Legg til datoer
Opplevelser i

Munster

Flere reisetips for Munster

Vil du vite mer om aktiviteter i Munster? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Munster

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 12 418 vurderinger

En flott tur. Vakre klipper.

Det var en flott men lang tur. Vi besøkte bebyklippene først før vi dro til cliff of Moher. Vakre klipper, men også et farlig område hvis en gikk for nærme kantene. Noen mennesker har død ved besøk av klippene. Vi hadde flott vær og klippene var veldig vakre å se på. Vi besøkte også Galway. Et fin by, men jeg var mest interessert i klippene. På turen hjem så vi på et tårn som var bygd av Islendinger langt tilbake i tid. Gaiden vår Dan fortalte mye irsk historie underveis. Generelt en flott tur.

Fint at guiden jobbet med at stemningen var god under turen, men litt skjemmende med tendensiøs og billig humor på bekostning av bestemte grupper og dette kom inn imellom mye fin informasjon om historien bak det vi så. Hadde satt pris på om guiden hadde holdt seg mer til manus og ikke forsøkt så intens å være cool - hele tiden. Ikke alle turister har samme oppfatning av hva som er gøy og ikke. Det var dessuten stor aldersspredning på de reisende.

Luke accompanied us on our day trip to the Cliffs of Moher and Galway. He is an excellent guide, very friendly and approachable, and highly knowledgeable about Irish history and culture. He knew exactly when to talk and when to give us a chance to relax. The driver was also very competent, and we arrived on schedule. We had a wonderful time and would give the company, our tour guide and driver our highest recommendation.

Fin tur organisert for å besøke Irland for første gang. Vandrerhjemmet i Annascoul var gammelt og skittent. I 9 et lite rom. Det var vanskelig å bo der alt med kofferter på slep. Kjøkkenet hvor vi spiste frokost har etter min mening ikke vært rengjort på 1 år ... ellers var alt bra. Den vennlige og hjelpsomme guiden. Det var en god og avslappende måte å se Atlanterhavsveien på.