Museum of Modern Art, New York

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Tips og råd når du besøker Muséet for moderne kunst

MoMA stiller ut flere ikoniske kunstverk av kunstere som Henri Matisse. I tillegg er muséets arkitektur i seg selv en attraksjon. Derfor er dette også et populært reisemål for turister og du må forvente å måtte stå noe i kø. Men ta det med ro, det er mulig å kjøpe en billett på forhånd som lar deg gå rett forbi køen.

 • Når bør jeg komme?

  1. Når bør jeg komme?

  MoMA er åpent hver dag fra klokken 10.30 til 17.30. Unntaket er i julen og på thanksgiving. Hver fredag er muséet åpent til klokken 20.00 og inngangen er gratis fra klokken fire. Det kalles UNIQLO-gratisfredager. Men merk deg at da er det ofte veldig mye folk her.

 • Kart og omvisninger

  2. Kart og omvisninger

  Med seks etasjer med utstillinger er det lurt å ta en kikk på kartet og planlegge litt hva du vil se. Hver dag fra klokken 11.30 til 13.30 er det også omvisinger og foredrag tilgjengelig.

 • Jobb deg nedover

  3. Jobb deg nedover

  Malerier og skulpturer er i 4. og 5. etasje. Dette er et godt sted å starte utforskningen av muséet, om du ikke selv har en klar idé om hvor du skal begynne.

 • Audioomvisninger

  4. Audioomvisninger

  Audioomvisninge er inkludert i inngangsbilletten og gir deg mulighet til å lære å forstå mer om kunstverkene. Merk deg at det kreves ID-kort for å få være med på omvisningen.

 • Mat og drikke

  5. Mat og drikke

  I MoMA er det flere barer og restauranter. Det er en god idé og ta en pause fra galleritittingen og nyte et godt måltid.

Planlegg besøket ditt

 • Unngå køene

  MoMA stiller ut fler ikoniske kunstverk av meste som for eksempel Henri Matisse. I tillegg er muséets arkitektur i seg selv en attraksjon. Defor er dette også et populært reisemål for turister og du må forvente å måtte stå noe i kø. Men ta det med ro, det er mulig å kjøpe en billett på forhånd som lar deg gå rett forbi køen.

 • Oppbevaring

  Oppbevaring er inkludert i billettprisen og det er helt klart lurt å legge igjen det meste av det du har å bære på før du starter å vandre rundt i muséet. Men husk at selv om det er varmt i været kan det ofte bli kaldt inne i muséet, så ta med deg en genser.

 • MoMAs gavebutikk

  Gavebutikker står nok ikke øverst på listen din over ting du vil se, men MoMAs butikk helt spesiell og vel verd å legge turen innom før du går.

Praktisk informasjon

 • Når bør man dra dit
  MoMA er åpent hver dag fra klokken 10.30 til 17.30, og på UNIQLO-fredager er det åpent helt til klokken 20.00.
 • Pris
  En voksenbillett til MoMA koster 25 USD.
 • Behøver jeg en guide?
  En flott audioomvisning er inkludert i inngangsbilletten og dekker de fleste av spesialutstillingene.
 • Hvordan komme seg dit?
  Ta tog E eller M til 53rd Street og Fifth Avenue. Eller du kan ta tog B, D, eller F til 47-50 Street Rockefeller Center.
 • Flere tips

  • Alle delene av muséet er ikke åpne hele året, så sjekk på forhånd når du vil komme.

  • Billettkøen er lengst tidlig om morgenen, så det kan være lurt å komme etter klokken 11.30 for å unngå de største folkemengdene.

  • Det er tillat å fotografere til privat bruk, men det er ikke lov å bruke blits, stativ eller annet ekstrautstyr.

Flere reisetips for Museum of Modern Art, New York

Vil du vite mer om aktiviteter i Museum of Modern Art, New York? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Museum of Modern Art, New York

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 2 314 vurderinger

Passet var flott. Noen ganger reddet vi til og med oss køen og dro rett til billettluken. Vi booket Top of the Rock, 9/11 Observatory og Hop on Hop av buss. Dessverre kom bussen nesten aldri. I teorien skulle den komme hvert 15.-20. Minutt, men dessverre kom den ikke en gang etter en time. Den siste bussen skal ha gått klokka 18.00, men da ingen kom klokka 18.30 byttet vi til t-banen. Derfor vil vi ikke anbefale å ta bussen, men heller kjøpe en dagsbillett fra "TopView" (også en sightseeingbuss) ($ 29) og besøke noe annet. Passet lønner seg definitivt!

Synd informasjonen er motstridende med hensyn til bruken av passet: noen steder sies det at den kan lagres på telefonen, på andre at den må valideres. I tvil plutselig dro vi til kontoret: det var faktisk ikke nødvendig og fikk oss til å miste en god time! Ellers er jeg ikke sikker på at det er lønnsomt gitt tiden det tar å utføre hver aktivitet!

Billetter på Ground Zero ble utsolgt innen klokken 16.00. Den som kom etter måtte prøve neste eller annen tsg for å få billetter tidligere. Bussen hop-in, hop-off går kun til 16:30. Det kan bli lengre. The Statue of Liberty Cruise kunne ikke bestilles. Hun drar ikke igjen før i april. Alt dette må påpekes i New York Pass.

Jeg kjenner allerede New York, men jeg blir aldri lei det er alltid ting å oppdage. NYC explorer passet er best egnet for å besøke NYC, enten for første gang eller ikke.

Det var veldig enkelt å bestille og bruke! Jeg er glad jeg bestilte new york passet!