Legg til datoer
Ting å gjøre

Murano

Venezias rolige nabo byr på ubegrenset sjarm, fra fargerike hus og lokal sjømat til utsøkt glass.

Flere reisetips for Murano

Vil du vite mer om aktiviteter i Murano? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Murano

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 18 761 vurderinger

Jeg anbefaler denne opplevelsen til alle. Guiden Francesca veldig bra. Når det gjelder meg, ville jeg ha fjernet besøket på øya Torcello for å dedikere mer tid til Murano, der fløy tiden forbi, den veldig vakre glassdemonstrasjonen til mesteren Marco fortsatte i butikken hans for salg av produksjonene hans som jeg kjøpte men det var lite tid til å besøke øya. Burano, derimot, har mer tid til rådighet, kan nytes mer ved å stoppe for å beundre alle husene og de fargerike smugene og også for å spise noe. Uansett er det vel anvendte penger. Et tips til de som går ovenpå fra Venezia til båten: du vil nyte utsikten, men så er det folket nede som skal gjøre den første demonstrasjonen av glasset og så må du vente 10 minutter så tapt..

Overfarten og programmet er veldig godt organisert og med tanke på temperaturene var vi takknemlige for å bli guidet litt. Det var ingen nevneverdige forsinkelser eller noe sånt og alle 3 guidene fra Kompas-teamet opptrådte meget profesjonelt, ga alltid informasjon på flere språk, styrte med mye vennlighet, grupperte oss raskt før båtturene og brakte oss dermed en god del nærmere til Venezia. Flott, det var slik vi forestilte oss det. Takk Team Kompas for en flott dag

Mange turer i kort tid på stedet, men veldig hyggelig. Murano er fint for glassdemonstrasjonen, vi hadde ikke tid til å besøke øya. Burano er vakkert med de fargerike husene. Vi hadde ikke mulighet til å sette oss ned og ta en drink hvis vi ville vandre i gatene.

Jeg var i stand til å gå til Burano og se det fargerike bybildet. Jeg er glad for at jeg har fritid og kan ta en rolig spasertur. Vi anbefaler denne turen på det sterkeste når du drar til Venezia.

Det var en flott tur, men det var en utfordring å finne turistinformasjonen. Kartleggingsanvisningene og beskrivelsen var ikke nøyaktige og forårsaket forvirring.