Legg til datoer
Opplevelser i

Monaco

Fyrstedømmet er lite, men mektig, og imponerer med glamorøse begivenheter, spennende kasinoer og luksushoteller.

Flere reisetips for Monaco

Vil du vite mer om aktiviteter i Monaco? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Monaco

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 6 643 vurderinger

Dette var en flott måte å se noen av de beste stedene i den franske rivieraen, med en kunnskapsrik reiseleder og et komfortabelt kjøretøy å frakte rundt i. Guiden hentet oss og slapp oss av akkurat der vi bodde, og mens vi hadde ikke lang tid på noen av holdeplassene, han sørget for at vi hadde lengre tid på de beste stedene. St Paul de Vance og Eze var høydepunkter, i tillegg til en rekke flotte stopp ved utsiktspunkter med spektakulær utsikt. Guiden var flott og veldig kunnskapsrik, uten å gjøre det for mye, og ga oss tid til å utforske solo når det var nødvendig. Vil anbefale, flott opplevelse.

Turen ble organisert veldig bra av vår guide. Hun kjørte turen tospråklig og alle ble behandlet likt slik at alle kunne forstå hele turen. Dessverre, på grunn av tidene gitt av Get your Guide, var ekskursjonen for kort. For vår del skulle vi gjerne hatt mer tid i den lille landsbyen, på slottet og i Monaco. Parfymeriet kunne vært slettet fra vårt ståsted. Men fortsatt en fantastisk opplevelse.

Du kan få en god oversikt på denne måten. Det var bare veldig varmt og det var ikke mer plass i den nedre delen av bussen. Dessverre er lydkvaliteten på lydguiden svært dårlig, så det er mye rom for forbedringer. Men jeg vil absolutt anbefale det.

Utmerket båttur til og fra Monaco! Dette var den perfekte måten å dra til Monaco for dagen. Flott personale! Fin båt. Forlot i tide osv. Anbefales på det varmeste!

We got a very smart and funny guide that knew a lot about Nice, Eze and Monaco. An honest and very tourist friendly trip