Legg til datoer

Ting å gjøre Murano

Venezias rolige nabo byr på ubegrenset sjarm, fra fargerike hus og lokal sjømat til utsøkt glass.

Tilgjengelige aktiviteter

  • Glassmaking i Murano
  • Øyhopping i Venezia
  • Utforsk gamlebyen i Venezia
45 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 3

Ofte stilte spørsmål om Murano

Hvilke er de beste omvisningene å bli med på i Murano med barn?

Flere reisetips for Murano

Vil du vite mer om aktiviteter i Murano? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Murano

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 25 455 vurderinger

Utmerkede steder å besøke, prisen og alt, bare hvis jeg vil at du skal spesifisere at hvis du forlater Santa Lucia på slutten, vil de forlate deg på Piazza San Marco, siden jeg kjøpte et tog fra Santa Lucia til Verona og jeg hadde en time å ta den for å gå av skipet, som ifølge meg ville være 18:30 og det viser seg at returen er klokken 19 (5 timers reise som var utmerket) og vi måtte fortsatt flytte fra San Marcos til Santa Lucia til fots, jeg visste ingen annen vei og google tok oss gjennom smug, det er veldig lett å miste deg. Hvis det er viktig at du spesifiserer det i informasjonen din. Alt annet utmerket.

Overfarten og programmet er veldig godt organisert og med tanke på temperaturene var vi takknemlige for å bli guidet litt. Det var ingen nevneverdige forsinkelser eller noe sånt og alle 3 guidene fra Kompas-teamet opptrådte meget profesjonelt, ga alltid informasjon på flere språk, styrte med mye vennlighet, grupperte oss raskt før båtturene og brakte oss dermed en god del nærmere til Venezia. Flott, det var slik vi forestilte oss det. Takk Team Kompas for en flott dag

En veldig fin og lærerik opplevelse. Vi ankom møtepunktet noen timer før start for å bytte kupongene våre mot billetter. I det øyeblikket var det allerede en kø klar til båtturen. Vi fikk gå med en gang så vi slapp å vente til klokken 11.00. Besøket på glassfabrikken var imponerende og for meg høydepunktet på båtturen. Den levende lydguidekommentaren på båten var noen ganger vanskelig å forstå på grunn av støy.

Flott tur med guide Francesca. Hun var vennlig og kunnskapsrik. Turen var ~15 personer på en liten motorlansering - veldig behagelig. Tidspunktene for turen var gode. Glassblåsingen var fantastisk, men vi gikk utenfor håndverksbutikken for å kjøpe noen glassbiter siden butikken kostet ££££. Burano var vakker. Vi ble nesten der til lunsj, men tok drinker i stedet og kom oss tilbake til båten. Anbefaler sterkt.

Aktiviteten fant sted en tirsdag morgen (9:30 til 13:30: Aktiviteten varer i godt 4 timer). Den tilstedeværende guiden snakket på italiensk, fransk og engelsk. Forklaringene var komplette, vi kunne stille guiden mange spørsmål. Jeg likte virkelig denne aktiviteten. Veldig god valuta for pengene!!