Legg til datoer

Moco Museum

  • Omvisninger
  • Adgangsbilletter
  • Bykort
  • Kombinasjonspakker
9 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Moco Museum

Vil du vite mer om aktiviteter i Moco Museum? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Moco Museum

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 3 983 vurderinger

Et absolutt must for enhver Banksy-fan. Museet holder til i et vakkert gammelt herskapshus, som er verdt å se på egen hånd. I tillegg til verk av museets navnebror, ble/er D. Arsham, Yayoi Kusama... Koons, Kusama, Hirst & Dali.... utstilt! For ikke å glemme den lille, men fine skulpturhagen. Fotografering er tillatt, billetter online - anbefales. Det kan fylles raskt på grunn av størrelsen på rommet. Garderobe, godt gjemt ;-) rett ved siden av kassa! Som overalt i NL kan du betale med kort. Konklusjon - igjen og igjen!

Jeg fikk ikke god oppmerksomhet

Fra personen som sjekket billettene ga han meg ingen brosjyre om at jeg så at andre besøkende måtte få tilgang til lydanlegget, jeg følte meg irritert, det er ikke behagelig å se på et så lite sted som er overbelastet med mennesker, veldig vakre verk ... ... Jeg hadde mange forventninger til dette museet, og jeg ville gjerne hørt lydene. Jeg vil gjerne forklare og gi meg tilbakebetaling av det som skjedde, vennlig hilsen

Vi gikk for Banksy-utstillingen på den siste dagen av ferien vår som en avgjørelse i siste øyeblikk, jeg var veldig glad for å se den! Resten av museet var bra, men ingenting var for ekstravagant. Trippy rommene var kule, men kan være litt overpriset.

Mye bra kunst. Ved kjøp av billetter på denne siden kom vi først i køen og fikk komme inn på galleriet før andre.