Våre mest anbefalte ting å gjøre i Murdeira

Sal: Opplevelsestur på øya med en sertifisert lokal guide

1. Sal: Opplevelsestur på øya med en sertifisert lokal guide

Etter å ha blitt hentet fra overnattingsstedet ditt, ta turen til Santa Maria. Når du er der, kan du bli kjent med historien til denne byen, som har forvandlet seg fra utvinning av salt til den største turistbyen på Kapp Verde. Deretter tar du veien til Kite Beach, som er et av de beste stedene i verden for å trene kitesurfing (fra oktober til april) og blir vanligvis valgt til å holde verdensmesterskapet i kitesurfing. Besøk deretter Porto Palmeira, som er et enkelt sted hvor folk henter næring fra fiske og arbeid i havnen. span> Se ankomsten av håndverket, samt all aktiviteten rundt salg av fisk. Ta en spasertur blant de fargerike kolonihusene og sjekk ut den vakre gatekunsten. Deretter går du til Pedra de Lume-stranden, Pedra de Lume og Ilha do Sal. Der kan du besøke den første landsbyen på øya Sal, som ble grunnlagt i 1804, for å lære om historien og utviklingen til øya Sal. lokal økonomi basert på eksport av salt. Fortsett til Miragem, hvor du vil se effekten av Fata Morgana-vannillusjoner i ørkenen. Reis deretter til Buracona, hvor du vil se Blue Eye, et av de 7 underverkene på øya. Svøm i det naturlige bassenget hvis forholdene er ideelle for bading. Følg bassenget, utforske Pedra Lume Salt Crater, hvor du vil lære alt om de nærende fordelene dette saltsenteret har for de lokale. Stopp for å oppleve å flyte i dette termiske vannet som er inne i en inaktiv vulkansk kaldera. Oppdag Shark Bay, hvor du vil få opplevelsen av å se sitronhaier i sitt naturlige miljø på nært hold. Reis til landsbyen Murdeira som ligger i et naturreservat i bukten. Til slutt kan du besøke Espargos, det økonomiske sentrum av øya, hvor du kan se mer av det lokale livet, avslutte turen med transport tilbake til hotellet eller airbnb.

Sal: All-inclusive Salt Lake, Blue Eye og Shark Bay Tour

2. Sal: All-inclusive Salt Lake, Blue Eye og Shark Bay Tour

Dra ut på en eventyrlig sightseeingtur som er perfekt for å oppdage ørkenen og de skjulte skattene til dette populære og øde reisemålet. Denne omvisningen tar deg med til saltsjøen Salinas i Pedra de Lume, som har det nest salteste vannet i verden etter Dødehavet. I denne utrolige innsjøen hvor du kan legge deg ned og flyte, selv om du ikke kan svømme, og du får glatt hud som om du hadde fått en naturlig skrubb. Deretter reiser du til Buracona, hvor du får se Blue Eye, et av de 7 underverkene på øya. Her får du tid til å bade i det krystallklare vannet i det naturlige bassenget, hvis forholdene er ideelle. Etterpå drar du videre til Miragem, hvor du kan se fata morgana-effekten av vannillusjoner i ørkenen. Beundre naturreservatet Murdeira Bay og nyt den vakre utsikten over Lion-fjellet. På slutten av omvisningen besøker du Shark Bay, hvor du får oppleve sitronhaier på nært hold i deres naturlige habitat. Nyt en guidet halvdagstur på øya og besøk steder som Blue Eye, Miragem, Salinas saltsjøen og Shark Bay. Bad i saltsjøen og det naturlige bassenget ved Buracona sammen med gruppen din, før du drar ut på havet for å se noen sitronhaier.

