Våre mest anbefalte ting å gjøre i Naivasha

Fra Nairobi: Dagstur til Hell's Gate og Lake Naivasha

1. Fra Nairobi: Dagstur til Hell's Gate og Lake Naivasha

Utforsk den fantastiske naturen ved hells gate park rundt rift-dalen og nyt en båttur ved innsjøen Naivasha. Etter å ha begrenset tid i Nairobi, dra nytte av denne 1-dagers turen til Hells Gate og Lake naivasha-safari 1. Hell's Gate er en av Kenyas mindre nasjonalparker, som kan utforskes til fots. En vilttur eller sykkeltur (valgfritt) blant graserende gaseller, større antiloper, sebraer og sjiraffer er en herlig opplevelse Ta en naturvandring ved bredden av innsjøen og en båttur for å se flodhester, bøfler, vannbukker, antiloper, sjiraffer, Zebra blant andre. 2. Hell's Gate National Park er en park som ligger mellom Lake naivasha og longonot- og suswa-vulkanene. Den er dekket av aske fra longonot-utbruddet som skjedde for 100 år siden, parken er kjent for sin geotermiske stasjon, Lower Gorge, og spektakulære scenerier (klipper, vulkankløfter, geotermisk damp).

Nairobi: 4-dagers Maasai Mara og Lake Nakuru Camping Safari

2. Nairobi: 4-dagers Maasai Mara og Lake Nakuru Camping Safari

Dag én begynner med henting fra Nairobi og reiser langs Great Rift Valley mot Maasai Mara National Reserve. Stopp underveis for å nyte utsikten fra en praktfull utkikk, og kom så til parken akkurat i tide til lunsj. Senere drar du ut på en episk kveldsspilltur over de rike, trebesatte gressletter og bølgende åser. Den berømte Maasai Mara er kjent for sine store flokker med svartmanede løver, leoparder, geparder, elefanter og praktisk talt alle typer kenyansk dyreliv. Etter en god natts søvn på leiren din kan du nyte en frokost i piknikstil som gjør deg klar for dag to. Dra ut på en heldags game drive, med et besøk til Mara-elven som er hjemsted for en stor konsentrasjon av dyr. Når du har fått litt appetitt, kan du spise lunsj på et utsiktspunkt med utsikt over krokodillene og flodhester som slapper av i elven. Etterpå har du muligheten til å besøke en Maasai-kulturlandsby for å få innsikt i Maasai-folkets hjem og sosiale struktur, samt hvordan de lever i harmoni med miljøet og dyrene. Våkn opp tidlig på dag tre med nok en fantastisk game-drive, og fyll deretter opp med en sen frokost før du drar til Nakuru nasjonalpark. Stopp over for en pikniklunsj underveis og nyt utsikten over det praktfulle kenyanske landskapet som omgir deg. Ankom Nakuru og, hvis tiden tillater det, gå forbi Naivasha for en båttur, for egen regning. Dag fire begynner med en solid frokost tidlig om morgenen etterfulgt av en tur gjennom Nakuru Park, som er hjemsted for over 350 fuglearter inkludert fargerike flamingoer. Parken er også hjemsted for svarte og hvite neshorn og er etablert for beskyttelse av truede arter som dette. Etter en uforglemmelig fire-dagers opplevelse, slapp av og reflekter over returreisen til hotellet eller flyplassen i Nairobi.

