Musée d'Orsay
Billetter

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Musée d'Orsay Billetter

Hva er andre ting å gjøre enn Musée d'Orsay Billetter som er verdt å besøke i Paris?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Paris er:

Flere reisetips for Musée d'Orsay

Vil du vite mer om aktiviteter i Musée d'Orsay? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Musée d'Orsay

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 4 958 vurderinger

Generelt en veldig positiv opplevelse da passet tilbyr et veldig variert utvalg av valg på aktivitetene du ønsker å gjøre. Selvfølgelig, i en metropol som Paris er det ganske vanskelig å besøke alt som er foreslått, men ved å organisere deg på en slik måte at du velger de nærmeste attraksjonene til hverandre, kan du planlegge dagene i henhold til området og få mest mulig ut av potensialet til passet.

Et must hvis du planlegger å besøke noen av de historiske stedene som godtar passet. Sparer definitivt penger og tid (hopp over køen med egen inngang). Under oppholdet vårt og på grunn av konstruksjon/covid måtte vi velge et tidspunkt for å gå inn i Louvre, men alle de andre hoppet over køen.

Fantastisk museum, mye å se. Du kan raskt gå inn i lavsesongen. Med 1 billett kan du se hele museet. Cruiset var morsomt i mørket, vakker belysning utenfor (Eiffeltårnet lyser også opp i farger da) og lydguiden var tilgjengelig på nederlandsk.

Πολύ εξυπηρετικό! Κλείστε έγκαιρα θέσεις στα μουσου σα και μλλλού θύλετε, και μπαίνετε πανευκολα και χωρίς άγχος! Μόνο η ανάβαση στον Άιφελ δεν μου άρεσε γιατί ήταν με τιςακτεεάαμετις

Louve er fantastisk. Vi brukte tre timer og så kanskje en hel fløy. Planlegg en lang dag eller kjøp et flerdagerspass og fordel besøket ditt over noen dager.