Monte Calamorro: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Benalmádena: Billett til taubanen til Calamorro-fjellet

1. Benalmádena: Billett til taubanen til Calamorro-fjellet

Bestill en tur-retur-billett til taubanen som tar deg fra Benalmádena og opp til 769 meter over havet på toppen av Calamorro-fjellet. Nyt panoramautsikten, gå langs en av turstiene, se på lokal flora og fauna og mye mer. Stig inn i gondolen og begynn den 3 kilometer og 15 minutter lange taubaneturen til toppen. Gondolheisen går kontinuerlig opp og ned, og de har plass til opptil 4 personer per gondol. Start med utsikt over hele Arroyo de la Miel og Benalmádena Costa, to av byene som utgjør Benalmádena. Etter hvert som du stiger opp på Calamorro-fjellet, kan du se utsikten utvide seg og etterhvert får du en unik utsikt over Benalmádena og kysten av Málaga. Når du ankommer toppen av Calamorro, kan du velge mellom flere ulike måter å tilbringe tiden på. Legg ut på en av de 6 turstiene gjennom Sierra de Benalmádena, eller bruk tid på å beundre Calamorro-fjellet og den botaniske rikdommen til dette typiske middelhavsområdet.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Monte Calamorro

1 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Utforsk området rundt Monte Calamorro

Utforsk alle

Flere reisetips for Monte Calamorro

Vil du vite mer om aktiviteter i Monte Calamorro? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Monte Calamorro

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 56 vurderinger

En veldig fin avveksling fra kysten og virkelig verdt innsatsen. Rovfuglshowet er ikke lenger gratis (5 € pp) siden korona, men det er definitivt verdt det. Forestillingen er kl 12.30 og 14.30. Super presentasjon! Etter turen er du glad for at det er en kafeteria à la Mc Donalds for det smaker godt. En vellykket tur for oss, også for barn.

Flott utsikt, nydelig natur, høflig personale. Du kan bli så lenge du vil når du går ut på toppen. Klatre opp trappene (vær oppmerksom når du klatrer, siden trapper kan være glatte til dels), nyt solen og den fantastiske utsikten over fjellene og Middelhavet. Verdt det!

Dette var utmerket, utsikten var fantastisk fra toppen og turen opp og ned var spennende. Skulle gjerne sett fugleutstillingen men de skjer bare to ganger om dagen, begge tidlig på dagen.

Fin lang transport, hadde tid til å beundre naturen. Det var godt å ha egen hytte og kunne sitte.

Vel verdt et besøk fantastisk utsikt og veldig informativ