Legg til datoer

Monument aux Girondins

Monument aux Girondins: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Bordeaux: Privat guidet fottur i byen du må se

1. Bordeaux: Privat guidet fottur i byen du må se

Oppdag byen Bordeaux, med kallenavnet "La Perle d'Aquitaine" på denne guidede vandreturen. En fengslende by, gjør deg klar til å bli forelsket i dens eleganse og vakre severdigheter mens din private guide deler innsidetips. Bordeaux er et reisemål du må se. Lær mer om denne historiske byen full av skatter, inkludert den majestetiske Place de la Bourse og dens berømte Miroir d'Eau, den praktfulle Saint-André-katedralen, samt det historiske distriktet Le Vieux Bordeaux med sine pittoreske smug og monumenter fulle av historie. Bordeaux er ikke begrenset til sin arv fra fortiden ─ det er også et mekka for fransk gastronomi og vindyrking. Føl selv dens privilegerte geografiske beliggenhet, mellom de kjente vingårdene i regionen og strendene i Atlanterhavet. Føl deg velkommen i Bordeaux, med sin tidløse sjarm, rike historie og unike livsglede.

Bordeaux Outdoor Escape Game: Port of the Moon

2. Bordeaux Outdoor Escape Game: Port of the Moon

Løs gåter med en app på telefonen din for å oppdage de beste severdighetene i Bordeaux historiske sentrum. Besøk byens landemerker og skjulte perler når som helst på dagen og i ditt eget tempo. Naviger byen til fots på denne interaktive turen uten behov for kart, GPS eller guide. Dette byspillet starter ved Monument aux Girondins. Det vil ta deg mellom 1 og 2 timer å fullføre, og du kan også utforske i ditt eget tempo: pause spillet og gjenoppta når som helst fra stedet der du stoppet det. Du avslutter ved Grosse Cloche. Når du løser utfordringer, utfolder historien seg og nøyaktige veibeskrivelser på telefonen din vil lede deg til neste sted. Etter bestilling vil du motta en e-post med instruksjoner om hvordan du laster ned og spiller spillet på telefonen. Du kan spille på egen hånd, i en stor gruppe eller i flere mindre grupper som konkurrerer mot hverandre og møtes ved spillets sluttstopp.

Bordeaux: City Highlights Self-Guided Audio Tour

3. Bordeaux: City Highlights Self-Guided Audio Tour

Vil du bli kjent med det beste av Bordeaux på 45 minutter? Bli med meg på denne unike lydturen i sentrum, hvor jeg vil dele favorittdelene mine av dens rike og fascinerende historie. Jeg tar deg med til noen av de viktigste severdighetene som Bordeaux-katedralen, med sin vakre gotiske arkitektur, og det berømte nyklassisistiske teatret, Grand Théâtre de Bordeaux. Men jeg skal også vise deg noen bortgjemte steder som ikke er godt kjent. Du vil høre om alt fra forsvinnende monumenter og nesten glemte romerske templer til ville historier om middelalderdronninger og blodige revolusjonære. Noen av landemerkene du vil se underveis inkluderer: • Monument aux Girondins • Grand Théatre de Bordeaux • Bordeaux-katedralen • Pey Berland Tower • Cailhau-porten til Bordeaux Tror du Bordeaux bare er bra for vinen sin? La meg vise deg noe annet! Enten det er første gang du er i Bordeaux eller du har bodd her i årevis, er denne turen en strålende introduksjon til det historiske sentrum.

Bordeaux: Vandretur i det historiske sentrum og godteri-smaking

4. Bordeaux: Vandretur i det historiske sentrum og godteri-smaking

Se alt det historiske Bordeaux har å tilby mens du spaserer gjennom gatene og nyter den slående arkitekturen. Bli med på en innsiktsfull vandretur gjennom sentrum og smak noen deilige tradisjonelle søtsaker mens du utforsker de viktigste lokale landemerkene. Utforsk de historiske distriktene i byen, sammen med dens monumenter og torg. Tillat deg selv å bli guidet gjennom områdene Saint Paul og Saint Pierre, den imponerende Grosse Cloche fra 1700-tallet, Saint André-katedralen og det utsmykkede monumentet til Girondins. Stopp ved fire uavhengige matbutikker mens du går og smak noen typiske søte delikatesser. Hvert av disse stedene vil tilby deg muligheten til å prøve en av regionens spesialiteter og lære om Bordeauxs unike tradisjonelle desserter.

