsjø på gulvet i Rift Valley. Innsjøen har også fått et rykte som et viktig fristed for truede arter. Dag 4: Lake Nakuru til Maasai Mara National Reserve (B, L, D) Begynn med en game drive tidlig om morgenen hvor du kan se og fotografere fugler og dyr. Etter det kan du nyte frokost før du drar til Maasai Mara. Du kommer dit i tide for lunsj, før du senere drar ut på en ettermiddags game drive. Dag 5: Hel dag ved Maasai Mara National Reserve (B, L, D) Etter frokost, forlat leiren og fortsett for en heldags game drive. Du vil ha en piknik lunsj, og vil også dekke Mara-elven. Dag 6: Maasai Mara til Nairobi (F, L) På den siste dagen vil du reise fra Maasai Mara tilbake til Nairobi.

4 dager, 3 netter gruppesafari i en 4x4 Land Cruiser

7. 4 dager, 3 netter gruppesafari i en 4x4 Land Cruiser

Dag 1: Nairobi til Maasai Mara Klokken 8 blir du hentet fra hotellet ditt i Nairobi sentrum/Westland's og starter kjøreturen til Maasai Mara via utsiktspunktet for den store riftdalen hvor du vil ha en fantastisk utsikt over gulvet i riftdalen. Her vil du se den halvaktive Longonot-fjellet og 2 andre sovende vulkanske fjell, Suswa-fjellet og Margret-fjellet i 10 minutter. Du kommer i tide til lunsj. Sjekk inn på hotellet. Senere kl. 16.00 avreise for en 2 timers game viewing-tur i Mara-reservatet til kl. 18.00. Gå tilbake til leiren for en overdådig buffetmiddag som avsluttes med god tid for hvile på leiren. Middag og overnatting på neshorn turistcamp/lignende Rhino turistcamp:/https://rhinotouristcamp.com/ Dag 2: Heldags Game Drive i Maasai Mara-reservatet Tidlig frokost kl. 06.30 og avreise for en hel dag med viltvisning. Dette er den viktigste dagen siden vi håper å se de fem store, spesielt de store kattene som er ekstremt illusoriske. Vi vil også besøke den berømte Mara-elven hvor den store migrasjonen skjer, ha en guidet tur av rangers for å se nilkrokodillene og flodhestfamiliene, og bare for å toppe det har vi en pikniklunsj under et tre i parken med utsikt over det enorme landskapet. Det er i Mara den kanskje mest spektakulære begivenheten i den naturlige verden finner sted: den store migrasjonen. Dette er den årlige migrasjonen av millioner av gnuer og sebraer fra Serengeti (i Tanzania) på jakt etter vann og beite. I hælene deres følger savannens rovdyr – løver, geparder, sjakaler, hyener og gribber. Middag og overnatting: Rhino turistcamp/lignende Rhino turistcamp:/https://rhinotouristcamp.com/ Dag 3: Avreise fra Maasai Mara til Nakuru Du vil spise frokost på leiren og deretter begynne å kjøre til Nakuru for å ankomme der sent på kvelden og sjekke inn og overnatte på Lanet Matfam/similar:.http://www.lanetmatfamresort.co.ke/ Dag 4: Nakuru til Nairobi Du vil spise en tidlig frokost, sjekke ut og dra innen kl. 07.00 til rett til parken. Det er en liten park med praktfulle, sjeldne hvite neshorn som utgjør en del av de fem store dyrene. Det er også mulighet for å se de rosa flamingoene. Spillturen varer i 3 timer, hvoretter du drar på en 3-timers kjøretur tilbake til Nairobi for å ankomme rundt kl. 15.00. Du blir satt av ved sentrum/hotell i sentrum. Inkluderinger 3 netter overnatting Alle inngangspenger til parken Mara og Nakuru Alle måltider i henhold til reiseruten All Transport i en 4×4 landcruiser med poptak for enkel spillvisning. Vår bistand når som helst. Flaskevann Henting og avreise til hotellet ditt i Nairobi sentrum Ekskluderinger Takknemlige Drikker f.eks. alkohol Masai landsby @ 20 USD per person Ballongsafari @USD 380 per person (gjennomført på dag 2 tidlig om morgenen og fortsett med det vanlige programmet) Henting og avlevering til flyplassen/hotellet som ikke er i Nairobi sentrum mot en ekstra avgift på 30 USD (maks personer per gruppe er 8)

