Våre mest anbefalte ting å gjøre i Nakuru fylke

Fra Nairobi: 3-dagers/2-netters Maasai Mara-safari i gruppe

1. Fra Nairobi: 3-dagers/2-netters Maasai Mara-safari i gruppe

Ta en 3-dagers tur for å oppdage Masai Mara-reservatet, det mest populære turistmålet i Kenya. Reservatet ligger i Great Rift Valley, og regnes som juvelen i Kenyas dyrelivsvisningsområder. Den årlige gnu-migrasjonen, som involverer over 1,5 millioner dyr som ankommer i juli og drar i november, et fenomenalt skue som bare kan sees i Maasai Mara. De fleste besøkende vil ha muligheten til å se en av de 5 store – løver, leoparder, elefanter, bøfler og neshorn. Dag 1: Bli hentet fra hotellet ditt i Nairobi sentrum klokken 08.00, og kjør deretter til Maasai Mara naturreservat. Passer utsiktspunktet Great Rift Valley for en fantastisk utsikt. Kom i tide til lunsj etter innsjekking på leiren din. Om kvelden drar du for å se på vilt i Mara-reservatet. Nyt middag og en overnatting på Miti Mingi/ Rhino camp. Retur tilbake til leiren for en overdådig buffetmiddag. Overnatt i et stort, privat telt som har seng, sengetøy, dusj og toalett inni. Myggnetting og en varm dusj om kvelden tilbys. Dag 2: Tilbring hele dagen med å utforske Masai Mara på jakt etter de fem store. Nyt pikniklunsj i reservatet mens du skalerer Mara skjønnhet og prakt. Denne dagen skal du helt til elven der gnuene krysser inn i Mara fra Serengeti. Hele året er det mange fastboende flodhester og krokodiller plassert ved bredden av elven Mara. Etter game drive kommer du tilbake til leiren for middag, moro og overnatting. Dag 3: Nyt frokosten, sjekk. Reis til Nairobi hvor du ved ankomst vil bli satt tilbake til overnattingsstedet ditt i sentrum. Alternativ: Oppgrader turen til å inkludere en tur i luftballong. Bli plukket opp av ballongsafari-kjøretøyet og kjør til utskytningsområdet. Driv over parken mens du ser på dyrene, nyt den fantastiske soloppgangen med en frokostbuffé og champagne. Alternativt kan du inkludere et kveldsbesøk til den lokale Masai-landsbyen for en kulturell omvisning. Lær om Masai-samfunnet og samhandle med lokalbefolkningen.

Fra Nairobi: Dagstur til Hell's Gate og Lake Naivasha

2. Fra Nairobi: Dagstur til Hell's Gate og Lake Naivasha

Utforsk den fantastiske naturen ved hells gate park rundt rift-dalen og nyt en båttur ved innsjøen Naivasha. Etter å ha begrenset tid i Nairobi, dra nytte av denne 1-dagers turen til Hells Gate og Lake naivasha-safari 1. Hell's Gate er en av Kenyas mindre nasjonalparker, som kan utforskes til fots. En vilttur eller sykkeltur (valgfritt) blant graserende gaseller, større antiloper, sebraer og sjiraffer er en herlig opplevelse Ta en naturvandring ved bredden av innsjøen og en båttur for å se flodhester, bøfler, vannbukker, antiloper, sjiraffer, Zebra blant andre. 2. Hell's Gate National Park er en park som ligger mellom Lake naivasha og longonot- og suswa-vulkanene. Den er dekket av aske fra longonot-utbruddet som skjedde for 100 år siden, parken er kjent for sin geotermiske stasjon, Lower Gorge, og spektakulære scenerier (klipper, vulkankløfter, geotermisk damp).