Sal: Halvdags katamarancruise med alt inkludert

3. Sal: Halvdags katamarancruise med alt inkludert

Hopp om bord i den luksuriøse Lounge Catamaran Sodade og få noen timer til å slappe av. Cruise ned vestkysten av Sal på den romslige båten, og nyt en annerledes utsikt mot øyens svaberg. Ta barna med deg på en morsom dag ute på havet, eller velg turalternativet kun for voksne for å nyte en opplevelse uten barn.Nipp til ubegrenset med øl og brus under hele turen. Etter henting på hotellet kan du gå om bord på katamaranen for en halvdagstur. Katamaranen har kapasitet til 90 passasjerer, men antallet er begrenset til 60 personer per tur for å sikre god plass for alle. På det solfylte dekket kan du slappe av på de komfortable salongsengene mens du vugger i takt med bølgene i Atlanterhavet. Nyt en forfriskende cocktail, et deilig glass (musserende) vin eller en kald øl. Halvveis gjennom turen kan du ta en forfriskende dukkert i havet for å bade og snorkle, teste fiskelykken med mannskapet, eller bare slappe av om bord mens en deilig matbit tilberedes. Et privat oppblåsbart basseng gir en trygg mulighet for de minste gjestene til å nyte tiden i vannet også. På vei tilbake til havnen vekkes stemningen med afrikanske vibber av lokal musikk, trommer og dans. For å gjøre en lang historie kort: en frisk bris, en kombinasjon av beroligende og oppløftende musikk, og inkludert mat og drikke, gjør denne katamaran-turen til den perfekte utflukten.

Santa Maria, Sal Island: Sea Turtle Watching Experience

4. Santa Maria, Sal Island: Sea Turtle Watching Experience

Oppdag magien til hekkende skilpadder på denne eventyrturen Santa Maria . Bli med på en kveldstur som tar deg til strendene på øya Sal hvor skilpaddene kommer opp til land og hekker. Reis i et komfortabelt og luftkondisjonert kjøretøy for denne unike turen. Bli hentet kl. 20.00 fra overnattingsstedet ditt og nå en vakker øde strand på mindre enn en time. Bli ønsket velkommen av dine profesjonelle og trente reiseledere som vil sikre en unik og miljøbevisst opplevelse for alle gjester. Guiden din vil fortelle deg alt om utviklingen, egenskapene og nysgjerrighetene til skilpaddene. Finn ut hvorfor deres velferd er toppprioritet på øya. Kapp Verde er hjemsted for 3 skilpadder. Den gule skilpadden, også kjent som vanlig skilpadde, er den vanligste arten på Kapp Verde. Sandstrendene på Kapp Verde er en av de viktigste stedene for vanlig skilpaddehekking. I små grupper går du langs stranden om natten og ser opp for skilpadder som tar seg opp i sanden. Hvis du er heldig å se skilpaddene, ta plass og vær så stille som mulig for ikke å forstyrre dem mens du hekker. Etter en unik opplevelse, gå tilbake til overnattingsstedet ditt hvor du ankommer rundt kl. 22/23.

Sal Island: Guidet heldags høydepunktstur med lunsj

5. Sal Island: Guidet heldags høydepunktstur med lunsj

Vær klar til å bli hentet fra overnattingsstedet ditt og avreise mot landsbyen Murdeira, hvor du vil ha et kort besøk til naturreservatet og nyte utsikten over Løvefjellet. Deretter møter du lokalbefolkningen i fiskerlandsbyen Palmeira før du reiser til Buracona for å se "Blue Eye" og, hvis været tillater det, svømme i det vakre naturlige bassenget. Gå videre mot Miragem, ta noen bilder av effekten av vannillusjoner i ørkenen og ta en velfortjent lunsjpause. Nyt det lokale kjøkkenet og oppdag Kapp Verdes gastronomi. Deretter kjører du til Espargos og blir kjent med gatekunsten som skildrer den kappverdiske kvinnen, hennes Morabeza og historie. Etter det kan du ta turen til Shark Bay, en må-se når du besøker Sal. Ta på deg vannskoene, gå ut i havet, se og kom nær sitronhaiene i deres naturlige miljø. Denne arten utgjør ingen trussel for mennesker. Endelig er det tid for ditt siste "No Stress Adventure" på Pedra de Lume, i en saltpanne under havoverflaten. Kryss hulen, kom inn i det utdødde vulkankrateret og nå lagunene som saltet er hentet fra. Ta med boken din og nyt lesingen mens du flyter i verdens nest salteste termalvann, en uforglemmelig opplevelse. Turen avsluttes med avreise ved overnattingsstedet ditt.

