Moco Museum

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Moco Museum

Vil du vite mer om aktiviteter i Moco Museum? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Moco Museum

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 3 563 vurderinger

Jeg fikk ikke god oppmerksomhet

Fra personen som sjekket billettene ga han meg ingen brosjyre om at jeg så at andre besøkende måtte få tilgang til lydanlegget, jeg følte meg irritert, det er ikke behagelig å se på et så lite sted som er overbelastet med mennesker, veldig vakre verk ... ... Jeg hadde mange forventninger til dette museet, og jeg ville gjerne hørt lydene. Jeg vil gjerne forklare og gi meg tilbakebetaling av det som skjedde, vennlig hilsen

Mye bra kunst. Ved kjøp av billetter på denne siden kom vi først i køen og fikk komme inn på galleriet før andre.