Nairobi: 4-dagers Maasai Mara og Lake Nakuru Camping Safari

3. Nairobi: 4-dagers Maasai Mara og Lake Nakuru Camping Safari

Dag én begynner med henting fra Nairobi og reiser langs Great Rift Valley mot Maasai Mara National Reserve. Stopp underveis for å nyte utsikten fra en praktfull utkikk, og kom så til parken akkurat i tide til lunsj. Senere drar du ut på en episk kveldsspilltur over de rike, trebesatte gressletter og bølgende åser. Den berømte Maasai Mara er kjent for sine store flokker med svartmanede løver, leoparder, geparder, elefanter og praktisk talt alle typer kenyansk dyreliv. Etter en god natts søvn på leiren din kan du nyte en frokost i piknikstil som gjør deg klar for dag to. Dra ut på en heldags game drive, med et besøk til Mara-elven som er hjemsted for en stor konsentrasjon av dyr. Når du har fått litt appetitt, kan du spise lunsj på et utsiktspunkt med utsikt over krokodillene og flodhester som slapper av i elven. Etterpå har du muligheten til å besøke en Maasai-kulturlandsby for å få innsikt i Maasai-folkets hjem og sosiale struktur, samt hvordan de lever i harmoni med miljøet og dyrene. Våkn opp tidlig på dag tre med nok en fantastisk game-drive, og fyll deretter opp med en sen frokost før du drar til Nakuru nasjonalpark. Stopp over for en pikniklunsj underveis og nyt utsikten over det praktfulle kenyanske landskapet som omgir deg. Ankom Nakuru og, hvis tiden tillater det, gå forbi Naivasha for en båttur, for egen regning. Dag fire begynner med en solid frokost tidlig om morgenen etterfulgt av en tur gjennom Nakuru Park, som er hjemsted for over 350 fuglearter inkludert fargerike flamingoer. Parken er også hjemsted for svarte og hvite neshorn og er etablert for beskyttelse av truede arter som dette. Etter en uforglemmelig fire-dagers opplevelse, slapp av og reflekter over returreisen til hotellet eller flyplassen i Nairobi.

Maasai Mara: Safari med varmluftballong og champagnefrokost

4. Maasai Mara: Safari med varmluftballong og champagnefrokost

De første tegnene på sollys flimrer over himmelen mens varmluftsballongen fylles, og deretter stiger opp i himmelen. Suspendert i en kurv under en regnbuefarget baldakin vil du oppleve et dyrelivseventyr fra et helt annet perspektiv. Luftballongflyvningen din varer i omtrent 1 time og 10 minutter, og svever dit luftstrømmene tar deg med gode muligheter for fotografering og videofilming. Når din kenyanske varmluftsballongsafari er ferdig, vil du skåle for din retur til jorden med en champagnefrokost som lages uansett hvor du lander. Din timeslange safari i varmluftsballong avsluttes med transport tilbake til overnattingsstedet i en åpen jeep for å få muligheten til å se mer dyreliv.

Nairobi: 4-dagers Maasai Mara og Lake Nakuru Camping Safari

5. Nairobi: 4-dagers Maasai Mara og Lake Nakuru Camping Safari

Bruk 4 dager på å utforske den omfattende Maasai Mara, et av Afrikas mest mangfoldige økosystemer, og Lake Nakuru, hjem til rosa flamingoer og det sjeldne hvite neshornet . Se Afrikas fem store viltdyr, nyt solnedgangen over savannen og slå leir i romslige telt i reservatet. Dag 1Start tidlig med henting fra hotellet og kjør til Maasai Mara. Ditt første stopp vil være ved et utsiktspunkt med fantastisk utsikt over Great Rift Valley, før du fortsetter til en reisendes motell for lunsj. Sjekk inn på campingplassen sent på ettermiddagen, og kjør deretter ut for å se på solnedgangen. Dig inn til en buffetmiddag tilbake på campingplassen og nyt en avslappende kveld under stjernene. Sett deg til rette i det romslige, selvforsynte teltet, komplett med seng, bad og varmt vann og strøm om kvelden. Dag 2Kjør ut i reservatet for en hel dag med utforsking mens du søker etter de fem store. Du kan eventuelt starte dagen med en tidlig morgenballongsafari for å beundre Mara fra luften. Ta en pause under skyggen av krotontrærne for en pikniklunsj og beundre parkens vidstrakte sletter. Om ettermiddagen kan du nå Mara-elven, stedet for den årlige gnuvandringen, og se flodhester og krokodiller som ligger langs sine banker. Gå tilbake til leiren for kvelden, eller besøk den lokale Masai-landsbyen for en kulturell omvisning og en sjanse til å lære om samfunnet. Dag 3Etter en tidlig frokost, sjekk ut og gå til Lake Nakuru og stopp for lunsj i den lokale byen før du fortsetter til overnattingsstedet ditt for natten. Dag 4Start med nok en tidlig frokost og dra til Nakuru nasjonalpark for en 3-timers game drive. Parken er hjemsted for et fristed for svarte og sjeldne hvite neshorn, samt flokker av rosa flamingoer som lever ved innsjøens kant. For å fullføre turen, ta deg tilbake til Nairobi. Stopp for lunsj på veien før du blir satt av tilbake på hotellet ditt i byen.

