Legg til datoer

Museo de la Catedral de Santiago de Compostela

Museo de la Catedral de Santiago de Compostela: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Santiago: Besøk i katedralen og valgfritt besøk i Pórtico of Glory

1. Santiago: Besøk i katedralen og valgfritt besøk i Pórtico of Glory

Opplev en reise inn i fortiden og oppdag apostelen Santiagos historie, og bli kjent med katedralmuseet og katedralen i all sin prakt med denne omvisningen, og velg det alternativet som passer best for deg: omvisning kun i museet og katedralen eller alternativet som inkluderer Portico of Glory. Bli kjent med hver eneste krok av den vakre katedralen vår, oppdag den romanske arkitekturen, lær om byggingen gjennom århundrene og beundre relikviekapellet, det kongelige panteon, kapittelbiblioteket og den berømte Botafumeiro.

Santiago de Compostela: Omvisning i katedralen, museet og gamlebyen

2. Santiago de Compostela: Omvisning i katedralen, museet og gamlebyen

Oppdag byen 100 % ved vår tur som kombinerer en spasertur gjennom byen og en omvisning i museet og katedralen i Santiago: bli kjent med fortiden og bli forelsket i dens essens. Vi starter turen på Obradoiro-plassen hvor guiden vår vil være der med en oransje paraply som venter på deg: vi vil spasere gjennom tusenårsgatene i gamlebyen, du vil nyte en 40 minutters pause mellom turene og du vil fortsette med en guidet tur til katedralmuseet og interiøret i katedralen med våre offisielle guider.

Santiago de Compostela: Privat tur til katedralen og museet

3. Santiago de Compostela: Privat tur til katedralen og museet

Oppdag kunsten inne i katedralen i Santiago de Compostela på denne guidede turen. Se religiøs ikonografi og det anerkjente gravstedet til apostelen Saint James. Besøk biblioteket der Codex Calixtinus (hovedvitnet for Jakobs bok) holdes. Møt guiden din og begynn i første etasje i katedralens museum som har fire rom hvor du kan se restene som ble funnet i forskjellige arkeologiske utgravninger. Se et kart for å finne ut hva som sto på dette stedet før katedralen. Beundre det spektakulære steinkoret til Master Mateo og ulike eksempler på religiøs ikonografi som byster, statuer eller treutskjæringer. Se skildringene av begge apostelen Santiago i hans tre versjoner (pilegrim, soldat og helgen). Lytt mens guiden din forteller deg om hver versjon og hør om forskjellige bibelske karakterer. Når du når andre etasje, vil du forlate klosteret for å fokusere på biblioteket der den berømte Codex Calixtinus er oppbevart. Ankom den tredje etasjen som er dedikert til forskjellige billedvev fra både Flandern-skolen, samt de såkalte Goya-teppene laget i Royal Tapestry Factory i Madrid. Gå til balkongen for utsikt over Plaza do Obradoiro. Gå deretter tilbake til andre etasje for å besøke klosteret og få tilgang til katedralen uten å måtte stå i kø.  Gå inn i templet for å nyte de forskjellige kapellene. Følg guiden din til hovedalteret, den hellige døren, og se det som sies å være graven til apostelen Saint James.

Santiago komplett med billetter inkludert

4. Santiago komplett med billetter inkludert

Bli med oss for en komplett Santiago-opplevelse som dekker alle vinkler av denne vakre byen. Turen vår begynner klokken 10:00 med et besøk til det historiske sentrum, hvor vår kunnskapsrike guide tar deg gjennom de svingete gatene, skjulte smugene og pulserende torgene som utgjør hjertet av Santiago. Deretter drar vi til Portico of Glory, hvor du vil oppdage den fascinerende historien til dette mesterverket av Master Mateo. Beundre de intrikate detaljene til hver karakter og lær om budskapet som Pórtico formidler til pilegrimer. Etter en kort pause fortsetter vi reisen med en omvisning i katedralmuseet og interiøret i katedralen i Santiago (billetter inkludert).

Privat omvisning i Santiago med billetter

5. Privat omvisning i Santiago med billetter

Kom og oppdag Santiago de Compostela med denne private turen, og velg alternativet som passer best for din smak: Gamlebyen, katedralen og museet eller Gamlebyen + katedralen + museum. Bli kjent med historien til byen og dens tusenårlige gater, dens hemmeligheter og bli kjent med hovedbygningene til universitetet i gamlebyen guidet tur eller kjenn hvert hjørne av vår vakre katedral og dens museum mens du beundrer Høyalteret, hovedskipet og de vakre kapellene, i en nylig restaurert katedral som skinner som aldri før med den private omvisningen i katedralen. Alt dette med en offisiell guide eksklusivt for deg og dine. Billetter inkludert.

