Legg til datoer

Monaco Grand Prix

  • Omvisninger
  • Dagsturer
  • Eventyr
  • Private omvisninger
29 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 29

Flere reisetips for Monaco Grand Prix

Vil du vite mer om aktiviteter i Monaco Grand Prix? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Monaco Grand Prix

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 2 821 vurderinger

Dette var en flott måte å se noen av de beste stedene i den franske rivieraen, med en kunnskapsrik reiseleder og et komfortabelt kjøretøy å frakte rundt i. Guiden hentet oss og slapp oss av akkurat der vi bodde, og mens vi hadde ikke lang tid på noen av holdeplassene, han sørget for at vi hadde lengre tid på de beste stedene. St Paul de Vance og Eze var høydepunkter, i tillegg til en rekke flotte stopp ved utsiktspunkter med spektakulær utsikt. Guiden var flott og veldig kunnskapsrik, uten å gjøre det for mye, og ga oss tid til å utforske solo når det var nødvendig. Vil anbefale, flott opplevelse.

Turen ble organisert veldig bra av vår guide. Hun kjørte turen tospråklig og alle ble behandlet likt slik at alle kunne forstå hele turen. Dessverre, på grunn av tidene gitt av Get your Guide, var ekskursjonen for kort. For vår del skulle vi gjerne hatt mer tid i den lille landsbyen, på slottet og i Monaco. Parfymeriet kunne vært slettet fra vårt ståsted. Men fortsatt en fantastisk opplevelse.

5-turen var veldig bra. Guiden vår Vitali var veldig hyggelig, vi hadde det gøy. Landsbyen Eze og parfymeriet var fantastisk. Også Monaco og Monte Carlo var interessante å besøke. Tiden var nok til at vi fikk et godt inntrykk. Hvis du liker å besøke noe spesielt lenger, bør du bestille en annen tur eller gå selv. Men for et kort besøk for å se så mye som mulig, er denne turen sterkt anbefalt.

We got a very smart and funny guide that knew a lot about Nice, Eze and Monaco. An honest and very tourist friendly trip

Alt var fantastisk. Guiden det var forferdelig. Han svarte på alle spørsmålene vi hadde