4-dagers safari i Masai Mara og Nakuru-sjøen med 5 store dyr

8. 4-dagers safari i Masai Mara og Nakuru-sjøen med 5 store dyr

Dag 1 Henting fra hotellet ditt Fortsett deretter til Masai Mara National Reserve Safarien din starter med henting kl. 07.30 fra hotellet eller flyplassen i Nairobi og kjør til Maasai Mara. En Masai Mara-safari er et uunnværlig høydepunkt på enhver ferie i Kenya. Det er fantastiske panoramaer i alle retninger, et stort utvalg av dyreliv inkludert Big Five og en rik kulturarv å utforske. Kenyas Masai Mara er uten tvil en av de største safari-destinasjonene i Afrika. Mellom juli og oktober blir det travelt i Great Rift Valley. Millioner av sebraer og gnuer tar den farefulle kryssingen over Mara-elven på jakt etter nytt beiteområde. Og i deres kjølvann kommer en veritabel horde av rovdyr inkludert løve og leopard. Du vil ankomme i tide til lunsj og deretter ha tid til å slappe av fra kjøreturen. Kl. 16.00 drar du på en ettermiddags game drive. Du kommer tilbake til hytta/leiren for middag og overnatting kl. 18.30. Dag 2 Full Game Drives Dagens reiserute er fleksibel, og du kan diskutere med guiden din og planlegge for dagens tidsplan. Du kan enten spise en avslappet frokost og dra på heldags game drives rundt kl. 07.30 med en pikniklunsj. Dette vil gi deg en sjanse til å besøke Mara-elven hvor migrasjonen skjer i løpet av sin tid. Du vil også ha bedre sjanser til å se dyrelivet hele dagen og returnere til hytta/leiren sent på ettermiddagen. Eller: - Kl. 06.00, ta en game drive tidlig om morgenen. Gå senere tilbake til overnattingsstedet ditt for frokost og slapp av fra morgen til midt på ettermiddagen. Kl. 16.00 drar du på en ettermiddags game drive. Du kommer tilbake til hytta/leiren for middag og overnatting kl. 18.30. Dag 3 Masai Mara nasjonalreservat - Lake Nakuru nasjonalpark Du vil spise frokost og deretter kjøre til Nakuru. Du vil ankomme i tide til lunsj og deretter slappe av. Kl. 16.00 starter game drive om kvelden. Høydepunktene her er at dette er hjem til hundrevis av neshorn, både svart og hvitt, annet dyreliv og massevis av fugleliv. Etter game drive drar vi tilbake til hytta/leiren for å friske opp og nyte en nylaget middag. Dag 4 Kjør tilbake til Nairobi Avhengig av flydetaljene dine, vil du sammen med guiden din organisere avgangen fra Lake Nakuru. Du vil bli overført til ditt Nairobi-sted eller til flyplassen for hjemreise.

