Våre mest anbefalte ting å gjøre i Montreal

Montreal: Hopp av hopp på-sightseeing med 2-etasjes buss

1. Montreal: Hopp av hopp på-sightseeing med 2-etasjes buss

Se severdighetene i Montreal på en hopp på hopp av-sightseeingtur med en dobbeltdekkerbuss. Bli introdusert til historien og skjønnheten til denne byen. Du står fritt til å gå av på hvilket som helst av de 10 holdeplassene for å nyte Montreals sjarm. Du kan også ta en guidet kveldsomvisning i byen. 2-dagers sightseeing på rød rute. Se den flotte Notre Dame-basilikaen, rusle gjennom Chinatown og gå langs vannet i den gamle havnen. Bli inspirert og tilbring en ettermiddag på Montreal Museum of Fine Arts. Planlegg kvelden din og finn de beste barene og restaurantene langs Crescent Street. Med 10 forskjellige holdeplasser, er det ingen mangel på ting å gjøre og steder å se. Denne hopp på hopp av-sightseeingen er en unik og informativ måte å oppleve Montreal på. Stoppstedene inkluderer Square Dorchester, Old Montreal: Notre Dame Basilica, Old Montreal: Pointe-à-Callière Museum, Village, Latin Quarter, Festival Quarter, Fine Arts Museum, Saint Joseph's Oratory, Mont-Royal: Kondiaronk Lookout og Mont-Royal: Camillien Houde Lookout.

Fra Montreal: Dagstur til Quebec City og Montmorencyfallene

2. Fra Montreal: Dagstur til Quebec City og Montmorencyfallene

Utforsk severdighetene og historien til Quebec City på en problemfri guidet dagstur fra Montreal. Slapp av i komforten av en premiumbuss i det du begynner reisen med henting fra hoteller i Montreal sentrum. Start dagen med henting fra sentrum av Montreal. Vel fremme i Quebec City, besøker du steder som Place Royale-torget, Quebecs historiske bydel, bydelen Petit Champlain, Notre Dame-basilikaen og Quebec-citadellet. Kjør langs Grande-Allée, stopp ved hotellet Chateau Frontenac, og beundre Quebecs eldste skyskraper. Nyt fritiden til å utforske byens gater som slynger seg hit og dit, samt Quebec bys eldste offentlige trapper, Escalier Casse-Cou. Ta kabelbanen som er bygget inn i klippen, som forbinder øvre og nedre Quebec, for en fantastisk utsikt over elven og omgivelsene. Stopp ved Abrahamsslettene for å se hvor det berømte slaget mellom franske og engelske hærer fant sted i 1759. Dra fra Quebec Citys gamleby til Montmorency-fallene for å nyte enestående utsikt over de imponerende 83 meter høye fossene. Sett deg deretter om bord på bussen for returen til Montreal.

Montreal: 3,5-timers guidet busstur

3. Montreal: 3,5-timers guidet busstur

Oppdag Montreal med buss og beundre over 200 høydepunkter i den pulserende kanadiske byen. Din tospråklige guide forteller deg alt om alle stedene du besøker, og tilbyr innsikt og historisk bakgrunn underveis. Spaser gjennom den sjarmerende gamle delen av Montreal for å få panoramautsikt over den gamle havnen, og beundre Place Jacques Cartier i hjertet av dette historiske området. Gamle Montreal ligger mellom St. Lawrence-elven og sentrum, og tilbyr en fascinerende innsikt inn i Montreals fortid. Se det prestisjetunge McGill University og Universite de Montreal. Besøk deretter Montreals rådhus før du drar til den livlige havnen i Montreal, en havneport som ligger 1600 km fra havet. Nyt vakker utsikt over byen fra Mont Royal Park når du står ved siden av den massive basilikaen St. Josefs Oratory i parken. Bussen tar deg dessuten med til Chinatown, Place des Arts Performing Arts Center, og det eksklusive underjordiske kjøpesenteret Place Ville Marie. Se den høyeste tilbøyelige bygningen i verden på Olympic Park og beundre det nye hjemmet til Montreals kanadiske ishockeyteam ved Bell Centre. Se alt som er å se i Montreals franske kvarter, i tillegg til bolig- og finansdistrikter, mens du blir kjent med denne fascinerende fransk-kanadiske byen.