Sal: Salt Lake Tour, Shark Bay og Pedra de Lume Village

6. Sal: Salt Lake Tour, Shark Bay og Pedra de Lume Village

Vi henter deg fra hotellet ditt i Santa Maria, Murdeira eller Espargos, og kjører til dagens første destinasjon, den østlige delen av øya for å besøke Shark Bay og se dens berømte sitronhaier på nært hold. Her vil du nyte 30 minutter av å se sitronhaiene svømme rundt deg, en fantastisk opplevelse som du vil skrive om på vei hjem. Etterpå skal vi besøke landsbyen Pedra de Lume, som var den første bosetningen på øya Sal. Her får vi se de eldgamle boligene og lære om saltindustriens betydning for utviklingen av øya gjennom gjenstander og instrumenter som brukes til å utvinne saltet. Vi besøker taubanen som en gang ble brukt til å transportere saltet som ble hentet fra Salinas. Høydepunktet på turen er et besøk til Salinas saltsjøen, den eneste saltsjøen i verden som ligger i kalderaen til en sovende vulkan. Du vil bli imponert over de forskjellige fargene i landskapet. Salinas tjener til å glemme stresset i hverdagen, ikke å måtte forlate øya uten å bade i det saltholdige termiske vannet, hvor Spa, boblebad og avslapning er tilgjengelig for alle. Den medisinske virkningen til det salte vannet er anerkjent for sin helbredende, avgiftende og metabolsk-stimulerende kraft på grunn av mineralstoffene som finnes der. I folkekunnskapen er det en enda større helbredende kraft i dette vannet. Stedet har en fascinerende innsjø hvor alle kan bade og flyte selv uten å vite hvordan man svømmer. Endelig er vi tilbake på hotellet ditt i Santa Maria kl. 17.00.

Sal: Espargos bytur, lokalt liv og Kapp Verde Tapas

7. Sal: Espargos bytur, lokalt liv og Kapp Verde Tapas

Kom og besøk byen Espargos, det økonomiske sentrum av Sal-øya, på en tur for å oppdage vår opprinnelse, vår livsstil, vår kultur og vårt folk og smake på en typisk Kapp Verde-drink og snacks Vi henter deg på hotellet ditt i Santa Maria, Espargos eller Murdeira og kjører til Espargos, hovedstaden på øya Sal. På vei til målet vårt stopper vi på Amilcar Cabral flyplass, som ligger sør for Espargos. Her vil vi benytte anledningen til å lære om viktigheten av konstruksjonen for utviklingen av byen. Deretter besøker vi det historiske sentrum av Espargos, går gjennom gatene og beundrer de fargerike gatekunstverkene som vi finner på veggene, en refleksjon av kulturen og dagliglivet til innbyggerne Under denne vandringen, Vi stopper ved et lokalt spisested hvor vi kan nyte en aperitiff med typiske Kapp Verde-drinker. Etter denne pausen går vi tilbake til et utsiktspunkt hvor vi kan nyte en fantastisk panoramautsikt over byen. Herfra flytter vi til forstedene, hvor vi vil oppleve morabeza (kappverdisk gjestfrihet) og den stressfrie livsstilen til lokalbefolkningen. Til slutt skal vi tilbake til hotellet.

