Legg til datoer

Padrão dos Descobrimentos

Flere reisetips for Padrão dos Descobrimentos

Vil du vite mer om aktiviteter i Padrão dos Descobrimentos? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Padrão dos Descobrimentos

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 7 866 vurderinger

Du kan utforske den fascinerende byen Lisboa stressfritt med trikk, buss, båt - bare flott. Alt fungerte bra: billetter bestilt på nettet, løst inn på stedet, og vi dro - enkelt, flott og sterkt anbefalt for å utforske noen av de høyere severdighetene. Du inkluderte også taubanen og heisene i billetten - så alt passer perfekt! Vi har ikke angret et minutt på avgjørelsen :-)

Super fordi mer mulighet enn de røde bussene. Likevel ser det ut til at det er mange røde busser som gjør at flere fulle busser og mindre plass på toppen for å nyte monumentenes skjønnhet. En annen bemerkning, vi har ingen informasjon om kretsene og det er etter en dag vi så destinasjonene foran på bussen. Sjåfør (mann og kvinne) OK og vennlig. Prøver alltid å hjelpe deg.

Det var flott En guide Miguel på toppen, veldig oppmerksom og ekstremt interessant En guidet tur på 4 timer som tillot oss å besøke alle de viktige punktene i Lisboa jeg anbefaler på det sterkeste, vi var 6 venner i tuk tuk, og det vil forbli et uforglemmelig øyeblikk . Ikke nøl, gå for det med lukkede øyne, det er TOPPEN

Be om en bedre beskrivelse av hvordan du får billetten. Kupongen kan byttes ut mot en billett i den gule kiosken foran Triumfbuen (mot elven) på høyre side. Det tok lang tid, og ingen kunne hjelpe oss, ikke engang i de forskjellige turistinformasjonene.

I tillegg til hop-on / hop-off bussturene og den gule båten, kan de to heisene og trikken også brukes. Flott opplevelse!