Museum of Modern Art (MoMA)
Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter
New York State COVID-19 Travel Advisory krever at besøkende fra visse stater blir satt i 14 dagers karantene. Hvis du reiser til New York fra en av disse statene, må du fylle ut et reisehelse-skjema på nettet.
Kjøp din billett nå

Museum of Modern Art (MoMA): Opplevelser og billetter

Severdigheter i New York

Se alle 572 billetter og opplevelser

Tips og råd når du besøker Muséet for moderne kunst

MoMA stiller ut flere ikoniske kunstverk av kunstere som Henri Matisse. I tillegg er muséets arkitektur i seg selv en attraksjon. Derfor er dette også et populært reisemål for turister og du må forvente å måtte stå noe i kø. Men ta det med ro, det er mulig å kjøpe en billett på forhånd som lar deg gå rett forbi køen.

Når bør jeg komme?

Når bør jeg komme?

MoMA er åpent hver dag fra klokken 10.30 til 17.30. Unntaket er i julen og på thanksgiving. Hver fredag er muséet åpent til klokken 20.00 og inngangen er gratis fra klokken fire. Det kalles UNIQLO-gratisfredager. Men merk deg at da er det ofte veldig mye folk her.

Kart og omvisninger

Kart og omvisninger

Med seks etasjer med utstillinger er det lurt å ta en kikk på kartet og planlegge litt hva du vil se. Hver dag fra klokken 11.30 til 13.30 er det også omvisinger og foredrag tilgjengelig.

Jobb deg nedover

Jobb deg nedover

Malerier og skulpturer er i 4. og 5. etasje. Dette er et godt sted å starte utforskningen av muséet, om du ikke selv har en klar idé om hvor du skal begynne.

Audioomvisninger

Audioomvisninger

Audioomvisninge er inkludert i inngangsbilletten og gir deg mulighet til å lære å forstå mer om kunstverkene. Merk deg at det kreves ID-kort for å få være med på omvisningen.

Mat og drikke

Mat og drikke

I MoMA er det flere barer og restauranter. Det er en god idé og ta en pause fra galleritittingen og nyte et godt måltid.

Museum of Modern Art (MoMA): Våre tips

Unngå køene

MoMA stiller ut fler ikoniske kunstverk av meste som for eksempel Henri Matisse. I tillegg er muséets arkitektur i seg selv en attraksjon. Defor er dette også et populært reisemål for turister og du må forvente å måtte stå noe i kø. Men ta det med ro, det er mulig å kjøpe en billett på forhånd som lar deg gå rett forbi køen.

Oppbevaring

Oppbevaring er inkludert i billettprisen og det er helt klart lurt å legge igjen det meste av det du har å bære på før du starter å vandre rundt i muséet. Men husk at selv om det er varmt i været kan det ofte bli kaldt inne i muséet, så ta med deg en genser.

MoMAs gavebutikk

Gavebutikker står nok ikke øverst på listen din over ting du vil se, men MoMAs butikk helt spesiell og vel verd å legge turen innom før du går.

Praktisk informasjon

 • Når bør man dra dit
  MoMA er åpent hver dag fra klokken 10.30 til 17.30, og på UNIQLO-fredager er det åpent helt til klokken 20.00.
 • Pris
  En voksenbillett til MoMA koster 25 USD.
 • Behøver jeg en guide?
  En flott audioomvisning er inkludert i inngangsbilletten og dekker de fleste av spesialutstillingene.
 • Hvordan komme seg dit?
  Ta tog E eller M til 53rd Street og Fifth Avenue. Eller du kan ta tog B, D, eller F til 47-50 Street Rockefeller Center.
 • Flere tips

  • Alle delene av muséet er ikke åpne hele året, så sjekk på forhånd når du vil komme.

  • Billettkøen er lengst tidlig om morgenen, så det kan være lurt å komme etter klokken 11.30 for å unngå de største folkemengdene.

  • Det er tillat å fotografere til privat bruk, men det er ikke lov å bruke blits, stativ eller annet ekstrautstyr.