Legg til datoer

Moulin Rouge

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Kombinasjonspakker
  • Andre opplevelser
34 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 3

Flere reisetips for Moulin Rouge

Vil du vite mer om aktiviteter i Moulin Rouge? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Moulin Rouge

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 9 541 vurderinger

Showet var fantastisk! Etter å ha blitt eskortert til setet ditt har du en halvtime eller så før showet starter, noe som gir deg sjansen til å ta bilder av lokalet siden du ikke kan ta noen når showet er på. Kvaliteten på handlingene var veldig høy, inkludert noen fantastiske samtidsdansere og noen sinnsyke styrke- og balansehandlinger som ble vist mellom hoveddanserne. Hele showet var kjempegøy og imponerende, vi vil definitivt dra igjen!

Showet er noe av det mest fantastiske jeg noen gang har sett. Men behandlingen av personalet lar alt være å ønske. De er frekke og servitøren vår lot oss snakke med oss selv fordi hun sa at hun bare snakket fransk og ikke engelsk. Han snudde seg bokstavelig talt og lot oss snakke. Men showet er noe av det beste jeg noen gang har sett.

En unik opplevelse, men jeg synes de bør advare om at det dukker opp dyr i showet som kan imponere visse mennesker. Et veldig fint show med akrobater og tightropers. flott musikk Men i dag er forskjellen i klær mellom menn og kvinner fortsatt avgrunn, vi forventet litt mer egenkapital i den forbindelse.

I really enjoyed the show. Everything was good. Both the service and organisation, and the band before the show.

stjerner i deres øyne en vakker blanding av tradisjon og modernitet, ekte utøvere.