Santa Maria: Saltgruve, naturlig basseng og Shark Bay Tour

8. Santa Maria: Saltgruve, naturlig basseng og Shark Bay Tour

Bli med på en liten gruppetur med 4x4 Pick-up og nyt opplevelsen din jevnt og uten mye stress. Jeg henter deg personlig ved hotellets hovedinngang for å sikre punktlighet og sikkerhet, og etter en kort orientering starter vi reisen. Her er noen steder vi skal besøke: Kite Beach Det er et av de beste stedene i verden for å trene kitesurfing (fra oktober til april) og er vanligvis valgt til å holde verdensmesterskapet i kitesurfing. Saltgruvene I en måneliknende krater i en gammel vulkan blir sjøvann til salt. De hvite og knallrosa saltpannene står i kontrast til de snøhvite saltfjellene og den blå himmelen. Du kan også flyte i det medisinske saltvannet i saltpannene. For enda mer avslapning finnes det også skrubb- og gjørmebehandlinger. Miragem Det er sand så lenge du kan se og flatt land bortsett fra de brune fjellene, det beste stedet å lage kreative bilder som varer evig, naturen er bare fantastisk og du kan føle naturen og den afrikanske brisen så nærme. Omgivelsene er i bunn og grunn en illusjon i ørkenen. Dette er en sann opplevelse på øya Sal. Buracona det blå øyet The Blue Eye er en hule på 24 meter dyp som er forbundet med havet. Når solen når midten av himmelen, lyser sollyset opp sandbunnen av hulen som gir besøkende en fantastisk refleksjon som ligner et blått øye. Et naturlig svømmebasseng ligger ved siden av Blue Eye. Palmeira landsby Palmeira er fiskernes landsby, hvor du kan finne de typiske fargerike capeverdean-husene og fortsatt kan føle de ekte capeverdean-stemningene. Her kan du også finne hovedhavnen i Sal. Det er noen tradisjonelle restauranter med deilig fersk fisk og smak. Lemon sharks Bay Det er et magisk sted hvor sitronhaier svømmer i det grunnere vannet. Finnene deres står stødige og skjærer gjennom vannet. Du vil få et glimt av deres slanke, grå kropper som glir langs under overflaten gjennom et brudd i bølgene. Du kan bestemme deg for å se langveis fra eller til og med gå i vannet for å se dyrene på nært hold. På slutten av turen vil jeg slippe deg av på hotellet ditt igjen og trygt.

Sal: Heldagstur rundt på øya inkludert lunsj og snorkling

9. Sal: Heldagstur rundt på øya inkludert lunsj og snorkling

Møt i resepsjonen på hotellet ditt kl. 09:15, og dra avgårde til dagens første destinasjonen, Ponta Preta. Beundre kontrasten mellom hvite naturlige sanddyner og mørkfargede vulkanske bergarter som brer seg ut i havet. Denne fantastiske kombinasjonen skaper enorme og vakre bølger, noe som gjør dette stedet populært for verdensberømte vannsportskonkurranser som surfing og windsurfing. Mens du er i Ponta Preta, får du vite mer om reiseruten og får en kort introduksjon til historien om Kapp Verde. Deretter tar du turen til Murdeira, som ligger midt på øya. Snorkle i buktens krystallklare, korallfylte vann, og få et glimt av Monte Leão, et av øyas mest fremtredende landemerker. Fra Murdeira går du så nordfra til hovedstaden på øya, Espargos. Nyt en omvisning i byen, som ender med panoramautsikt gjennom Belvedere. Neste stopp er ved fiskeværet Palmeira, den eneste havnen på øya og en industrialisert sone, som er ekstremt viktig for den lokale økonomien. Øst for Palmeira finner du Buracona, et sted med naturlige bassenger og et utrolig steinete landskap med vulkansk opprinnelse. Denne kombinasjonen skaper et fantastisk fenomen kalt «Blått øye». Fra kl. 10:30 til 13:00 skinner solen inne i en 25 meter dyp grotte, slik at du kan skimte bildet av et skinnende blått øye som stirrer på den majestetiske himmelen. Mer vest for øya ligger Terra Boa, den eneste landet for dyrking av avlinger der du kan glede deg over et annet naturopptog, en luftspeiling i midten av ørkenen. På vei tilbake til Espargos passerer du det perifere området på øya og besøker noen sosiale institusjoner, som barnehager og skoler. Ta en pause for lunsj i Espargos, og smak på en typisk rett eller nyt en av de beste pizzaene i byen. Etter lunsj, fortsetter du til Pedra de Lume, der de berømte Salinas (saltsletter) finnes inne i et utdødd vulkankrater. Bad i det terapeutiske vannet før du drar til Baia de Parda rundt kl. 16.00 for å få øye på sitronhaier. Du er tilbake på hotellet rundt kl. 17:00.

