Legg til datoer

Museum Prinsenhof Delft

Museum Prinsenhof Delft: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Delft: Museum Prinsenhof Inngangsbillett og lydguide

1. Delft: Museum Prinsenhof Inngangsbillett og lydguide

Museum Prinsenhof Delft tilbyr en unik mulighet til å utforske historien til Nederland, Delft og Delftware. Lær alt om historien til Delft og resten av landet mens du utforsker museet, i seg selv en bygning av stor historisk betydning. Museet ligger på stedet for noen av de mest dramatiske og konsekvensmessige hendelsene i nederlandsk historie, inkludert attentatet på William av Orange, den nederlandske nasjonens far. Kulehullene til attentatet er fortsatt synlige. Fra 10. februar 2023 - 4. juni 2023 kan du besøke den midlertidige utstillingen Vermeer's Delft. På 1600-tallet var Delft en grobunn for talent, hvor viktige nyvinninger fant sted. Johannes Vermeer (1632-1675) utviklet seg til å bli en maler i verdensklasse her. For første gang er Vemeers liv, hans nettverk og hans forhold til byen Delft det sentrale i en utstilling. På grunnlag av mer enn 100 gjenstander fra nederlandske og utenlandske samlinger, inkludert mesterverk av Delft-malere, gjenstander for brukskunst, kart, trykk, tegninger, bøker, biografiske dokumenter og annet arkivmateriale, et bilde av den travle byatmosfæren på det 17. århundre vil bli malt. Lær mer om de berømte innbyggerne i Delfts fortid, som den verdensberømte maleren Johannes Vermeer, Michiel van Mierevelt, Antoni van Leeuwenhoek og Hugo de Groot. Oppdag rollen som innbyggerne i Delft spilte i historien til Nederland og hvordan Delftware ble det globale merket det er i dag. Se noen vakre delftsvarer i museet ved siden av vakre malerier fra perioden kjent som "gullalderen".

Delft: Escape Tour - Self-Guided Citygame

2. Delft: Escape Tour - Self-Guided Citygame

Røm fra 1500-tallets Delft under denne spennende turen. Bli kjent med Balthasar Gérard og hjelp ham med å finne Delfts hemmelige passasjer. Balthasar utarbeidet en plan for å komme nær den godt bevoktede Vilhelm den Tause. Og ja, Balthasar lyktes, hvoretter han nesten umiddelbart startet en intens krangel med ham. Faktisk gikk diskusjonen så ut av kontroll at Balthasar gjorde noe forferdelig. Han måtte flykte, raskt, før noen fikk vite om det. Hans eneste vei ut var den hemmelige passasjen ut av Delft! Velg starttidspunkt med lagkameratene dine, start når som helst dag eller natt. Ta deg gjennom byen, kryss av for oppgaver for å finne alle ledetrådene du trenger for å nå den hemmelige passasjen. Mens du søker etter ledetråder, kan du beundre de vakre severdighetene i byen. Gå mot Prinsenhof, beundre Museum Prinsenhof (tidligere kloster), og hold øye med de mange historiske bygningene i sentrum. Jobb raskt, og du og teamet ditt kan sette rekorden for den raskeste turen. Lykke til!

Delft: Guidet fottur

3. Delft: Guidet fottur

Din morgen eller ettermiddag i Delft starter på hotellet ditt eller hvis du reiser til Delft fra et annet sted på jernbanestasjonen. Sett av gårde i et avslappende tempo for å sikre at du virkelig får se, føle og lære alt om denne byen. Gå inn i maleriene til den legendariske nederlandske maleren Johannes Vermeer på denne nydelige guidede vandreturen gjennom kunstnerens hjemby, og stedet der det store flertallet av mesterverkene hans ble satt – gamlebyen i Delft. Finn flere høydepunkter mens du går langs de gamle gatene, inkludert rådhuset, den gamle kirken og den vakre Agnetaparken. Mange av severdighetene i Delft er nært knyttet til kongefamilien; Det var for eksempel i Prinsens hoff at grunnleggeren av Nederland, William av Orange, ble myrdet, og det er i byens nye kirke at hans grav så vel som gravene til den nederlandske kongefamilien vises. Delft er kjent for en annen ting, bortsett fra forbindelsen til Vermeer og William av Orange - dens berømte keramikktradisjon. De som vil beundre det tradisjonelle keramikken og de berømte "Delft-blå" fargene de kommer i, kan besøke noen av keramikkstedene i byen.

Tilgjengelige aktiviteter

4 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Museum Prinsenhof Delft

Vil du vite mer om aktiviteter i Museum Prinsenhof Delft? Trykk her for full oversikt