Legg til datoer

Musée d'Orsay

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Vannaktiviteter
  • Kombinasjonspakker
  • Hopp-på hopp-av-turer
47 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 47

Flere reisetips for Musée d'Orsay

Vil du vite mer om aktiviteter i Musée d'Orsay? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Musée d'Orsay

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 23 497 vurderinger

Opplevelsen er verdt mer enn selve måltidet, men maten var også god, men ikke spektakulær. Jeg bestilte aspargessuppe med burrata (rart, men godt), laks med svart ris (utmerket) og en jordbærdessert med sitron og mynte (jeg likte det ikke!). Til tross for dette er servicen, oppmerksomheten, utdanningen og engasjementet til hele teamet en sak fra hverandre. Veldig kult!! Det er verdt opplevelsen, spesielt fordi gode måltider i Paris er nær denne prisen (for 2). Rødvinen var en 5, men den hvite og champagnen var god.

Middagen var et virkelig høydepunkt. Michelin-stjernekjøkken (5 retter per kurs, inkludert vegetariske alternativer), en sanger fremførte ikke bare franske chansons, men også andre sanger fra hele verden. Tjenesten var veldig vennlige og imøtekommende. Alt i alt en veldig vellykket, flott kveld. prisen er berettiget. Middagscruise var til å dø for! :-)

gjør denne aktiviteten. og gjør det med inngangen klokken 22. klokken 22.00 skarpt når du er i ferd med å dra, vil turen begynne å skinne. ikke noe mer magisk. avslappende musikk om bord, et glass vin. perfekt

Fikk kupong og båtbilleter på epost og whatsapp med veldig detaljert forklaring. Anbefales!

Gostei de tudo . Eu e minha família tivemos um ótimo passeio