Moulin Rouge

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Moulin Rouge og dens storhetstid

Moulin Rouge åpnet i 1889 og er et av de mest legendariske stedene i Paris. Men hva er det med dette stedet som har tiltrukket så mange besøkende og til og med inspirert en stor Hollywoodfilm? Her er fem fakta om stedets sensasjonelle historie.

 • Can-Can

  1. Can-Can

  Denne pirrende dansen er synonymt med Moulin Rouge. Danserne utviklet opptredenen til en kunstform, som tiltrekker seg besøkende fra hele verden.

 • La Goulue

  2. La Goulue

  Denne legendariske danserinnen ble foreviget på en av Moulin Rouges ikoniske plakater. La Goulue var stjernen i kabaretforestillingen fra begynnelsen av, og mye av spillestedets suksess kom takket være hennes skandaløse opptredener.

 • Kongelig besøk

  3. Kongelig besøk

  Selv prinsen av Wales besøkte Moulin Rouge da stedet var på sitt mest populære. Da La Goulue kjente ham igjen blant publikummet skal hun ha ropt "Hei, Wales, du betaler for champagnen!"

 • Hagens enorme elefant

  4. Hagens enorme elefant

  Elefanten fra filmen eksisterte faktisk også i virkeligheten. Den var så stor at det var trapper inni bena på den og den hadde en skjult scene inne i magen der det ble holdt eksklusive forestillinger kun for menn.

 • Smaken av skandale

  5. Smaken av skandale

  Skandale var hverdagskost her, men ingen opptreden vakte så stor oppstandelse som forestillingen i 1907, der egyptiske, kvinnelige dansere kysset hverandre lidenskapelig.

Planlegg besøket ditt

 • For voksne

  Moulin Rouge er tro mot sine røtter og fortsetter med sine frekke, men smakfulle forestillinger. Dette er ikke et passende sted å ta med barn. Det er tillat å ta med barn over seks år, men de fleste foreldre vil nok foretrekke at en kveld her er en voksenkveld og det er lurt å skaffe barnevakt for anledningen.

 • Kleskode

  Moulin Rouge regner seg selv som et fasjonabelt sted og krever at gjestene kommer pent kledd. Jakke og slips er nødvendig for menn, og joggesko er ikke tillat.

 • Den som kommer først serveres først.

  Selv om det er nødvendig å bestille billetter for å se showet og spise middag, så er det ikke satt opp bordplassering. Den som kommer først får derfor også velge bord først. Det anbefales å komme tidlig slik at du kan sikre deg et bord nært scenen. Da ser du forestillingen, dansen og de fantastiske kostymene best.

Praktisk informasjon

 • Når bør man dra dit
  Moulin Rouge er åpen hele året, med unntak av store helligdager, som julaften og påske. Dørene åpner klokken 19.00.
 • Pris
  Prisen varier etter hva slags billett du ønsker.
 • Behøver jeg en guide?
  Nei
 • Hvordan komme seg dit?
  Moulin Rouge ligger i 82 Boulevard Clichy. Nærmeste metrostasjon er Blanche som ligger på linje 2.
 • Flere tips

  • Kle deg fint, ikke shorts, joggesko og sportsgenser.

  • Noen av forestillingene passer ikke for et ungt publikum.

Flere reisetips for Moulin Rouge

Vil du vite mer om aktiviteter i Moulin Rouge? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Moulin Rouge

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 5 440 vurderinger

Habitant en region parisienne je me suis enfin décidée à aller voir le spectacle du Moulin Rouge. Très agréable soirée en amoureux avec mon chéri! Le spectacle est très sympa, les costumes sont magnifique et les partys avec les artistes «acrobates» sont vraiment très impressionnantes. Je suis très satisfaite de la soirée jeg anbefaler cette activitée Féérique

Det var en fantastisk forestilling, vi hadde det utrolig gøy! Ingen problemer med billetter eller plassering, men husk at "first come - first served" når det gjelder plasser. Typen var redd det skulle bli vulgært, men vi var begge enige om at : selv om damene for det meste var toppløse var det ikke det du fokuserte på, de strålte av selvtillit og det smittet

Hadde problemer med å kjøpe billetter som betalt for dem, men sendte ikke billetter, fikk beskjed om at noe gikk galt og fikk tilbakebetaling og måtte bookes om igjen ..... det tok meg to uker og flere e-poster for å få den tilbakebetalingen heldigvis showet er fantastisk, og jeg vil definitivt gå igjen

Fantastisk!

Fin tur med buss hvor det var guide, med utrolig flott service! Båtturen var også fin, fikk se en del av de store flotte bygningene. Moulin Rouge var jo bare helt fantastisk, beste jeg noen gang har sitt!! Anbefales på det sterkeste. Champagnen var også god, jeg som normalt ikke liker det.

Showet var veldig hyggelig, flotte kostymer, dansere var gode også. Vi hadde inngang med champagne, prisen er berettiget for alle ansatte hva som følger med. Det var litt synd det ble kaldt med tiden. Gapet mellom åpningsakten og selve showet var litt langt.