Nairobi: 3-dagers Maasai Mara gruppetur med 4X4 Jeep Safari

6. Nairobi: 3-dagers Maasai Mara gruppetur med 4X4 Jeep Safari

Dag 1: Nairobi til Maasai Mara Turen din begynner når du drar fra Nairobi mot Maasai Mara-reservatet via Great Valley Viewpoint, hvor du vil ha et stoppested for sightseeing (hvis været tillater det). Derfra kommer du til en teltleir i tide til lunsj og vil senere nyte en game drive i dette fantastiske landet for å virkelig gå inn i naturen. Du kan jakte på "de fem store", så vel som vanlig vilt som gnus (som er rikelig i dette området). Dag 2: Masai Mara På den andre dagen vil du nyte en hel dag med viltkikking gjennom det bølgende gresset i Mara, som består av endeløse sletter hvor mer enn 2 millioner villdyr-gnuer vandrer fra Serengeti i Tanzania med kalvene sine. Du vil deretter besøke bredden av Mara-elven for å prøve å se flodhester, før du har muligheten til å besøke en Masai-landsby for å lære om deres uendrede tradisjonelle kultur. Dag 3: Maasai Mara til Nairobi Våkn opp til frokost og senere utsjekking og kjør tilbake til Nairobi via Narok by eller MaiMahiu for lunsj. Ankomst tilbake til Nairobi rundt kl. 15.30, legg av på hotellet. .

Nairobi: Nakuru nasjonalpark og Lake Naivasha dagstur

7. Nairobi: Nakuru nasjonalpark og Lake Naivasha dagstur

Etter å ha møtt guiden din i lobbyen på hotellet ditt, start reisen til Nakuru nasjonalpark. Mens du er på vei, stopp ved utsiktspunktet Great Rift Valley hvor du vil få en fantastisk utsikt over skråningene. Etter en vakker kjøretur kommer du til Lake Nakuru kl. 09.00. Lake Nakuru nasjonalpark er den eneste parken hvor du garantert vil se neshorn i deres naturlige habitat. På vei til parken kan du nyte et stopp ved utsiktspunktet Great Rift Valley for å se vulkanen nedenfor. Ved ankomst, start den 3-timers game drive med guiden din. Pause for lunsj på en lokal restaurant på Lake Nakuru Lodge (egen kostnad). Etter lunsj, fortsett å utforske parken med guiden din mens du går mot Lake Naivasha. Når du forlater parken omtrent klokken 15.00, bytter du bilen din mot en båttur på Lake Naivasha. Mens du er på båtturen kan du nyte fugletitting, ørnemating og flodhestvisning. Slapp av på reisen tilbake til Nairobi, med avreise på hotellet ditt.

Fra Nairobi: Lakes Nakuru & Naivasha National Park Day Tour

8. Fra Nairobi: Lakes Nakuru & Naivasha National Park Day Tour

Eventyret ditt begynner klokken 06:00 med henting i Nairobi. Derfra går du rett til Lake Nakuru nasjonalpark. Innsjøen er kjent som et fuglereservat med over 400 fuglearter til tider. Det kan være opptil to millioner større og mindre flamingoer og titusenvis av andre fugler ved Lake Nakuru. Som et resultat blir parken referert til som "Birds' Paradise". Nasjonalparken er også et neshornreservat med utmerket dyrelivsvisning. Du vil nyte dyrelivet så snart du går inn i parkens porter, og når det er tid for lunsj, stopper du ved hytta hvor du kan kjøpe et måltid på en lokal restaurant (egen regning) Etter lunsj, fortsett å nyte dyrelivet på kjøreturen ut av parken. Du forlater parken omtrent klokken 15.00 og drar til Lake Naivasha for en valgfri 1-times båttur. Hvis du ønsker å inkludere båtturen, sørg for å velge riktig alternativ når du bestiller. På båtturen kan du nyte fugletitting, ørneforing og se på flodhester. På slutten av båtturen drar du tilbake til Nairobi for en ankomst kl. 18.00.