Nairobi: Nakuru nasjonalpark og Lake Naivasha dagstur

3. Nairobi: Nakuru nasjonalpark og Lake Naivasha dagstur

Etter å ha møtt guiden din i lobbyen på hotellet ditt, start reisen til Nakuru nasjonalpark. Mens du er på vei, stopp ved utsiktspunktet Great Rift Valley hvor du vil få en fantastisk utsikt over skråningene. Etter en vakker kjøretur kommer du til Lake Nakuru kl. 09.00. Lake Nakuru nasjonalpark er den eneste parken hvor du garantert vil se neshorn i deres naturlige habitat. På vei til parken kan du nyte et stopp ved utsiktspunktet Great Rift Valley for å se vulkanen nedenfor. Ved ankomst, start den 3-timers game drive med guiden din. Pause for lunsj på en lokal restaurant på Lake Nakuru Lodge (egen kostnad). Etter lunsj, fortsett å utforske parken med guiden din mens du går mot Lake Naivasha. Når du forlater parken omtrent klokken 15.00, bytter du bilen din mot en båttur på Lake Naivasha. Mens du er på båtturen kan du nyte fugletitting, ørnemating og flodhestvisning. Slapp av på reisen tilbake til Nairobi, med avreise på hotellet ditt.

Fra Nairobi: Lakes Nakuru & Naivasha National Park Day Tour

4. Fra Nairobi: Lakes Nakuru & Naivasha National Park Day Tour

Eventyret ditt begynner klokken 06:00 med henting i Nairobi. Derfra går du rett til Lake Nakuru nasjonalpark. Innsjøen er kjent som et fuglereservat med over 400 fuglearter til tider. Det kan være opptil to millioner større og mindre flamingoer og titusenvis av andre fugler ved Lake Nakuru. Som et resultat blir parken referert til som "Birds' Paradise". Nasjonalparken er også et neshornreservat med utmerket dyrelivsvisning. Du vil nyte dyrelivet så snart du går inn i parkens porter, og når det er tid for lunsj, stopper du ved hytta hvor du kan kjøpe et måltid på en lokal restaurant (egen regning) Etter lunsj, fortsett å nyte dyrelivet på kjøreturen ut av parken. Du forlater parken omtrent klokken 15.00 og drar til Lake Naivasha for en valgfri 1-times båttur. Hvis du ønsker å inkludere båtturen, sørg for å velge riktig alternativ når du bestiller. På båtturen kan du nyte fugletitting, ørneforing og se på flodhester. På slutten av båtturen drar du tilbake til Nairobi for en ankomst kl. 18.00.

Elefantbarnehjem, Giraffee Center, Karen Blixxen Meseum

5. Elefantbarnehjem, Giraffee Center, Karen Blixxen Meseum

Etter å ha blitt hentet fra hotellet ditt i Nairobi, ta turen til Giraffe Center, hvor du kan se sjiraffer som lever i en semi-vill tilstand. Lær om deres oppførsel, egenskaper og bevaringsarbeid. Du vil også få muligheten til å mate disse milde gigantene. Deretter går du til David Sheldrick Wildlife Trust. Ta en spasertur gjennom sentrum hvor babyelefanter venter på å bli matet. Se dem leke i vannet og gurgle melken deres og oppdag hver av elefantens personlige historie. Når de yngste er matet, er det på tide å mate 2-3-åringene, hvorav noen er gamle nok til å mate seg selv. Se når de holder de gigantiske melkeflaskene sine i bagasjerommet og gjør raskt arbeid med flere liter melk. Ditt siste stopp før du drar tilbake til Nairobi vil være Karen blixxen Meseum Of House of Out Africa-berømmelse

