Musee de l'Orangerie

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Musee de l'Orangerie

Vil du vite mer om aktiviteter i Musee de l'Orangerie? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Musee de l'Orangerie

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 2 376 vurderinger

Generelt en veldig positiv opplevelse da passet tilbyr et veldig variert utvalg av valg på aktivitetene du ønsker å gjøre. Selvfølgelig, i en metropol som Paris er det ganske vanskelig å besøke alt som er foreslått, men ved å organisere deg på en slik måte at du velger de nærmeste attraksjonene til hverandre, kan du planlegge dagene i henhold til området og få mest mulig ut av potensialet til passet.

Forbi-køen-køen var av og til ganske lang.. Flere avgjørende ting ble ikke informert om-som feks ikke kast en metronom når den er brukt opp. Vi fikk vanskeligheter fordi vi brukte endagsbill først og kom ikke gjennom på femdagersbill dagen etter. Vi klarte til slutt å krangle oss til en oppgradert femdagersbillett.

Vi hadde ingen rabatter på restauranter, og det var ingen liste over hvem som deltok. Men Paris Pass ga oss et stykke sikkerhet, den enkle tilgangen til metroen. Opptak med tilhørende museumspass var relativt enkelt, bortsett fra Musee le Armie, hvor det innledende bryet ble oppveid av besøket!

I love Paris

Jeg reiste med barna, to gutter på 10 og 8 år. Vi fikk ikke benyttet passet fult ut da ikke alle ville være med på alt. Veldig kjapp og enkel bestilling, med god beskrivelse til hvor passet skal hentes. Godt fornøyd.

Πολύ εξυπηρετικό! Κλείστε έγκαιρα θέσεις στα μουσου σα και μλλλού θύλετε, και μπαίνετε πανευκολα και χωρίς άγχος! Μόνο η ανάβαση στον Άιφελ δεν μου άρεσε γιατί ήταν με τιςακτεεάαμετις