Montserrat-klosteret

Dette eldgamle stedet tilbyr fantastisk utsikt over det katalanske landskapet og den berømte «Vår frue av Montserrat».

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

De beste severdighetene i nærheten av Montserrat-klosteret

Flere reisetips for Montserrat-klosteret

Vil du vite mer om aktiviteter i Montserrat-klosteret? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Montserrat-klosteret

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 4 394 vurderinger

Marta forklarte så mye av historien gjennom hele turen vår, og var veldig kunnskapsrik, morsom og omgjengelig. Under vinsmakingen var hun tålmodig med alle spørsmålene våre og svarer gjerne på dem alle. Marta gikk også utover og ga restaurantanbefalinger for Barcelona. På turen lærte vi så mye om historien til Barcelona og Montserrat, med vakker utsikt over fjellene. Det var også godt tempo; Vi hadde massevis av ledig tid til å utforske på egen hånd og følte oss ikke stresset. Totalt sett vil vi anbefale denne turen for å utforske utenfor byen Barcelona og lære mer om historien!

Fantastisk:)

Guiden var fantastisk. God engelsk og god informasjon. For en plass!! helt nydelig. Anbefaler å dra på morgenturen da vi var helt alene når vi kom og fikk gå først inn i klosteret. Da vi dro var det 20-30 busser på parkeringsplassen. Føltes som en vip-tur.

Veldig fornøyd med opplevelsen! Ble en av høydepunktene fra hele Barcelonaturen vår. Anbefales på det sterkeste! Veldig hjelpsom guide og godt innhold, men ikke for mye låst tid.

Fantastisk fin og innholdsrik dag med guide som pratet veldig godt engelsk. Nydelig utsikt fra Montserrat-klosteret og god tapas og nydelig vin på vingården. Mye for pengene!

Very nice trip, good mix between culture, food and wine.