Fra Nairobi: 7-dagers Masai Mara, Nakuru og Amboseli Safari

6. Fra Nairobi: 7-dagers Masai Mara, Nakuru og Amboseli Safari

Dag 1: Nairobi til Maasai Mara Kl. 08.00 blir du hentet fra hotellet. Begynn kjøreturen til Maasai Mara via utsiktspunktet Great Rift Valley hvor du stopper for å se gulvet i Rift Valley. Ankom Miti Mingi Eco Camp eller lignende i tide til lunsj, sjekk inn. Nyt en game drive i solnedgangen fra 16.30-18.30. Gå tilbake til leiren for middag Dag 2: Hel dag i Maasai Mara Tilbring hele dagen med å utforske Maasai Mara på jakt etter de fem store. Du vil ha pikniklunsjer i reservatet mens du skalerer Mara-skjønnheten. Denne dagen skal du helt til elven der gnuene krysser inn i Mara fra Serengeti. Hele året er det mange fastboende flodhester og krokodiller plassert ved bredden av elven Mara. Dag 3: Maasai Mara til Nakuru Frokost, utsjekking. Alternativ: Masai landsby besøk $20 per person Begynn deretter kjøreturen til Nakuru. Kom i tide til lunsj etterfulgt av avslapping, middag og overnatting på Lanet Matfam Privat safari til Naivasha og Amboseli nasjonalpark. Dag 4: Nakuru til Naivasha Frokost. Avreise kl. 07.00 rett til parken. Det er en liten park med praktfulle, sjeldne hvite neshorn. Eventuelt observere de rosa flamingoene. Spillturen varer i 3 timer, hvoretter du drar på en 1-times kjøretur til Naivasha for å ankomme i tide til lunsj på Astorian Hotel. Etter lunsj kan du ta turen til Hell's Gate for en sykkelsafari. Senere kan du ta en 1 times båttur på Lake Naivasha for fugletitting og flodhest. Dag 5: Naivasha - Amboseli Frokost, kjør deretter til Amboseli nasjonalpark som er kjent for sin natur, med et bakteppe av det snødekte Kilimanjaro-fjellet som dominerer landskapet og de åpne slettene. Kom i tide til lunsj. Sjekk inn på AA Lodge Amboseli, spis lunsj og en kort hvil. Ettermiddags game drive på jakt etter viltet med utsikt over Kilimanjaro-fjellet. Senere tilbake til AA Lodge Amboseli for middag og overnatting. Dag 6: Amboseli Hel dag Frokost, og tilbring dagen i Amboseli nasjonalpark. Kjent for store elefantflokker og utsikt over Kilimanjaro-fjellet over grensen i Tanzania, tilbyr Observation Hill panoramautsikt over toppen og parkens sletter og sumper. Dyrelivet inkluderer sjiraffer, sebraer, geparder og hundrevis av fuglearter. Dag 7: Amboseli - Nairobi Etter frokost sjekk ut med en kort game drive på vei til Nairobi. Vi vil tilby enkel gratis snack lunsj på veien. Du blir satt av på hotellet eller flyplassen.

Dagstur fra Nairobi til Lake Naivasha med Crescent Island

7. Dagstur fra Nairobi til Lake Naivasha med Crescent Island

7:00 er avgangstiden fra Nairobi-hotellet ditt til Lake Naivasha. På veien vil du se Great Rift Valley og spektakulær utsikt over korridoren til Rift Valley i Kenya. Når du er der, vil du også ta en båttur til Crescent Island i omtrent 1 time, og deretter komme tilbake i tide for lunsjbuffé i Elsamere Gardens. Se Joy Adamson-historien, en 40-minutters video om Joy Adamsons arbeid, deres erfaring med løvinnen Elsa og den påfølgende utgivelsen av filmen Born Free. Besøk museet, som rommer minner fra filmen Born Free, Joys-trykk av stammemalerier og andre bøker de skrev oversatt til forskjellige språk, fotografier og noen av prisene de vant for bevaringsarbeidet. Nyt High Tea, en te eller kaffe med forskjellige kaker og kjeks, før du drar til Nairobi. Vær oppmerksom på at båtturen vil avhenge av tidevannet på det aktuelle tidspunktet. Bruk også komfortable klær og gåsko, solkrem og lue eller caps.

