Legg til datoer

Muzeum Inżynierii Miejskiej

Muzeum Inżynierii Miejskiej

Muzeum Inżynierii Miejskiej: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Krakow: City Tour Krakow Sightseeing Tour med Eco Golf Cart

1. Krakow: City Tour Krakow Sightseeing Tour med Eco Golf Cart

Krakow City Tour er en tur tilrettelagt for folk som setter pris på ferie på høyeste nivå. Vi har kontakt med alle - eldre, unge, aktive og de som foretrekker sightseeing uten mange skritt, tykke, tynne, korte, høye - det spiller ingen rolle, vår oppgave er å gjøre oppholdet i byen vår til et flott minne for deg! De viktigste funksjonene? En alternativ måte å se byen på, de mest interessante stedene i byen, litt historie, litt latter og prikken over i-en - panoramautsikten over byen fra Krak-høyden! Vi inviterer deg til å bestille! Møt oss på vårt møtested og se de mest interessante stedene i Krakow. Lær om middelalderbyens historie - Krakóws gamleby, den jødiske bydelen Kazimierz og Podgórze (tidligere Krakow-ghetto). Bli med oss på en fantastisk reise i golfbilen vår. Utforsk over 30 steder og oppdag den fantastiske byen vår! Hva får du se? 1. Barbakan 2. Matejko-plassen 3. Sankt Florians kirke 4. Planty Park 5. Krakows historie - beskrivelse 6. Wawel-slottet 7. Det jødiske kvarteret - beskrivelse 8. Skałka-kirken 9. Katarina-kirken 10. Wolnica-plassen - det jødiske rådhuset 11. Corpus Christi-kirken 12. Tempel-synagogen 13. Kupa-synagogen 14. Isaac-synagogen 15. Ciemna-gaten 16. Den gamle synagogen 17. Popper-synagogen 18. Helena Rubinsteins familiehus 19. Remuh-synagogen og den gamle kirkegården 20. Minnesteinen til Nissembaum-familiestiftelsen 21. Gamle jødiske butikker 22. Tidligere ghetto - beskrivelse 23. Ghettoens helteplass 24. Apoteket under Ørnen - Tadeusz Pankiewicz' residens 25. Oskar Schindler - historie 27. Livet i gettoen - beskrivelse 28. Ghettomuren 29. St. Joseph-kirken 30. Krakus-fjellet - panoramautsikt Den viktigste regelen på turen? ha det gøy, ikke bekymre deg, vær glad :)

Krakow: Schindlers fabrikk, ghettoen & jødisk kulturarv

2. Krakow: Schindlers fabrikk, ghettoen & jødisk kulturarv

Lær om Polens mørke historie på denne guidede turen. Start turen med henting av instruktøren din som vil forklare deg sightseeingplanen for dagen før du starter din audio-guidede tur i Kazimierz og Podgórze-distriktet. I mange århundrer var Kazimierz et sted for sameksistens og gjensidig gjennomtrenging av etniske polske og jødiske kulturer. Dens jødiske innbyggere ble tvangsflyttet i 1941 av den tyske okkupasjonsmakten inn i Krakow-gettoen rett over elven i Podgórze. I dag er Kazimierz et viktig sentrum for kulturlivet i byen. Utforsk Plac Bohaterów Getta, Ghetto Heroes Square, 6 synagoger, Szeroka Street og mer. Siste stopp på turen vil være et 2-timers besøk til Oskar Schindlers fabrikk. Dette museet forteller historien om Oskar Schindler og jødenes skjebne under krigstid i Krakow. Ved å bruke enorme arkivdokumenter, bilder, radio- og filmopptak, tidstypiske artefakter og dynamiske medieinstallasjoner, vil du dykke enda dypere inn i de mørkere sidene av Krakows historie.

Krakow Kazimierz: 2-timers Segway i det jødiske kvarteret

3. Krakow Kazimierz: 2-timers Segway i det jødiske kvarteret

Kazimierz  er et historisk distrikt i  Kraków  og  gamlebyen i Kraków,  Polen. Siden starten på det fjortende århundre til begynnelsen av det nittende århundre, var Kazimierz en uavhengig by, en  kongeby  av kronen av det polske riket, som ligger sør for Krakóws gamleby og atskilt av en gren av elven  Vistula . I mange århundrer var Kazimierz et sted for sameksistens og gjensidig penetrering av etniske polske og jødiske kulturer, dens nordøstlige del av distriktet var historisk jødisk, hvis jødiske innbyggere ble tvangsflyttet i 1941 av den tyske okkupasjonsmakten inn i  Krakow-gettoen  rett over. elven i  Podgórze. I dag er Kazimierz en av Krakows største turistattraksjonene og et viktig sentrum for byens kulturlivet. Sammen dere til å fordype dere i en unik atmosfære i Krakows mest bohemske bydel, med sine utallige kafeer, fantastiske mat og pulserende natteliv. Kjør på Segway gjennom Vistulas boulevarder og rett inn i hjertet av Kazimierz.

4 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

De beste severdighetene i nærheten av Muzeum Inżynierii Miejskiej

Flere reisetips for Muzeum Inżynierii Miejskiej

Vil du vite mer om aktiviteter i Muzeum Inżynierii Miejskiej? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Muzeum Inżynierii Miejskiej

Samlet vurdering

4.1 / 5

basert på 143 vurderinger

Segway-turen var utmerket og god valuta for pengene. Guiden Arthur var også strålende, veldig informativ og historien hans om det jødiske kvarteret var veldig informativ og veldig interessant. Dette var første gang vi noen gang har vært på Segways, og etter vår første trening var vi opptatt av å komme i gang. Vi elsket alt ved turen, og vi vil definitivt dra på Segways igjen. Mange takk Arthur for å gjøre hele opplevelsen til en minneverdig og så hyggelig.