Legg til datoer

Molly Malone-statuen

Molly Malone-statuen: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Forbi-køen-omvisning av Kellsboken og Dublin slott

1. Forbi-køen-omvisning av Kellsboken og Dublin slott

Oppdag «det mest verdifulle objektet i den vestlige verden», ifølge Ulster-annalene fra 1007, på en kulturell forbi-køen-omvisning til Kellsboken ved Trinity College i Dublin. Møt din lokale Dublin-guide ved hovedinngangen til Trinity College og beundre de rike ornamentene og symbolikken til Book of Kells (Kellsboken) fra 800-tallet. Dette er et illuminert manuskript av de 4 evangeliene til Matteus, Markus, Lukas og Johannes. Kom på nært hold og beundre et av de fineste eksemplene på middelaldersk illuminering. På den andre delen av denne fascinerende omvisningen besøker du Dublin slott fra 1100-tallet, bygget av Kong John. Din profesjonelle, lokale, engelskspråklige guide viser deg alle de utvendige høydepunktene inkludert slottshagene. Dette er en av de beste opplevelsene i Irland. Fra høsten 2023 vil biblioteket ved Trinity College være stengt for oppussing. Kellsboken fra 800-tallet vil fortsatt være utstilt.

Dublin: Hop-on-hop-off-tur med stor buss og live guide

2. Dublin: Hop-on-hop-off-tur med stor buss og live guide

Oppdag magien til Dublin med vår hopp-på-hopp-av-busstur! Med en 24,48 eller 72-timers billett kan du utforske byens største severdigheter, inkludert St. Patrick's Cathedral, Dublin Castle og St. Stephen's Green i ditt eget tempo. Red Line starter ved Upper O'Connell Street og har 25 stopp fulle av irsk moro. Hopp på og av bussen så mange ganger du ønsker innen billetts gyldighetstid, og med busser som passerer hvert 30. minutt, kan du bli med på turen igjen når du er klar. Utforsk skjønnheten i Nassau Street og planlegg et besøk til National Art Gallery. Oppdag Merrion Square og rusle rundt i hagene i georgiansk stil før du tar deg en matbit i Temple Bar. Ikke glem å besøke to av de mest kjente katedralene i Irland - The Christ Church Cathedral og St. Patrick's. Og hvis du virkelig vil oppleve Dublin-livsstilen, kan du slukke tørsten med en deilig, kald halvliter Guinness, nylaget fra Guinness Storehouse. Men det er ikke alt! Bli med på den valgfrie Yellow Umbrella Walking Tour for å dykke ned i Dublins mysterier, besøk Trinity College og utforske det pulserende sentrum med våre sjarmerende og vittige guider. For en morsom kveld ute, ta vår Panoramic Night Tour hvor vår live guide deler de fascinerende historiene om byen mens du cruiser langs dens opplyste gater. Hør de skjulte historiene og spennende historien med lokalbefolkningens innblikk i Dublins tradisjoner, arkitektur og mest minneverdige karakterer. Ønsker du å komme vekk fra byens kjas og mas for en tur til den irske landsbygda? Vår halvdags kysttur er perfekt! Besøk naturskjønne Howth Summit og dens fiskerlandsby for å utforske klippene på en guidet tur og spasere gjennom den pittoreske landsbyen på din egen tid. Prøv en deilig sjømatmiddag fanget fersk fra kysten før du reiser hjem. Opplev Dublin som aldri før, med friheten til å utforske hvor du vil, når du vil!

Dublin: Big Bus Panoramic Night Tour med Live Guide

3. Dublin: Big Bus Panoramic Night Tour med Live Guide

Se lysene i Dublin gnistre om natten ombord på en åpen toetasjes busstur. Panoramaturen som varer en time tar deg forbi noen av byens mest kjente severdigheter og attraksjoner, inkludert Dublin Castle, Christ Church Cathedral og St. Stephen's Green. Mens du reiser langs Night Tours unike rute, kan du høre historiske historier om byens fremste severdigheter og fremtredende personer, inkludert Temple Bar, Docklands og den eldste puben i Dublin, The Brazen Head med historiene som følger James Joyce, Oscar Wild eller Bono. Det er den perfekte måten å tilbringe kvelden i Dublin enten du reiser alene, med familien eller med noen spesiell.