Nairobi: Privat 5-dagers tur til Maasai Mara, Nakuru og Naivasha

8. Nairobi: Privat 5-dagers tur til Maasai Mara, Nakuru og Naivasha

Oppdag Kenyas fremste dyrelivsdestinasjoner på en 5-dagers tur fra Nairobi og få sjansen til å se de berømte Big 5-dyrene. Ta flere guidede viltturer rundt Maasai Mara og Lake Nakuru, sykle rundt Hell's Gate, og se flodhester ved Lake Naivasha. Dag 1: Nairobi til Maasai Mara National Reserve Etter henting på overnattingsstedet ditt i Nairobi 7.30, start kjøreturen til Maasai Mara via utsiktspunktet Great Rift Valley og beundre det fantastiske panoramaet av dalen. Kom i tide til lunsj, og dra deretter på en solnedgangstur i Maasai Mara National Reserve fra 16.30 til 18.30 etter innsjekking. Gå tilbake til leiren for en deilig buffetmiddag på Miti Mingi Eco Camp https://mitimingiecocamp.com/ Rhino Tourist Camp https://rhinotouristcamp.com/ eller lignende Dag 2: Maasai Mara Tilbring en dag med å utforske Maasai Mara National Reserve på jakt etter de 5 store viltdyrene. Du vil kjøre hele veien til mara-elven hvor det er mange fastboende flodhester og krokodiller. Du vil også ha en bush piknik lunsjopplevelse under paraplytrærne eller med utsikt over elven. Mellom juli og november kan du få øye på den store migrasjonen av millioner av gnuer og sebraer fra Tanzania, en spektakulær årlig begivenhet bare sett i Maasai Mara. Hele året har maasai mara mange dyr som streifer fritt rundt på savannen Hold øye med rovdyrene på savannen - løver, geparder, sjakaler, hyener og gribber. Nyt en pikniklunsj i de vakre omgivelsene. Dag 3: Maasai Mara til Nakuru Nyt frokosten, kassen. Alternativ: Masai-landsbybesøk til USD 20 per person Begynn deretter kjøreturen til Nakuru. Kom i tide til lunsj etterfulgt av avslapping, middag, moro og overnatting på Lanet Matfam (http://lanetmatfamresort.co.ke/) Dag 4: Nakuru til Lake Naivasha/Hell's Gate National Park Etter en tidlig frokost, ta turen til Lake Nakuru nasjonalpark for en 3-timers game drive. Se opp for de sjeldne hvite neshornene, en av de 5 store, og få sjansen til å se rosa flamingoer. Fortsett til Naivasha, hvor du ankommer i tide til lunsj på Astoria Lodge eller lignende. Besøk Hell's Gate nasjonalpark for en sykkelsafari, og nyt deretter en 1-times båttur på Lake Naivasha for fugletitting og flodhest. Hvis energinivået ditt ikke holder til å sykle, kan du ta en kjøretur i parken i stedet. Overnatting på Astoria https://astorianhotels.com eller Villa gracia Hotel https://www.villagraziahotel.com/ Dag 5: Naivasha til Nairobi Etter frokost på overnattingsstedet ditt, start returreisen til Nairobi. Nyt lunsj underveis og avslutt turen med avreise på hotellet eller flyplassen.

Naivasha the Explorer (Hellsgate, Olkaria Spa, Lak Naivasha)

9. Naivasha the Explorer (Hellsgate, Olkaria Spa, Lak Naivasha)

Denne endagsopplevelsen passer for gjester i Nairobi, Nakuru, Kiambu og andre områder rundt Naivasha. Gjestene kan nyte opplevelsen og komme tilbake til sine respektive lokasjoner samme dag. Etter å ha plukket ut gjester fra deres lokasjoner, starter vi med: 1. Omvisning i Hellsgate nasjonalpark på sykkel eller med turistbil. Bruk av sykler er foretrukket for en engasjerende tur. Andre virkemidler aksepteres også. 2. Besøk til Olkaria Geothermal Spa for naturlig svømming i varmtvann. Dette naturlige spaet er det største i Afrika og har helsemessige fordeler for huden og avslappende effekt på kroppen. Vannet i bassenget er naturlig varmt og varierer mellom 30-40 grader celsius. 3. Lunsj på en strandrestaurant (valgfritt) og en båttur på innsjøen Naivasha kombinert med en detaljert historie om innsjøen og dens flora og fauna. 4. Slipp av. NB: Jeg. Gebyrene for parkinngang, spasvømming og andre kostnader som påløper under aktiviteten er ikke inkludert i avgiften. ii. Kostnadene som påløper under turen varierer mellom 80$ til 200$ avhengig av valg av aktivitet og gjestens alder. iii. Gjestene dekker eventuelle kostnader som påløper av guiden under opplevelsen, inkludert parkinngang og sykkelutleie (omtrent totalkostnad 20$). - Ved bestilling, skyt meg på teksten som spesifiserer: 1. Aktivitetene du er interessert i, for eksempel sykkeltur eller game drive i parken 2. Om du vil svømme i Olkaria Geothermal Spa eller ikke 3. Om du ønsker å oppleve en båttur eller ikke 4. Utpekt hentested i Naivasha 5. Enten du trenger veibeskrivelse fra Nairobi eller et annet sted borte fra Naivasha