Sal-øya: Santa Maria City Tour, Street Art og Tapas

10. Sal-øya: Santa Maria City Tour, Street Art og Tapas

Vi henter deg fra hotellet for å kjøre til byen Santa Maria, den mest turistrike byen på Kapp Verde. Der vil vi besøke den emblematiske Pontão, en gang brukt til eksport av salt og i dag ankomsthavnen for håndverksbåter med fersk fisk, du vil se bevegelsen av fiskesalg, lokalbefolkningen hoppe fra broen og beundre det krystallklare turkise vannet og sandstranden Santa Maria, et av Kapp Verdes syv underverker og en av de vakreste strendene i Afrika. Deretter vil vi besøke byens historiske monumenter, spasere gjennom gatene og beundre den fargerike gatekunsten på veggene, som gjenspeiler kulturen og dagliglivet til innbyggerne. Vi vil gå blant gatene hvor du vil bli kjent med de hotteste barene og restaurantene i byen som er verdt å besøke under oppholdet. Under denne turen vil vi stoppe ved en lokal restaurant hvor vi vil smake på typiske smaker fra Kapp Verde. Etter denne pausen vil vi se en utstilling med gamle bilder og redskaper og ha en fantastisk utsikt over byen. Herfra vil vi se autentisk Kapp Verde-kunst og suvenirer, hvor guiden din vil lære deg hvordan du skiller dem. Til slutt kommer vi tilbake til hotellet ditt.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Murdeira

Alle aktiviteter

25 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Murdeira

Utforsk alle

Flere reisetips for Murdeira

Vil du vite mer om aktiviteter i Murdeira? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Murdeira

Samlet vurdering

4.8 / 5

basert på 987 vurderinger

We highly recommend this trip!! Chan our guide was super nice and told us a lot of fun facts about Sal island The car drive to the different destinations points was an experience in it self! We saw so much of the island and had fun stops on the way. Shark bay was very cool, and the sharks was very cute so no need to worry The salt lake was so much fun, and the skin was so smooth after a bath in the lake The blue eye was very beautiful too. I forgot my hat in the car and Chan came and delivered it on my hotel the day after (without me asking), so the service was 10 of 10, as well as the experience

Kul tur for å besøke de mest populære severdighetene på øya! Guiden vår svarte på våre ønsker, fortalte mye om øya/kulturen/livet her, var morsom og interaktiv. Alt var også utmerket med tanke på organisering: kvelden før fikk jeg bekreftelse/nøyaktig tid og viktig informasjon via WhatsApp og vi ble hentet på hotellet punktlig til avtalt tid. Inngangen til alle attraksjonene var også rask og ukomplisert (billetter var egentlig inkludert i prisen) Klar anbefaling - takk Nany!

Startet turen i dag den 9/12/22 kl. 09.00. Alt i alt var turen med animasjonen virkelig vellykket, alt du ønsket var moro, mat, god underholdning og på toppen av det hele var til og med delfiner flotte. Jeg kan bare anbefale det

Hadde en fin halv dag på katamaranen. Du vil få litt snacks (absolutt ikke lunsj). Du stopper i 1 time for å svømme. I forhold til prisen forventer du mer.....

Vi hadde en flott halvdagstur på katamaranen. Hentetjenesten fungerte perfekt. Flott lag!