Legg til datoer
Opplevelser i

Mitte

Flere reisetips for Mitte

Vil du vite mer om aktiviteter i Mitte? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Mitte

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 42 427 vurderinger

min mann og jeg likte byturen gjennom alternative Berlin. Selv om foredraget ble holdt på engelsk, noe vi også kunne på forhånd. Vi ble betatt av foredraget til byguiden, som til dels var avslappende og morsomt, selv om vi ikke skjønte noe. Noen av deltakerne oversatte noe av foredraget for oss, noe vi syntes var veldig hyggelig. Kan bare anbefale det.

Ha en fin reise. Hva som skal være "luksuriøst" med det, er imidlertid ikke klart for oss. Det er en vanlig rundtur på Spree med en moderne båt som drives av elektriske motorer som henter energien fra akkumulatorer matet av solceller. Det er det, ingen luksus, ingen plysj milliardærmiljø – og det er slik det skal være.

Giro molto carino, con spiegazione in tedesco, ma forniscono appositi cuffie per la propria lingua, non fate come me che ho dimenticato di chiederlo .. consiglio un cappello che 2,30 sotto il sole sono tante, oppure fate come me sono scesa sotto comunque si vedeva bene,e si stava anche più comodi

En flott tur! Du kan anbefale det til alle! Flott skip, ikke for overfylt, alle har hvit lenestol og sidebord, du kan alltid finne en skyggefull plass, ikke som på de store skipene hvor det kun er soldekk eller innvendig lugar... Hyggelig service, helt perfekt!

Det var en veldig fin og informativ rundtur over Spree og hun ville gjøre det igjen når som helst.