12 dager Kenya & Tanzania budsjettcamping Safari

10. 12 dager Kenya & Tanzania budsjettcamping Safari

Dag 1: Ankomst til Nairobi Henting fra flyplassen/hotellet av vår profesjonelle engelsktalende guide/sjåfør og bli ført til hotellet ditt i Nairobi for overnatting på bed and breakfast-basis. The Clarion Hotel: https://theclarionhotel.co.ke/ Dag 2: Nairobi til Maasai Mara nasjonalreservat Klokken 8 blir du hentet fra ditt Nairobi-hotell og starter kjøreturen til Maasai Mara via utsiktspunktet for den store riftdalen hvor du vil ha en fantastisk utsikt over gulvet i riftdalen. Du kommer til leiren i tide til lunsj. Sjekk inn og spis lunsj. Deretter kl. 16.00 drar dere til en safaritur i Mara-reservatet som varer i 2 timer og slutter kl. 18.00. Deretter går du tilbake til leiren for en overdådig buffetmiddag som avsluttes med god tid for hvile i teltleiren Middag og overnatting på Rhino Tourist camp/ Lignende. Rhino turistcamp: https://rhinotouristcamp.com/ Dag 3: Heldags Game Drive i Maasai Mara-reservatet Spis frokost kl. 06.30 og kl. 07.00, dra for en hel dag med viltvisning i parken. På denne dagen kan du bruke hele dagen på å utforske Maasai Mara på jakt etter de fem store, flodhester og nilkrokodille. Deretter kan du ta pikniklunsj i parken under en skygge av krotontre med utsikt over det enorme landskapet i parken. Det er i Mara den kanskje mest spektakulære begivenheten i den naturlige verden finner sted: den store migrasjonen. Dette er den årlige migrasjonen av millioner av gnuer og sebraer fra Serengeti (i Tanzania) på jakt etter vann og beite. I hælene deres følger savannens rovdyr – løver, geparder, sjakaler, hyener og gribber. Middag og overnatting på: Rhino Tourist camp/ Lignende. Rhino turistcamp: https://rhinotouristcamp.com/ Dag 4: Avreise Maasai Mara til Lake Nakuru nasjonalpark .Tidlig morgenfrokost, og sjekk deretter ut for kjøreturen til Nakuru mens du nyter en kort en-route game drive på vei ut. Ved ankomst kl. 17 vil du overnatte på LANET MAT FAM-hotellet og spise middag der http://www.lanetmatfamresort.co.ke/ Dag 5: Lake Nakuru til Lake Naivasha/Hell's Gate Du vil spise en tidlig frokost og dra innen kl. 07.00 til rett til parken. Det er en liten park med praktfulle, sjeldne hvite neshorn som utgjør en del av de fem store dyrene. Det er også mulighet for å se de rosa flamingoene. Game-driven varer i 3 timer, hvoretter du drar på en 1-times kjøretur til Naivasha ved Hells gate nasjonalpark. I Hells gate har folk muligheten til å gjøre en sykkelsafari folk gjør det her. Vi ankommer hells gate kl 9 og så er vi ferdig kl 12.30 . Ta turen til lunsj på et hotell. Senere Nyt en kveldsbåt på Lake Naivasha i 1 time for flodhest og fugletitting. Middag og overnatting på Villa Grazia: http://www.villagraziah.com/ Dag 6: Lake Naivasha til Namanga Border Frokost på feriestedet kl. 06.00, sjekk ut og fortsett deretter til Namanga som er grensebyen for å gjøre deg klar for Tanzania-delen. Overnatting på hotellet