Montreal: Guidet sightseeingcruise på St. Lawrence-elven

4. Montreal: Guidet sightseeingcruise på St. Lawrence-elven

Klatre om bord på elvefartøyet Cavalier Maxim ved Montreals Alexandra Pier i den gamle havnen og seil på et cruise i Saint Lawrence-elven. Se sentrumsområdet fra et nytt perspektiv mens du cruiser ut fra havnen forbi Olympic Stadium Parc Bellerive, Pont Jacques-Cartier og mer. Slapp av om bord og lytt til de fascinerende kommentarene fra en sertifisert guide. De vil fortelle deg om historien til Montreal og anekdoter om byen og dens omgivelser. Ta en pause fra bylivet og slapp av på den solfylte terrassen til Cavalier Maxim mens du nyter den fantastiske panoramautsikten!

Montreal: Le Bateau-Mouche St. Lawrence sightseeingcruise

5. Montreal: Le Bateau-Mouche St. Lawrence sightseeingcruise

Dra full nytte av sommeren ombord på et avslappende 1 eller 1,5-timers elvecruise med avgang fra Jacques-Cartier Pier i hjertet av Old Montreal. Dette er den perfekte introduksjonen til Montreal hvis du besøker byen for første gang. La deg sjarmere av båtens lyse og komfortable miljø uansett hvor du sitter. Kom tett på bølgene og naturen på det lukkede hoveddekket eller nyt det lune, utendørs øvre dekket. Hvis du vil føle vinden i håret mens du beundrer panoramautsikten, er bakterrassen stedet å være. Den flatbunnede båten gir jevn seiling, cruisingområder som er utilgjengelige for andre båter. Kom nærmere prakten til St. Lawrence River og dens kystlinje. Få se klokketårnet, Biosphère, Jacques Cartier Bridge og Habitat 67. Den forhåndsinnspilte lydfortellingen vil forklare hva du ser, og du kan nyte bar- og snackstjenester (for egen regning). Etter cruiset ditt blir du satt av ved kaien resten av dagen for å nyte enda mer av Montreal.

La Grande Roue de Montréal: Adgangsbillett

6. La Grande Roue de Montréal: Adgangsbillett

Nyt den fantastiske utsikten over Montreal med inngangsbilletten til La Grande Roue de Montréal, det største pariserhjulet i Canada. Se byen og omegn fra 60 meters høyde. Oppgrader opplevelsen din til en privat  gondol med klimaanlegg, ved Saint Lawrence-elven. Pariseerhjulet ligger i hjertet av den pittoreske gamle havnen ved St. Lawrence-elven.Gå om bord i en gondol med klimaanlegg, for uslåelig panoramautsikt fra 60 meters høyde.Året rundt, i regn, snø eller solskinn, kan du beundre eksepsjonell utsikt over byen og dens omgivelser. Opplevelsen varer i rundt 20 fantastiske minutter. Uansett vær har gondolene klimaanlegg, som holder deg kjølig om sommeren og varm om vinteren.  Under solen eller stjernene kan du nyte de historiske bygningene i gamle Montreal, sentrums eklektiske arkitektur, Mont-Royal og den majestetiske St. Lawrence-elven. På en klar dag kan du beundre horisonten i opptil 28 kilometer. Mens skumringen faller, lyser Montreal opp i farger, noe som skaper en romantisk og festlig atmosfære.Ved bunnen av pariserhjulet kan du slappe av på terrassene eller nyte en velsmakende godbit på kafé og bistro. Du kan oppgradere din opplevelse med alternativet av en privat gondol for 8 personer.

Montreal: Dagstur til Laurentian Mountains

7. Montreal: Dagstur til Laurentian Mountains

Røm fra byen for en dag og avdekk de vakre bakgrunnene til Laurentian-fjellene, på en heldagsutflukt fra Montreal. Eventyret ditt begynner med morgenhenting fra hotellet i sentrum av Montreal før en naturskjønn kjøretur ut av byen til det sjarmerende landskapet. Underveis vil guiden din dele med deg innsikt og historie i regionen. Reis til Saint-Sauveur for et fotostopp i denne sjarmerende landsbyen. Her vil du også ha tid til å besøke de lokale butikkene, kafeene og historiske bygningene. Nyt et kort stopp i Saint-Adolphe-d'Howard for å omfavne stemningen i den sjarmerende landsbyen Lac Joseph. På Mont-Tremblant kan du bli forelsket i de idylliske fjellene og bruke fritiden din til å spise lunsj, handle eller gjøre en aktivitet som å ri gondolen til den høyeste toppen. Turen din avsluttes med returreisen til Montreal og avgang på hotellet i sentrum rundt 18:30.

