Miroir d'eau: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Bordeaux: Må-sees private guidede vandretur

1. Bordeaux: Må-sees private guidede vandretur

Oppdag Bordeaux, en by som utstråler eleganse og fengsler besøkende med sin unektelige sjarm. Denne forlokkende destinasjonen er gjennomsyret av historie og full av skatter som venter på å bli avduket. Fra storheten til Place de la Bourse, utsmykket med den fascinerende Miroir d'eau, til den fryktinngytende Saint-André-katedralen, er hvert hjørne av Bordeaux et bevis på dens rike arv. Vandre gjennom det historiske distriktet Le Vieux Bordeaux, hvor sjarmerende smug og monumenter vever et billedvev av svunne tider. Utover sin historiske lokke lokker Bordeaux mat- og vinentusiaster med sine kulinariske herligheter og anerkjente vindyrking. Nyt essensen av fransk gastronomi. Bordeaux ligger perfekt mellom Atlanterhavets innbydende strender og de anerkjente vingårdene i regionen, og drar nytte av en misunnelsesverdig beliggenhet, og tilbyr en harmonisk blanding av naturlig skjønnhet og kulturell rikdom. Forbered deg på å bli ønsket velkommen med åpne armer inn i Bordeauxs tidløse omfavnelse, hvor den franske livsstilen gjennomsyrer enhver opplevelse. En reise til Bordeaux lover et uutslettelig preg på hjertet ditt, og skaper minner som vil henge med deg lenge etter at du har reist.

Bordeaux: Privat guidet fottur i byen du må se

2. Bordeaux: Privat guidet fottur i byen du må se

Oppdag byen Bordeaux, med kallenavnet "La Perle d'Aquitaine" på denne guidede vandreturen. En fengslende by, gjør deg klar til å bli forelsket i dens eleganse og vakre severdigheter mens din private guide deler innsidetips. Bordeaux er et reisemål du må se. Lær mer om denne historiske byen full av skatter, inkludert den majestetiske Place de la Bourse og dens berømte Miroir d'Eau, den praktfulle Saint-André-katedralen, samt det historiske distriktet Le Vieux Bordeaux med sine pittoreske smug og monumenter fulle av historie. Bordeaux er ikke begrenset til sin arv fra fortiden ─ det er også et mekka for fransk gastronomi og vindyrking. Føl selv dens privilegerte geografiske beliggenhet, mellom de kjente vingårdene i regionen og strendene i Atlanterhavet. Føl deg velkommen i Bordeaux, med sin tidløse sjarm, rike historie og unike livsglede.

Bordeaux: Walking Tour om nattlige høydepunkter

3. Bordeaux: Walking Tour om nattlige høydepunkter

Nyt Bordeauxs høydepunkter mens de er opplyst om natten, og nyt nattatmosfæren i denne fantastiske byen. Nyt et søtt lokalt Cannelé-bakverk underveis. Utforsk fantastiske landemerker, forstå mer om historien bak dem, og finn gamle turisttorg som alle lyser og skinner. Ta inn nattelivet i en by som ikke sover.

Bordeaux: Privat spasertur med en lokal

4. Bordeaux: Privat spasertur med en lokal

Utforsk hjertet av gamle Bordeaux på en privat guidet tur. Gå forbi populære attraksjoner som Bordeaux-katedralen, Pey Berland-tårnet og mer mens du lærer om historien, kulturen og livsstilen på en morsom og underholdende måte. Møt guiden din på det som regnes som byens hovedtorg, Place Pey-Berland. Hopp rett inn mens du beundrer de to imponerende strukturene som flankerer dette torget, Hôtel de Ville og Cathédrale Saint-André, ofte bare referert til som Bordeaux-katedralen. Beundre de intrikate detaljene i katedralens gotiske struktur og se Tour Pey-Berland, et klokketårn fra 1400-tallet som ble bygget for å gi katedralen en stor klokke uten å true den opprinnelige bygningen. Følg guiden din mens du går gjennom de brosteinsbelagte gatene i Bordeauxs historiske sentrum, og stopper ved Place Saint-Projet for å oppdage historien til torget og den berømte Rue Sainte-Catherine. Turen din fortsetter til det spennende Place Camille Jullian, hvor du vil lære om en skjult hemmelighet som ligger her. Deretter går turen til Porte Cailhau du må se, en struktur som en gang fungerte som hovedporten til byen og kan skilte med en rik historie som går tilbake til middelalderen. Fortsett mot Place de la Bourse, passerer gjennom det berømte Saint-Pierre-distriktet der byens første havn en gang lå. Lær om Bordeauxs hemmelige slavehandel og ta et bilde ved verdens største reflekterende basseng, Miroir D'Eau. Til slutt kan du beundre Grand Théâtre de Bordeaux før du fullfører turen med et besøk til Monuments aux Girondins.

