Legg til datoer

Mostra Leonardo Da Vinci

Mostra Leonardo Da Vinci: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Roma: Adgangsbillett til Leonardo da Vinci-utstillingen

1. Roma: Adgangsbillett til Leonardo da Vinci-utstillingen

Utforsk Leonardo da Vincis mesterverk med en inngangsbillett til en unik utstilling dedikert til hans fordypning innen ingeniørfeltet ved Palazzo della Cancelleria. Gå mellom 4 forskjellige seksjoner for å se reproduksjoner og det eneste hologrammet av den berømte oppfinneren fra renessansen. Man vil få sjansen til å teste ut forskjellige maskiner som er utstilt, og bygge din egen versjon av en bro som Da Vinci oppfant da han fordypet seg i arkitektur. Betrakt hans studier innen vann, luft, ild og jord for å få et større bilde av hans intellektuelle vesen. Få et nærmere innblikk i oppfinnelsene hans innen vitenskap, luftfart og forsvaret.

Mostra Leonardo Da Vinci: Roma Treasure Hunt Game

2. Mostra Leonardo Da Vinci: Roma Treasure Hunt Game

Nyt en guidet tur gjennom sentrum av Roma som garantert vil fengsle selv barna dine. Ikke bekymre deg for hvor du skal dra, for spillet vil føre deg til alle de beste severdighetene. Følg instinktene dine og velg ruten som virker mest stimulerende og interessant for deg. Foretrekker du å besøke Colosseum, Spansketrappen, Piazza Navona, Campo dei Fiori, Pantheon, Forum, Romanum, eller kanskje alle sammen? Etter å ha mottatt et nettbrett i museet, kan du starte spillet. Nettbrettet vil være din private turguide rundt i byen. Oppdag skjulte detaljer i Romas historie som du aldri ville ha lagt merke til uten spillet, som starter og slutter på Leonardo da Vinci-utstillingen. Tjen poeng på de forskjellige stadiene; jo flere poeng du tjener, jo flere ledetråder får du. Vær spesielt oppmerksom på ledetrådene fordi du trenger dem for å løse den siste gåten når du besøker Leonardo da Vinci-utstillingen. Hvis du finner ut av det, vil du vinne en spesialpremie.

Tilgjengelige aktiviteter

2 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Mostra Leonardo Da Vinci

Vil du vite mer om aktiviteter i Mostra Leonardo Da Vinci? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Mostra Leonardo Da Vinci

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 936 vurderinger

Ideen om å ha reprodusert Da Vincis maskiner og la publikum få muligheten til å manipulere dem er flott. Et morsomt museum hvor du lærer mye og spesielt hvor du virkelig innser geniet som var Leonardo da Vinci. Å gjøre uten å nøle.

Virkelig fint museum, hadde bestilt lydguide, men vi sluttet å bruke det etter 5 minutter fordi vi da var opptatt med å prøve og lese. Turen var ikke for lang og ikke for kort. Bare perfekt

Det er en mindre utstilling uten den vanlige turistinnen. Spesielt egnet for barnefamilier, da man kan prøve ut noen oppfinnelser selv og museet ikke er overfylt. Vi var der i mai 2022.

For en flott måte å tilbringe en varm ettermiddag med nysgjerrige barn! Takk for en flott opplevelse.

Veldig fin utstilling om emnet - alt fungerte fantastisk