Bordeaux: Privat spasertur med en lokal

5. Bordeaux: Privat spasertur med en lokal

Utforsk hjertet av gamle Bordeaux på en privat guidet tur. Gå forbi populære attraksjoner som Bordeaux-katedralen, Pey Berland-tårnet og mer mens du lærer om historien, kulturen og livsstilen på en morsom og underholdende måte. Møt guiden din på det som regnes som byens hovedtorg, Place Pey-Berland. Hopp rett inn mens du beundrer de to imponerende strukturene som flankerer dette torget, Hôtel de Ville og Cathédrale Saint-André, ofte bare referert til som Bordeaux-katedralen. Beundre de intrikate detaljene i katedralens gotiske struktur og se Tour Pey-Berland, et klokketårn fra 1400-tallet som ble bygget for å gi katedralen en stor klokke uten å true den opprinnelige bygningen. Følg guiden din mens du går gjennom de brosteinsbelagte gatene i Bordeauxs historiske sentrum, og stopper ved Place Saint-Projet for å oppdage historien til torget og den berømte Rue Sainte-Catherine. Turen din fortsetter til det spennende Place Camille Jullian, hvor du vil lære om en skjult hemmelighet som ligger her. Deretter går turen til Porte Cailhau du må se, en struktur som en gang fungerte som hovedporten til byen og kan skilte med en rik historie som går tilbake til middelalderen. Fortsett mot Place de la Bourse, passerer gjennom det berømte Saint-Pierre-distriktet der byens første havn en gang lå. Lær om Bordeauxs hemmelige slavehandel og ta et bilde ved verdens største reflekterende basseng, Miroir D'Eau. Til slutt kan du beundre Grand Théâtre de Bordeaux før du fullfører turen med et besøk til Monuments aux Girondins.

Bordeaux: Walking Tour historie og høydepunkter

6. Bordeaux: Walking Tour historie og høydepunkter

Velkommen til Bordeaux! Klar til å utforske? Møt guiden din 5 minutter før begynnelsen av turen, foran Grosse Cloche of Bordeaux (den store klokken) på Cours Victor Hugo. Derfra vil du oppdage den franske og engelske fortiden til Tornerose, som pleide å ha kallenavnet Bordeaux. Vi vil gå gjennom middelalderdelen av Bordeaux, fra Place du Palais til Place Saint-Pierre, og nå det imponerende Place de la Bourse, hvor du vil oppdage om havnen i Bordeaux, den første havnen i det franske riket i det 18. århundre. Nyt hele bordelaiseopplevelsen mens du smaker på den berømte "Canelé" foran Grand-Théâtre, og oppdag det største torget i Europa når vi avslutter turen på Place des Quinconces foran Monument aux Girondins.

Bordeaux: Privat vandretur

7. Bordeaux: Privat vandretur

Kom og bli forelsket i denne vakre byen i Frankrike, Bordeaux. Det er en verdens vinhovedstad, og den har å tilby de mest fantastiske monumentene, arkitekturstilen og en flott gastronomi. På denne turen vil du oppdage historien til Bordeaux fylt med anekdoter og sjarmerende historier om krig, kjærlighet, fred og konspirasjon. La oss starte denne turen fra et av de viktigste monumentene dedikert til den franske revolusjonens frihetskjempere. Du vil høre historien om den franske revolusjonen og innvirkningen den hadde på Bordelaise-folk. Du vil se det vakre operateatret, église notre dame, den fantastiske katedralen i Bordeaux og mange skjulte perler på denne turen. Under turen vil vi også gi deg den beste anbefalingen for å nyte den lokale gastronomien, vin- og ostebaren, restaurantene og mange flere. Vi gleder oss til å møte deg og vise deg den vakre byen vår.

Bordeaux: Privat fottur med Canelé

8. Bordeaux: Privat fottur med Canelé

Utforsk Bordeaux med din lidenskapelige guide på en 2 til 3 timers spasertur. Opplev denne pulserende byen og bit inn i vaniljesaus sentrum av et deilig rom og vaniljesmak Cannelé-bakverk. Start ved Girondins Monument, et flott landemerke i Bordeaux. Gå til det historiske sentrum som er klassifisert som et UNESCOs verdensarvsted. Beundre arkitekturen til historiske bygninger, mens du tar en spasertur på Europas lengste gågate. Se en unik kino hvor kinogjengere kan nyte gamle filmer. Hør om de beste spisestedene. Se de gamle byportene og få svar på alle spørsmålene dine. Stopp og ta en drink med guiden din. Nyt en Cannelé på et lokalt konditori. Få råd om aktiviteter du ønsker å gjøre og nabobyer du vil besøke. - Privat gruppe - Bli kjent med Bordeauxs viktigste landemerker og historie - Oppdag noen av dens skjulte perler - Smak på en deilig Cannelé - Morsom og ekspertguide

Flere reisetips for Monument aux Girondins

Vil du vite mer om aktiviteter i Monument aux Girondins? Trykk her for full oversikt