Cruise gjennom tiden, lunsj og middag om bord

5. Cruise gjennom tiden, lunsj og middag om bord

Fordyp deg i en fengslende 2-timers reise, komplett med fascinerende kommentarer, som avslører alle hemmelighetene til denne fascinerende byen. Beundre den majestetiske Pont de Pierre, Place de la Bourse og Quinconces fra et unikt utsiktspunkt: elven. La deg fange av sjarmen til dette eksepsjonelle panoramaet, frosset i tid. Du er velkommen til å ta med din egen snacks, salater, smørbrød eller piknik (ingen alkoholholdige drikker over 18° eller glassbeholdere). Nyt maten om bord i båten, og nyt cruiset på en helt ny måte! Lokale produsenter kan være tilstede om bord avhengig av datoene (ikke alltid garantert). Du vil kunne unne smaksløkene dine med nøye tilberedte retter, mens du ser på det fantastiske landskapet som passerer foran øynene dine. Men det er ikke alt! Når du har lagt til kai, ta deg tid til å spasere, utforske og nyte den livlige atmosfæren til "Port de la Lune". Bruk en time eller mer på å nyte historien og skjønnheten som omgir deg. Alene, med familie eller venner, kan du lage ditt eget hyggelige arrangement! Ikke gå glipp av denne unike muligheten til å oppdage Bordeaux fra elven. Unn deg selv en uforglemmelig ferie og la deg forføre av den tidløse sjarmen til denne eksepsjonelle byen.

Bordeaux: Privat guidet fottur og Cite du Vin

6. Bordeaux: Privat guidet fottur og Cite du Vin

Bli med meg når vi begir oss inn i den fantastiske historien til Bordeaux: en by jeg elsker så mye! La oss finne ut hvorfor det ble kalt den sovende skjønnheten og dele historier om hvor vakkert livet er i denne byen! og selvfølgelig avslutter vi turen med et besøk til Cité du Vin: Bordeauxs universelle vinmuseum, hvor jeg vil forklare den fantastiske historien til denne bygningen og ideen bak prosjektet. Vi vil også sjekke den fantastiske vinkjelleren og butikken! vi vil besøke hagen til Cité du Vin og se hvordan den passer godt med nabolaget. Vær oppmerksom på at denne turen ikke inkluderer billetter for å besøke den permanente utstillingen til Cite du Vin. Hvis du ønsker å besøke utstillingen, må du kjøpe billettene der. Jeg lover at du vil ha en flott tid under turen min! Gleder meg til å se deg!

Eksklusiv Bordeaux: Natttur Mat og vinsmaking -Koselig bar

7. Eksklusiv Bordeaux: Natttur Mat og vinsmaking -Koselig bar

Et must-besøk for matelskere! Hvis du blir med på denne turen, sørg for å komme forberedt med en appetitt! Å vandre i Bordeaux om natten er en så magisk opplevelse! La meg ta deg med på en vakker reise der vi oppdager byen om natten mens vi oppdager historien og undrer oss over de kjente landemerkene. Denne vandreturen tar oss til noen av Bordeauxs mest fantastiske landemerker og gater. Du vil oppdage flotte historiske fakta, i tillegg til de beste stedene hvor du kan spise eller ta en drink. Etter å ha fullført vandreturen vår, passerer vi en veldig fin bar, hvor du kan nyte en smak av deilig fransk Charcuterie eller appetittvekkende libanesisk mezze-brett (ditt valg ;), selvfølgelig, akkompagnert med et glass Bordeaux-vin! Du vil nyte en god smaksopplevelse av produkter som passer godt sammen. Her er en detaljert reiserute for turen: - Saint Catherine Street: Bordeauxs kommersielle gate og lengste gågate i Europa - Place de la bourse: Sjekk ut og beundre skjønnheten til dette torget om natten og forbindelsen til Paris' Place de la Concorde -Vannspeil: Ta fantastiske bilder med den fantastiske refleksjonen og bli kjent med historien bak dette vannspeilet. - Porte Cailhau: Gå tilbake i tid til da Bordeaux var en befestet by. Oppdag en av hovedportene som fortsatt står 300 år senere og dens forbindelse til Camino di Santiago - Place de la Victoire : Synonymet til pulserende natteliv i Bordeaux. Oppdag dette livlige torget og historien bak søylen og skilpaddene. - Slutt på turen: Gå forbi en veldig fin bar hvor vi kan slappe av og ta et bord med fransk charcuterie eller libanesisk mezze med Bordeaux-vinglass - En perfekt måte å avslutte denne turen