Namanga River. Dag 7: Namanga/Arusha til Manyara nasjonalpark Kjør til Arusha og bli med en gruppe til Manyara nasjonalpark. Manyara ligger 2 timers kjøring fra Arusha, og det er en liten park hvor du kan kjøre game drives i 2 til 3 timer. Game drive etter lunsj til kveld. Lake Manyara nasjonalpark er et beskyttet område i Tanzanias Arusha- og Manyara-regioner, som ligger mellom Lake Manyara og Great Rift Valley. Det administreres av Tanzania National Parks Authority, og dekker et område på 325 km² inkludert rundt 230 km² innsjøoverflate. Middag og slapp av på campingplassen seronera Dag 8: Lake Manyara til Serengeti nasjonalpark Frokost og dra deretter til Serengeti. Ankom og start game drive på vei til leiren. Flere game drives ettermiddag til sen kveld Serengeti er hjemsted for verdens største bevegelse av dyr, ofte kalt "den store migrasjonen." Mer enn 1,7 millioner gnuer, 500 000 sebraer og 200 000 antiloper tar veien fra Ndutu-regionen i den sørlige Serengeti nordover gjennom hele lengden av de "endeløse slettene" til Kenyas Masai Mara Middag og slapp av på en campingplass Dag 9: Serengeti til Ngorongoro Tidlig morgen game drive i Serengeti til kl. 13.00. Avreise etter lunsj. Game drive på vei til Ngorongoro og ankommer Simba campingplass for å overnatte der Ngorongoro ligger nord i Tanzania. Det er hjemmet til det enorme, vulkanske Ngorongoro-krateret og "big 5"-vilt (elefant, løve, leopard, bøffel, neshorn). Store flokker med gnuer og sebraer krysser slettene under deres årlige vandring. Husdyr som tilhører den semi-nomadiske Masai-stammen, beiter sammen med ville dyr. Hominin-fossiler funnet i Olduvai-juvet går millioner av år tilbake. Middag og slapp av på Simba Camping Dag 10: Ngorongoro til Tarangire nasjonalpark Frokost, game drive og dra deretter til Ngorongoro for en safari game drive med piknik lunsj. Avreise etter kl. 13.00 og start kjøreturen til Tarangire nasjonalpark. Tarangire National Park er en nasjonalpark i Tanzanias Manyara-region. Navnet på parken stammer fra Tarangire-elven som krysser parken. Tarangire-elven er den primære kilden til ferskvann for ville dyr i Tarangire-økosystemet under den årlige tørre årstiden. Tarangire-økosystemet er definert av langdistansevandring av gnuer og sebraer. I den tørre årstiden samler tusenvis av dyr seg i Tarangire nasjonalpark fra de omkringliggende sprednings- og kalvingsområdene i våtsesongen. Middag og overnatting på campingplassen Dag 11: Tarangire til Arusha Frokost, dra deretter til game drive til kl. 13.00 og start kjøreturen til Arusha. Middag og overnatting på Venus Premier Hotel Dag 12: Arusha til Nairobi Frokost, og gå deretter ombord på en skyttelbuss for å ankomme Nairobi rundt kl. 15.00.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Naivasha

Alle aktiviteter

43 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Naivasha

Utforsk alle

Flere reisetips for Naivasha

Vil du vite mer om aktiviteter i Naivasha? Trykk her for full oversikt