Legg til datoer

Musée d'Orsay

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Vannaktiviteter
  • Kombinasjonspakker
  • Hopp-på hopp-av-turer
59 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 4

Flere reisetips for Musée d'Orsay

Vil du vite mer om aktiviteter i Musée d'Orsay? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Musée d'Orsay

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 41 030 vurderinger

Jeg bestilte på denne måten siden billetter kunne kanselleres, mens bestilling direkte med Louve må du bare miste billettene hvis du er syk. Billetten fungerte bra. Et døgn før fikk jeg varsler både på WhatsApp og på e-post med informasjon om inngang, og selve digitalbilletten. Det var enkelt, å gå tidlig til Louvre er en god idé. Det var travelt allerede kl. 10.00, men vanvittig travelt kl. 11.30. Så mange mennesker. Folkemengdene er litt mye, og dette var midten av oktober (tyske skoleferier). Båtturen var lett å finne. Det var godt drevet. Litt kjedelig massetur, men Seinen er vakker og det var deilig å sette ned farten og hvile de slitne føttene. Kommentaren var på 4 forskjellige språk, så bare noen få opplysninger på noen få steder.

En opplevelse uten sidestykke. Vi valgte privilegietjenesten som inkluderer forretter, hovedrett, ostesmaking, vin, champagne og dessert, med seter ved siden av vinduet og jeg anbefaler det 100%. Middagen var veldig god, oppmerksomheten til servitørene på 10, superhyggelige og imøtekommende, en uslåelig stemning og dessuten en sanger med vakker stemme som setter musikk i bakgrunnen til kvelden. Hvis du tenker på det, ikke nøl, du vil nyte det og det vil være en opplevelse du sent vil glemme.

Det er lurt å forhåndsbestille besøket til Louvre og cruiset på Seinen. Alt perfekt bortsett fra hvordan de håndterer linjene foran Louvre: det burde være tydeligere hvor de starter og hvilken du tilhører. Jeg takker også de "veldig hyggelige" ansatte som styrer inngangene til Louvre: pass på å ikke bli fordømt hvis du spør dem hvor de skal gå i kø.

Fin atmosfære og god mat! Jeg anbefaler faktisk å ankomme en halvtime tidligere, da de allerede starter tjenesten når folk ankommer. Menyen tillater ca 3-4 alternative valg for hvert kurs. Sanger om bord som følger deg gjennom hele cruiset! Det er også fotografen (€ 20 per trykt bilde)

Absolutely loved it!!! Great staff, great food, great singer! Would definitely come back!