Santiago-katedralen: Besøk med hustak og Portico (valgfritt)

6. Santiago-katedralen: Besøk med hustak og Portico (valgfritt)

Bli med på en guidet omvisning på takene og Carraca-tårnet, og utforsk også katedralen og de enestående områdene i museet, som blant annet klosteret, kapittelhuset og biblioteket. Denne opplevelsen gir deg den beste panoramautsikten over byen, mens du fordyper deg i katedralens ulike byggetrinn, oppdager katedralens fascinerende historie og utvikling og nyter Portico of Glory (kun hvis du velger dette alternativet). Hvis du velger alternativet uten Portico of Glory: Turen har en liten pause mellom de to delene på grunn av at du må gå opp 150 trappetrinn for å utforske hustakene og klatre opp i sperretårnet. Av denne grunn anbefales ikke denne turen for personer med begrenset mobilitet. *Denne omvisningen er kun tilgjengelig på spansk.

Rundtur i Santiago-katedralen med tak og Portico de la Gloria

7. Rundtur i Santiago-katedralen med tak og Portico de la Gloria

I alternativet kl. 11.00 starter vi turen med å besøke Portico de la Gloria, deretter takene og til slutt katedralmuseet og katedralen. I alternativet kl. 16.00 starter vi med takene, deretter katedralmuseet og det indre av katedralen, og vi avslutter med et besøk i Portico de la Gloria. Guiden venter på deg på møtestedet for å starte hvert besøk på det angitte tidspunktet. Takene er et viktig besøk for å bli kjent med katedralen fra en annen synsvinkel, full av kuriositeter, og i tillegg kan du nyte den beste utsikten over byen. Portico de la Gloria er kjent som juvelen i romansk arkitektur og er et av de mest verdifulle verkene i Santiago-katedralen, og er vel verdt et besøk. I katedralmuseet og det indre av katedralen må du heller ikke gå glipp av viktige rom som biblioteket, kapitelsalen, skattkammeret, relikviekapellet og hovedalteret. Ikke nøl med å oppleve Santiago-katedralen, et pilegrimssenter, i sin helhet.

Santiago-katedralen + inngang Portico de la Gloria

8. Santiago-katedralen + inngang Portico de la Gloria

Vi starter dette besøket med å bli kjent med underverkene i museet i Santiago-katedralen, som vil hjelpe oss å forstå hele historien bak byggingen av denne basilikaen. Visste du at den første steinen til den romanske katedralen ble lagt i 1075, men at den ikke ble innviet før i 1211? Deretter går vi inn i det indre av katedralen og besøker alle dens rom: kapellene, ambulatoriet, hovedalteret, Den hellige grav, Botafumeiro, orglene... Til slutt får vi tilgang til en av de viktigste juvelene i europeisk romansk middelalder: Portico de la Gloria, som vi etter den nylige restaureringen må gå inn i fra utsiden av katedralen.

Santiago de Compostela: Privat vandretur

9. Santiago de Compostela: Privat vandretur

Utforsk Santiago de Compostela med en privat guide og lær mer om dens historie og religiøse betydning. Oppdag det siste stoppet for Caminos i Santiago. Møt guiden din på hotellet ditt og begi deg ut på din private vandretur. Første stopp på Plaza del Obradorio, hvor du finner Palacio de Rajoy, Hostal for de katolske monarker og katedralen i Santiago de Compostela. Gå inn i katedralen med inkluderte inngangsbilletter, og se kjent for å være et av de mest kjente sentrene for kristendommen i Europa. Etter kan du besøke katedralmuseet hvor du kan beundre religiøse skatter og gjenstander. Når vi forlater katedralen, besøk de sjarmerende bytorgene som Quintana de los Vivos og Quintana de Los Muertos. Etterpå vil du også besøke Plaza de Platerías hvor du kan beundre Fuente de los Caballos. Til slutt tar du veien til det siste stoppet vil være i Calle del Franco. Avslutt omvisningen i en lokal tapasbar, populær blant lokalbefolkningen.

Private Tour Secrets of Compostela

10. Private Tour Secrets of Compostela

Utforsk historiske Santiago de Compostela i ditt eget tempo på en 2-timers guidet tur. Enten du er interessert i kunst, kultur eller lokale legender, har denne galisiske byen noe å tilby alle. Start på Platerías-plassen, hvor du vil høre legender om utviklingen av byen og katedralen i Santiago gjennom århundrene. Ta deretter inn fasaden til katedralen, som blander romansk, gotisk og barokk stil. Senere kan du ta en spasertur gjennom bymarkedet, møte en mystisk cruiser og oppdage Figa og jetfly og hva de brukes til mens du lytter til underholdende historier fra guiden din. Gå nedover byens mest emblematiske gater eller utforsk de mindre kjente, avhengig av siden av Santiago du ønsker å oppdage. Turen ender på Quintana Square hvor du vil besøke den hellige døren, stedet hvor pilegrimer kommer inn i katedralen etter sine lange reiser. De som ønsker å komme inn i katedralen kan gjøre det ved å kjøpe museumsbillett.

10 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

De beste severdighetene i nærheten av Museo de la Catedral de Santiago de Compostela

Flere reisetips for Museo de la Catedral de Santiago de Compostela

Vil du vite mer om aktiviteter i Museo de la Catedral de Santiago de Compostela? Trykk her for full oversikt