Legg til datoer

Museo Pio Clementino

Flere reisetips for Museo Pio Clementino

Vil du vite mer om aktiviteter i Museo Pio Clementino? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Museo Pio Clementino

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 11 757 vurderinger

Besøket i Vatikanet var veldig givende! Med en guide er det mye hyggeligere gitt at Vatikanmuseene er mange og enorme, hun viste oss "de essensielle og viktigste tingene å se". Forklaringene på La Chapelle gitt av guiden var egentlig for kule til å forstå det bedre når du først var inne. PS: møtepunktet og støtte fra guiden er lett å finne :) Jeg anbefaler!

Vår guide på turen i Vatikanmuseet var kjempebra! Kunnskapsrik, engasjert, hyggelig og klar kommunikasjon. Eneste som var litt knot var "radioen" man fikk som skulle festes på øret, den satt ganske dårlig på men med litt knot fikk man den til å henge på på et vis. Man kan ikke har vært i Roma uten å ha besøkt Vatikanmuseet og det sixtinske kapell.

To timers omvisning i museer, Rafaels rom og Det sixtinske kapell. Guiden, en hyggelig lege, gjorde alt for å vise oss og forklare alt. Hans lidenskap for kunst og hans ønske om å vise oss underverkene til Vatikanmuseene var tydelig.

Vi elsket aktiviteten og guiden vi hadde, en sjarmerende og veldig hyggelig jente. Det er en må se i Roma og alltid bedre med en guide

Jeg anbefaler ingen ventetid med den veldig gode hopp over køen guidet tur alt var perfekt.