Montreal: 5 attraksjoner Pass

8. Montreal: 5 attraksjoner Pass

Opplev mer av Montreal for mindre med "Passport MTL", som gir deg adgang til fem av byens største attraksjoner. Vurder passet som din spesielle rabatterte billett med all tilgang til byens severdigheter, lyder, smaker og spenninger, inkludert et bredt utvalg av store attraksjoner, inkludert BioDome, Biosphère, La Grande Roue, McCord Museum, øl smaksprøver, sykkelturer, elvecruise sesongbasert og mye mer. Presenter passet ditt ved inngangen til hver attraksjon du har valgt (fra listen over deltakende attraksjoner). Begrensning på ett besøk per attraksjon. Noen attraksjoner krever en reservasjon gjort direkte med den lokale operatøren. Inkludert i passpakken din er: 3 attraksjoner i Pink Collection og 2 attraksjoner i Blue Collection: Rosa samling (valg av tre): - La Grande Roue de Montréal (ingen reservasjon nødvendig) - Pointe-à-Callière, Montréal Archaeology and History Complex (ingen reservasjon nødvendig) - SOS Labyrinthe (ingen reservasjon nødvendig) - Croisières AML - Escape on the River Cruise (fra mai til midten av oktober, ingen reservasjoner nødvendig) - Le Saint Motel - Selfie Experience (ingen reservasjon nødvendig) - PHI Center (ingen reservasjon nødvendig) - Birra bar à bières maison - 4 smaksglass med husets øl samt 1 halvliter husets øl (ingen reservasjon er nødvendig) - Ecorecreo - Få 30 minutter gratis leie av en 3- eller 6-seters firhjuling (ingen reservasjon nødvendig) - OASIS immersion (bestill dato og klokkeslett for besøket på Ticketpro-plattformen ved å bruke passnummeret ditt i kampanjekodefeltet for å få en billett - dette vil bli funnet på kupongen din etter bestilling) - 16/42 turer - En 2-timers guidet tur. (reservasjon nødvendig) - Bateau-Mouche ved den gamle havnen i Montréal - 90-minutters eller 60-minutters cruise (fra mai til midten av oktober. Kunder kan bestille cruiset på telefon) - Eco Tours Montreal - Få en gratis 90-minutters guidet kajakk- eller kanotur (fra juni til august. Reservasjon kreves) - Éco Tours Montréal - Sykkeltur (fra mai til oktober. Reservasjon kreves) - MTL Zipline (ingen reservasjon nødvendig) - Pointe-à-Callière, Montréal Archaeology and History Complex (ingen reservasjon nødvendig) - Le Petit Navire (reservasjon kreves) - A\Maze Escape Games (reservasjon kreves) - Ateliers et Saveurs: Ateliers & Saveurs: 30 minutter med matlagingskurs + 30 minutter med smaking = 1 time med nytelse (reservasjon kreves) - Boulzeye, pub og attraksjoner (reservasjon kreves) Blå samling (valg av to): - Château Dufresne, museum og historisk kulturminne (ingen reservasjon nødvendig) - Biodôme de Montréal (ingen reservasjon nødvendig) - Biosphère (ingen reservasjon nødvendig) - Botanisk hage - *Gyldig til 31. august 2023 (ingen reservasjon nødvendig) - McCord Stewart Museum (ingen reservasjon nødvendig) - Montreal Museum of Fine Arts (ingen reservasjon nødvendig) - Écomusée du fier monde (ingen reservasjon nødvendig) - Laser Game Evolution (Ste-Catherine eller Marché Central) (ingen reservasjon nødvendig) - Ecomuseum Zoo (ingen reservasjon nødvendig) - Musée des Hospitalières de l'Hôtel-Dieu de Montréal (ingen reservasjon nødvendig) - Château Ramezay - Historisk sted og museum i Montréal (ingen reservasjon nødvendig) - Montréal Tower (ingen reservasjon nødvendig) - Maison Saint-Gabriel, museum og historisk sted (ingen reservasjon nødvendig) - Maison nationale des Patriotes - Site de la Prison-des-Patriotes (ingen reservasjon nødvendig) - Sykkelkafé (ingen reservasjon nødvendig)