Høydepunkter i Dublin: 2,45-timers gåtur på italiensk

4. Høydepunkter i Dublin: 2,45-timers gåtur på italiensk

Lær historien til Dublin og dets historiske monumenter med en italiensktalende guide. Utforsk de første dagene da St. Patrick ankom for å evangelisere til hedningene, opp til livet i byen i dag. Start på Trinity College og lær legenden om Molly Malone før du går til Dublin Castle, hvor britene kontrollerte Irland frem til signeringen av den anglo-irske traktaten i 1921. Beundre de imponerende fasadene til St. Patrick's Cathedral og Christ Church Cathedral før drar til det populære underholdningsdistriktet Temple Bar. Kryss Liffey Bridge – kjent lokalt som Ha'penny Bridge – for å oppdage noen av de mest betydningsfulle stedene fra Irlands historie på nordsiden av elven, inkludert General Post Office, en av de siste georgiske bygningene som ble bygget i hovedstad. Få innsidetips, for eksempel hvor du kan spise en velsmakende irsk lapskaus, lytte til livemusikk eller finne de beste pubene underveis. Avslutt ved Spire of Dublin-monumentet på O'Connell Street.

Hopp over køen Guinness Storehouse & Book of Kells Icon Tour

5. Hopp over køen Guinness Storehouse & Book of Kells Icon Tour

På denne fullt guidede keltiske ikon-vandringsturen til Dublin-byens to viktigste høydepunkter, inkludert The Guinness Storehouse og Book of Kells fra 900-tallet. Denne turen sporer ikke bare historien til Book of Kells fra 900-tallet, men tilbyr også en fascinerende Skip the Line-tur til Irlands toppattraksjon, The Guinness Storehouse, hvor turgjester vil nyte den beste halvliteren noensinne på den verdensberømte Gravity Bar for utrolige. utsikt over Dublin by og utover. Fullpakket med utrolige innsikter, inkludert besøk til Dublins Trinity College etablert i 1592 og til den legendariske Molly Malone-statuen som feirer den legendariske figuren som ble minnet i sangen 'Cockles and Mussels', og nå et av hovedstadens mest kjente symboler. Denne interaktive 4-timers turen er den essensielle guiden til irsk kultur Dublin byikoner og Irlands fascinerende historie og kjærlighet til Guinness stout.

Dublin: Historisk guidet spasertur og billett til Dublin Castle

6. Dublin: Historisk guidet spasertur og billett til Dublin Castle

Oppdag Dublin på en guidet spasertur og lær om byens historie og moderne liv. Kom tett på de viktigste monumentene som Trinity College, Dublin Castle og Christchurch, samtidig som du lærer om byens turbulente historie. Billetter til Dublin Castle er inkludert. Begynn ved Molly Malone-statuen for å høre historier om pirater og fiskere og legenden om Irlands mest berømte fiskehandler på 1600-tallet. Hun huskes av alle Dublinere og har sin egen sang, som ikke vil gå ubemerket hen under besøket i byen. Fortsett til Trinity College, der intellektuelle som Samuel Beckett og Oscar Wilde har gått, og mer moderne personligheter som Courtney Love. Trinity College ble grunnlagt av dronning Elizabeth I av England i 1592 og er kjent for sitt gode rykte innen utdanning, forskning og innovasjon. Etter studier og ansvar kan du dra videre til det mer avslappede Dublin, det berømte Temple Bar-området. Her nyter både dublinere og tilreisende en pint mens de lytter til livemusikk. Ingen pub kan unnslippe sjarmen fra tradisjonell irsk musikk. Neste stopp er Christ Church Cathedral, en av Dublins to middelalderkatedraler. Ved siden av ligger St. Patrick's Cathedral, som er nyere og større enn den forrige. Patrick's Cathedral, som er nyere og større enn den forrige. I hagen kan du lære om katedralens historie og de mest kjente legendene. Den guidede byvandringen i Dublin avsluttes ved et av byens viktigste monumenter - Dublin Castle. Siden 1100-tallet har vikinger, soldater og konger passert gjennom slottet, og sammen med guiden din får du vite hvorfor det er så fargerikt. Turen inkluderer inngangsbilletter til Dublin Castle, som du kan besøke i ro og mak etter at du har tatt farvel med guiden.

Dublin: 2-timers guidet byvandring

7. Dublin: 2-timers guidet byvandring

Irland ønsker deg velkommen til hovedstaden Dublin med en guidet spasertur der du lærer om landets historie og moderne liv. Kom tett på de viktigste monumentene som Trinity College, Dublin Castle og Christchurch, mens du lærer om deres historie og interessante anekdoter. Vi starter ved Molly Malone-statuen, der vi får høre historier om pirater og fiskere og legenden om Irlands mest berømte fiskehandler på 1600-tallet. Hun huskes av alle Dublinere og har sin egen sang, som ikke vil gå ubemerket hen under besøket i byen. Fortsett til Trinity College, der intellektuelle som Samuel Beckett og Oscar Wilde har gått, og mer moderne personligheter som Courtney Love. Trinity College ble grunnlagt av dronning Elizabeth I av England i 1592 og er kjent for sitt gode rykte innen utdanning, forskning og innovasjon. Etter studier og ansvar kan du gå videre til et mye mer uformelt Dublin, det berømte Temple Bar. Her nyter både dublinere og tilreisende en pint mens de lytter til levende musikk. Ingen pub kan unnslippe sjarmen fra tradisjonell irsk musikk. Neste stopp er Christ Church Cathedral, en av Dublins to middelalderkatedraler. Ved siden av ligger St. Patrick's Cathedral, som er nyere og større enn den forrige. Patrick's Cathedral, som er nyere og større enn den forrige. I hagen kan du lære om katedralens historie og de mest kjente legendene. Den guidede byvandringen i Dublin avsluttes ved et av byens viktigste monumenter. Dublin Castle. Siden 1100-tallet har vikinger, soldater og konger passert gjennom slottet, og sammen med guiden din kan du finne ut hvorfor slottet er så fargerikt. Bestill nå!

