Legg til datoer
Opplevelser i

Moustiers-Sainte-Marie

Severdigheter i Moustiers-Sainte-Marie

Flere reisetips for Moustiers-Sainte-Marie

Vil du vite mer om aktiviteter i Moustiers-Sainte-Marie? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Moustiers-Sainte-Marie

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 678 vurderinger

Utflukten var som beskrevet, men du bør virkelig merke deg at du stort sett sitter i (liten) buss/varebil og kjører mye, noen ganger veldig svingete veier. Vi ble hentet (i tide) av sjåføren vår Benjamin. Kjøreturen gjennom foten av Côte d'Azur var veldig imponerende. Det var to stopp i byene Castellane (45 minutter) og Moustiers-Saint-Marie (1 1/2 time). Som annonsert var det et stoppested ved lavendelfeltet, et absolutt høydepunkt (merk: blomstringstidspunkt kun fra midten av juni til midten av juli!). Til slutt hadde vi en times fritid ved Sainte-Croix Lake. Etterpå ble vi brakt tilbake til hotellet (nesten 3 timer retur på grunn av vanskelig trafikk). For oss var det verdt det på grunn av de flotte stoppestedene, men du skal som sagt være oppmerksom på å sitte mye i bilen.

Jeg er så glad for at min mor og jeg booket denne turen på turen til Nice forrige måned. Vi ønsket virkelig å se Gorges of the Verdon, og vi fikk kjøre gjennom noen vakre steder på vei dit og tilbake, for eksempel Catellane og Moustiers-Sainte-Marie. Vi tilbrakte mye tid i varebilen fordi det tar en stund å komme dit fra Nice, men det var verdt det å se Gorges of the Verdon! De er fantastisk! Layla var også en god sjåfør og turguide, og hun gjorde turen veldig hyggelig!

Hele turen var fantastisk, vakker natur hele veien. Guiden vår Laurence var så snill og omsorgsfull for gruppen vår, og var også en flott sjåfør! Veiene var svingete og bratte, men hun klarte det jevnt og godt at alle følte seg trygge. Så verdt prisen, det har vært en uforglemmelig opplevelse. Sterkt anbefalt!!!

Dette er en lang dag, men verdt det å se spektakulær natur ... sjåfør dukket opp omgående på hotellet. Gode kjøreferdigheter og god lokalkunnskap. Vennlig, vi anbefaler denne turen helt. Verdt å vite at lavendelfeltene bare er verdt å gå til når lavendelen er i blomst om sommeren

For en hyggelig tur! Vi dekket mye jord på en dag! Landsbyen Monsieur St. Marie var absolutt sjarmerende, og Gorge og Lavendel feltene var fantastiske. Turistguiden vår Roman var så hyggelig og informativ. Hele partiet vårt nøt dagen. Anbefaler sterkt!