Fra Mombasa/Diani Beach: 2-dagers privat safari i Tsavo Øst

9. Fra Mombasa/Diani Beach: 2-dagers privat safari i Tsavo Øst

Dra på en spennende privat viltsafari gjennom den enorme Tsavo East nasjonalpark på en 2-dagers tur fra Diani Beach eller Mombasa. Nyt deilige måltider på lodgen i parken og reis gjennom parken på jakt etter de ville dyrene. Dag 1 Møt guiden din på hotellet ditt i Mombasa eller Diani Beach, og kjør til Tsavo East nasjonalpark, en reise på 80 kilometer. Dere kjører inn i parken gjennom Bachuma-porten i god tid før dere skal på safari midt på formiddagen. Etter å ha kjørt gjennom parken og observert ville dyr, spiser dere lunsj på lodgen og finner dere til rette. Etter maten legger dere ut på en safari på jakt etter elefanter, løver, Tsavos "menneskeetere", bøfler, geparder, sjiraffer og antiloper. Om kvelden returnerer dere til lodgen for middag og en god natts søvn. Dag 2 Begynn dagen grytidlig med en morgensafari på jakt etter flokker av røde elefanter i nærheten av vannhullene og den berømte Aruba-dammen. Hold utkikk etter fugler i nærheten av vannet. Hvis du ønsker det, kan du kjøre gjennom en masailandsby på vei tilbake til Mombasa eller Diani Beach.

Overnatting privat safari til Masai Mara

10. Overnatting privat safari til Masai Mara

Start med en tidlig henting fra boligen eller hotellet i Nairobi kl. 06.00 og start kjøreturen til Maasai mara med et stopp ved utsiktspunktet Great Rift Valley for å se effekten av vulkanske aktiviteter som skjedde for mange år siden. Ved ankomst til Masaai Mara viltreservat i utkanten vil du se stor vegetasjon og også se noen dyr som sebraen, sjiraffen, topien og Thompson-gasellen blant mange andre. når du ankommer, går du rett til parken og starter game drive. Lunsj vil være i parken og vil bli levert av oss. Du vil gjøre game drive til kveld og senere returnere til lodgen for middag og overnatting. Overnatting er på AA lodge eller Jambo Mara Tidlig morgen game drive mens du fanger soloppgangen i horisonten, sen frokost og deretter avreise tilbake til Nairobi. Turen din avsluttes med en avlevering på boligen eller hotellet. Turen din vil bli fullført på slutten av dag 2.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Nakuru fylke

Alle aktiviteter

415 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Nakuru fylke

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Nakuru fylke

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Nakuru fylke?

Hva er de beste innendørsaktivitetene i Nakuru fylke på regnværsdager?

Hva er de beste tilbudene og rabattene på aktiviteter og attraksjoner i Nakuru fylke?

Hva er de mest populære museene og utstillingene i Nakuru fylke?

Flere reisetips for Nakuru fylke

Vil du vite mer om aktiviteter i Nakuru fylke? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Nakuru fylke

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 176 vurderinger

Safari på toppen, Georges er en kvalitetsguide med 15 års erfaring, ekstremt hyggelig og vennlig. I tillegg tillot det oss å se alle mulige dyr i parken. Det var flott! Innkvarteringen og restauranten er veldig beskjedne, og badet på grensen er tilstrekkelig... maten er også veldig enkel. I tillegg, vær forsiktig, for vi hadde betalt utgangen for masaiene og vi ble bedt om å betale igjen på masaileiren. Sannsynligvis en dårlig organisering av å få din guide.