Montreal: inngangsbillett til OASIS Immersion

9. Montreal: inngangsbillett til OASIS Immersion

Ta del i en unik gjennomgangsutstilling i et nytt stort rom i Montreal, som strekker seg over 2200 m2. Velg mellom OASIS Immersions 3 tilgjengelige show; Transformé, Sweet Folie eller VAN GOGH - Distorsjon, og nyt vegg- og gulvprojeksjoner, og et toppmoderne surroundlydsystem. Ligger i hjertet av Montreal, mellom den gamle havnen i Montreal og Quartier des Spectacles, gå inn i OASIS Immersion, en oppløftende opplevelse med inspirerende mennesker, steder og trender fra hele verden. Med forskjellige roterende utstillinger, sikre deg billetter til forestillingen du ønsker. VAN GOGH – Distorsjon Legg ut på en lys og fargerik reise gjennom mer enn 225 malerier, tegninger og skisser og oppdag et moderne blikk på Van Goghs verk. Med 3 oppslukende gallerier kan du nyte en sanseopplevelse som hyller denne pioneren som er større enn livet og lar deg samhandle med maleriene hans. Sweet Folie Nyt et øyeblikk med humor og avslapning i et vanvittig univers hvor en strålende sol alltid skinner og hvor festfeber er smittsom. Designet for besøkende i alle aldre, vitne til en drømmeaktig feiring av fantasi, kreativitet og undring. Forvandle Ta del i en fascinerende hyllest til virtual reality-industrien, utviklet fra verk som opprinnelig er designet for VR-headset. Bli ledet på en 3-trinns reise for å utforske kraften til mot og empati gjennom scener som tar for seg mental helse, sorg og kulturell identitet.

Montreal: Elektrisk båtcruise med bar ombord

10. Montreal: Elektrisk båtcruise med bar ombord

Ha en minneverdig opplevelse med dette cruiset fra Montreal med et selskap som har over 20 års erfaring. Velg mellom en av mange daglige turer i bassengene i den gamle havnen eller en helgeutflukt på Lachine-kanalen. Hopp ombord i en båt som er miljøvennlig og 100 % elektrisk. Sug til deg alle severdighetene og lydene av Montreals landemerker ved vannet uten distraksjon fra en brølende gassmotor. Ta en rask 45-minutters tur til den gamle havnen, eller gå deg vill i utsikten på en 1 time og 45 minutters tur til Lachine-kanalen (Lachine Canal-cruise har en enveis- og rundtursalternativ). Velg Old Port Tour og la fra Jacques-Cartier Pier og gå vestover, forbi King Edward Pier og Grand Quay på veien. Den fortsetter sin reise og hilser på den historiske Lachine-kanalen, Silo #5 og Habitat 67. Så lar båten seg bære av Sainte-Marie-strømmen, og tar en omvei ved Yacht Club, før den følger Quai de l’Horloge-promenaden, mot Quai Jacques-Cartier. Ta Lachine Canal Tour og gå om bord fra Jacques-Cartier Pier kl 10:30 og glir vest for byen, forbi King Edward Pier og Grand Quai på veien. Den fortsetter på vei, opp gjennom tre sluser, til Atwater Market. Kl. 13.00 forlater båten Atwater Market og krysser de tre slusene, i revers til du kommer til Jacques-Cartier-bryggen.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Montreal
Pittoreske, smale gater og perler som Notre Dame-basilikaen gir Quebecs hjerte et ekte fransk preg.

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Montreal

Alle aktiviteter

93 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 6

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Montreal

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Montreal

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Montreal?

Hva er de beste tilbudene og rabattene på aktiviteter og attraksjoner i Montreal?

Flere reisetips for Montreal

Vil du vite mer om aktiviteter i Montreal? Trykk her for full oversikt