Legg til datoer

Museu Coleção Berardo

3 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Museu Coleção Berardo

Vil du vite mer om aktiviteter i Museu Coleção Berardo? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Museu Coleção Berardo

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 5 095 vurderinger

Jeg kan bare anbefale dette kortet. Du kommer inn nesten overalt gratis, og du kan bruke metro, buss, trikk og forstadstog gratis. Lisboa har et veldig godt offentlig transportnettverk. Etter 72 timers Lisboacard tok vi ytterligere 24 timer for den siste dagen fordi det rett og slett er praktisk. Du kan enkelt løse inn kupongen direkte på flyplassen og bruke metroen med en gang.

Lisboa-kortet er et veldig nyttig verktøy for å besøke og bevege deg rundt i byen. Transportmidlene (trikker, t-bane og busser) fungerer veldig bra og det skal svært lite til for å komme seg fra en bydel til en annen. I tillegg gir kortet gratis adgang til mange museer, panoramapunkter og andre turistattraksjoner og gir praktiske rabatter.

God idé å få Lisboa-kortet. Vi gjorde kjøpet på forhånd slik at vi kunne hente den i kiosken på flyplassen og dermed ta t-banen for å komme oss til hotellet. Mange turer foretatt med t-bane, tog og trikk og flere besøk inkluderte som tillot oss å besøke mange steder i løpet av vårt korte opphold på 5 dager.

+ punkt: Inn og ut av metro, trikk eller buss når du vil. Toget til Sintra er inkludert. Rabatter i museer ...... - poeng : du kunne ikke få "hopp over køen" overalt, så meld deg i køen. Heldigvis gikk det som oftest ganske greit.

Dette kortet er veldig nyttig i Lisboa med alle transportmidler som finnes. Det lar deg spare mye penger og det er veldig komplisert å komme seg rundt med kjøretøy. Når du ankommer, få rutetabeller og buss, trikk, toglinjer og du er ferdig.