Dublin: Skip-the-line St.Patrick's Cathedral og irsk whisky

8. Dublin: Skip-the-line St.Patrick's Cathedral og irsk whisky

Denne ekspertutvalgte turen tilbyr unik tilgang til Irlands må-se St. Patrick's Cathedral & Gardens i Dublins middelalderkvarter kombinert med et besøk til Teeling, et av de mest populære whiskydestilleriet i Irland, med sin første produksjon tilbake til 1700-tallet. Denne prisbelønte turneen kalt Dublins "Saints and Sinners"-tur inkluderer et fascinerende innblikk i en av de vakreste katedralene i Europa i tillegg til det opplysende livet til St. Patrick, mannen, samt viktigheten av whisky for å ikke bare folket i Irland, men også til kirken siden middelalderen. Denne turen ledes av en ekspert lokal profesjonell engelsktalende guide som tilbyr den mest omfattende omvisningen i St. Patrick's Cathedral med Skip the Line Access som tilbyr direkte tilgang uten å kaste bort dyrebar ferietid i kø. Turen inkluderer også et besøk til det anerkjente Teeling Distillery som ligger en kort spasertur i hjertet av de historiske Liberties, på bakgrunn av en by full av whiskyhistorie, åpnet Teeling Whisky Distillery sine dører i 2015 som det første nye destilleriet i Dublin i over 125 år. Siden åpningen har Teeling Distillery vunnet over 20 priser for sin enestående whiskydestillasjon og turopplevelse. På denne fullstendig guidede turen vil gjestene lære om herkomsten og reisen, fra grunnleggelsen av Teeling Whisky til i dag, og hvordan en av Irlands favoritt whiskyer lager neste kapittel i irsk whisky. Turgjester vil utforske og oppleve et ekte fungerende destilleri i hjertet av Dublin-byen mens de lærer og prøver destilleriets mange forskjellige whiskyer samt en gratis signatur whiskydrink.

Dublin: Selvguidet audiotur på engelsk

9. Dublin: Selvguidet audiotur på engelsk

Utforsk Dublin i ditt eget tempo på en lydguidet omvisning. Reis gjennom historien mens du lærer om de tidlige politiske kampene og hendelser som fulgte. Hør om den irske hungersnøden og andre hendelser, mens du besøker attraksjoner som Dublin Castle og Garden of Remembrance. Fordyp deg i en tradisjonell livsstil på puber og konsertsaler. Besøk attraksjoner som hovedpostkontoret og James Joyce-statuen. Lær om legendariske mennesker som Charles Stewart Parnell og Molly Malone. Spaser ned Grafton Street, beundre Ha' Penny Bridge og besøk Royal Exchange. Oppdag stedet for Kellsboken og mye mer.

Dublin: Privat tur til bymonumenter på spansk

10. Dublin: Privat tur til bymonumenter på spansk

Private Tour of Dublin er den mest komfortable og personlige måten å bli kjent med Dublin, siden du vil ha en guide til din disposisjon for å oppdage de mest interessante hjørnene av byen. Som en privat tur vil guiden hente deg på hotellet, attraksjonen eller avtalt sted, så lenge det er sentralt. Vi vil reise rundt i Dublin i ditt eget tempo, med tid til å ta alle bildene du vil, kjøpe noen suvenirer eller til og med spise lunsj på en restaurant etter din smak. Turen ender på det stedet du ønsker, så du kan dra nytte av og gå inn i det siste monumentet på reiseruten din. I vår standard reiserute vil vi se de viktigste monumentene og attraksjonene i Dublin: Rådhuset eller rådhuset, Dublin Castle, Saint Patrick's Cathedral, georgiske hus, Temple Bar, Ha'Penny Bridge, Bank of Ireland, Trinity College, Cathedral of the Hellig treenighet…

Tilgjengelige aktiviteter

22 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Flere reisetips for Molly Malone-statuen

Vil du vite mer om aktiviteter i Molly Malone-statuen? Trykk her for full oversikt