Nairobi: Privat 5-dagers tur til Maasai Mara, Nakuru og Naivasha

9. Nairobi: Privat 5-dagers tur til Maasai Mara, Nakuru og Naivasha

Oppdag Kenyas fremste dyrelivsdestinasjoner på en 5-dagers tur fra Nairobi og få sjansen til å se de berømte Big 5-dyrene. Ta flere guidede viltturer rundt Maasai Mara og Lake Nakuru, sykle rundt Hell's Gate, og se flodhester ved Lake Naivasha. Dag 1: Nairobi til Maasai Mara National Reserve Etter henting på overnattingsstedet ditt i Nairobi 7.30, start kjøreturen til Maasai Mara via utsiktspunktet Great Rift Valley og beundre det fantastiske panoramaet av dalen. Kom i tide til lunsj, og dra deretter på en solnedgangstur i Maasai Mara National Reserve fra 16.30 til 18.30 etter innsjekking. Gå tilbake til leiren for en deilig buffetmiddag på Miti Mingi Eco Camp https://mitimingiecocamp.com/ Rhino Tourist Camp https://rhinotouristcamp.com/ eller lignende Dag 2: Maasai Mara Tilbring en dag med å utforske Maasai Mara National Reserve på jakt etter de 5 store viltdyrene. Du vil kjøre hele veien til mara-elven hvor det er mange fastboende flodhester og krokodiller. Du vil også ha en bush piknik lunsjopplevelse under paraplytrærne eller med utsikt over elven. Mellom juli og november kan du få øye på den store migrasjonen av millioner av gnuer og sebraer fra Tanzania, en spektakulær årlig begivenhet bare sett i Maasai Mara. Hele året har maasai mara mange dyr som streifer fritt rundt på savannen Hold øye med rovdyrene på savannen - løver, geparder, sjakaler, hyener og gribber. Nyt en pikniklunsj i de vakre omgivelsene. Dag 3: Maasai Mara til Nakuru Nyt frokosten, kassen. Alternativ: Masai-landsbybesøk til USD 20 per person Begynn deretter kjøreturen til Nakuru. Kom i tide til lunsj etterfulgt av avslapping, middag, moro og overnatting på Lanet Matfam (http://lanetmatfamresort.co.ke/) Dag 4: Nakuru til Lake Naivasha/Hell's Gate National Park Etter en tidlig frokost, ta turen til Lake Nakuru nasjonalpark for en 3-timers game drive. Se opp for de sjeldne hvite neshornene, en av de 5 store, og få sjansen til å se rosa flamingoer. Fortsett til Naivasha, hvor du ankommer i tide til lunsj på Astoria Lodge eller lignende. Besøk Hell's Gate nasjonalpark for en sykkelsafari, og nyt deretter en 1-times båttur på Lake Naivasha for fugletitting og flodhest. Hvis energinivået ditt ikke holder til å sykle, kan du ta en kjøretur i parken i stedet. Overnatting på Astoria https://astorianhotels.com eller Villa gracia Hotel https://www.villagraziahotel.com/ Dag 5: Naivasha til Nairobi Etter frokost på overnattingsstedet ditt, start returreisen til Nairobi. Nyt lunsj underveis og avslutt turen med avreise på hotellet eller flyplassen.

Naivasha the Explorer (Hellsgate, Olkaria Spa, Lak Naivasha)

10. Naivasha the Explorer (Hellsgate, Olkaria Spa, Lak Naivasha)

Denne endagsopplevelsen passer for gjester i Nairobi, Nakuru, Kiambu og andre områder rundt Naivasha. Gjestene kan nyte opplevelsen og komme tilbake til sine respektive lokasjoner samme dag. Etter å ha plukket ut gjester fra deres lokasjoner, starter vi med: 1. Omvisning i Hellsgate nasjonalpark på sykkel eller med turistbil. Bruk av sykler er foretrukket for en engasjerende tur. Andre virkemidler aksepteres også. 2. Besøk til Olkaria Geothermal Spa for naturlig svømming i varmtvann. Dette naturlige spaet er det største i Afrika og har helsemessige fordeler for huden og avslappende effekt på kroppen. Vannet i bassenget er naturlig varmt og varierer mellom 30-40 grader celsius. 3. Lunsj på en strandrestaurant (valgfritt) og en båttur på innsjøen Naivasha kombinert med en detaljert historie om innsjøen og dens flora og fauna. 4. Slipp av. NB: Jeg. Gebyrene for parkinngang, spasvømming og andre kostnader som påløper under aktiviteten er ikke inkludert i avgiften. ii. Kostnadene som påløper under turen varierer mellom 80$ til 200$ avhengig av valg av aktivitet og gjestens alder. iii. Gjestene dekker eventuelle kostnader som påløper av guiden under opplevelsen, inkludert parkinngang og sykkelutleie (omtrent totalkostnad 20$). - Ved bestilling, skyt meg på teksten som spesifiserer: 1. Aktivitetene du er interessert i, for eksempel sykkeltur eller game drive i parken 2. Om du vil svømme i Olkaria Geothermal Spa eller ikke 3. Om du ønsker å oppleve en båttur eller ikke 4. Utpekt hentested i Naivasha 5. Enten du trenger veibeskrivelse fra Nairobi eller et annet sted borte fra Naivasha

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Nakuru

Alle aktiviteter

40 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Nakuru

Utforsk alle

Flere reisetips for Nakuru

Vil du vite mer om aktiviteter i Nakuru? Trykk her for full oversikt