Bordeaux: Cruise langs dansegulvet

8. Bordeaux: Cruise langs dansegulvet

Bachata Kizomba Salsa på en cruisebåt på Garonne med solnedgang! 18:30 - 19.00: Musikalsk velkomst på båten 19:00 - 20:00: Bachata-initieringskurs 20:00. - 22:00: To-timers cruise mens du danser BKS med solnedgangen på månens havn langs Pont de pierre, Place des Quinconces, Miroir d'eau, Pont Chaban-Delmas, Cité du Vin, Pont d'Aquitaine... 22:00 - 02.00: Vi fortsetter BKS-kvelden på båten ved kai foran de opplyste fasadene klassifisert som Unesco

Bordeaux: Privat nattguidet vandretur

9. Bordeaux: Privat nattguidet vandretur

"Enchanted Nights in Bordeaux: Avduking av byens sjarm under stjerneklar himmel" Gå inn i en verden av eleganse og lokke når du legger ut på en privat nattlig utforskning av Bordeaux. Når solen går ned, forvandles byen til et magisk eventyrland, der historien våkner til liv blant de blinkende stjernene. Vandre gjennom de opplyste gatene og bli betatt av Bordeauxs unektelige sjarm. Beundre det majestetiske Place de la Bourse, utsmykket med den fascinerende Miroir d'eau, som gjenspeiler byens skjønnhet i en glitrende dans. Beundre den fryktinngytende Grosse Cloche, som står høyt med århundrer med historier å fortelle. Fordyp deg i det historiske distriktet Le Vieux Bordeaux, hvor gamle smug og monumenter hvisker historier om svunne tider. Hvert trinn fører deg dypere inn i hjertet av denne fortryllende byen, hvor historie og mystikk flettes sammen. Skjem bort sansene dine med Bordeauxs kulinariske herligheter og anerkjente vindyrking. Nyt essensen av fransk gastronomi og opplev det rike teppet av smaker som denne regionen er kjent for. Føl magien til denne eksepsjonelle byen, der tiden ser ut til å stå stille, og omfavner deg i den franske livsstilen. Når du tar farvel med Bordeauxs omfavnelse, ta med deg de kjære minnene fra denne uforglemmelige reisen. Nettene som tilbringes under den stjerneklare himmelen vil sette et uutslettelig avtrykk på hjertet ditt, en skatt som skal vernes hele livet. La drømmen om Bordeauxs fortryllende netter henge i sjelen din, og vinker deg tilbake for mer magiske øyeblikk.

Bordeaux: Walking Tour historie og høydepunkter

10. Bordeaux: Walking Tour historie og høydepunkter

Velkommen til Bordeaux! Klar til å utforske? Møt guiden din 5 minutter før begynnelsen av turen, foran Grosse Cloche of Bordeaux (den store klokken) på Cours Victor Hugo. Derfra vil du oppdage den franske og engelske fortiden til Tornerose, som pleide å ha kallenavnet Bordeaux. Vi vil gå gjennom middelalderdelen av Bordeaux, fra Place du Palais til Place Saint-Pierre, og nå det imponerende Place de la Bourse, hvor du vil oppdage om havnen i Bordeaux, den første havnen i det franske riket i det 18. århundre. Nyt hele bordelaiseopplevelsen mens du smaker på den berømte "Canelé" foran Grand-Théâtre, og oppdag det største torget i Europa når vi avslutter turen på Place des Quinconces foran Monument aux Girondins.

Legg til datoer

Miroir d'eau

Utforsk området rundt Miroir d'eau

Utforsk alle

Flere reisetips for Miroir d'eau

Vil du vite mer om aktiviteter i Miroir d'eau? Trykk her for full oversikt