Legg til datoer

Miracle Garden

Opplev duftene og fargene fra 150 millioner blomster som er fantastisk sammensatt over 72 000 kvm.

Flere reisetips for Miracle Garden

Vil du vite mer om aktiviteter i Miracle Garden? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Miracle Garden

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 4 130 vurderinger

3-dagersbillett med aquaventure-dagen. Vi tok fordel av alle tre turene inkludert nattturen. Perfekt. Cruiset i Al seef er et veldig nevneverdig øyeblikk av ro og distriktet, en rekonstruksjon av en gammel by, er veldig hyggelig, veldig forskjellig fra resten av Dubai. Kommentarene er klare. Liten skuffelse for Lost Chambers akvariet som bare fortjener en time å besøke (dyrt hvis det tas separat) selv om innredningen er fabelaktig. Vi benyttet oss av holdeplassene for å gå av ved The Frame og besøke den (øverst), fremtidens museum, kjøpesentrene selvfølgelig. Vi anbefaler denne tredagerspakken.

Etter å ha bestilt en 4 timers tur til Dubai Flora & Fauna ble jeg litt skuffet ettersom du bare får 1 time på Miracle Garden og 45 minutter på Dubai Butterfly Gardens, resten av reisen ble brukt til å reise. Du må også være klar over at når du bestiller denne turen, vil du bli hentet fra ditt utpekte hotell, men blir satt tilbake på enten Dubai Shopping Mall eller Mall of Emirates som koster oss ytterligere 40 Dirham taxitur tilbake til hotellet vårt. Du vil ikke bli satt av baksiden av hotellet.

Vi valgte begge turene. Du får god utsikt over byen og dens severdigheter. Du kan også lære de viktigste tingene om Dubais historie via lydfunksjonen. Bussene er nå ganske gamle. Dessverre er ikke lyd lenger funksjonell i alle seter. Derfor trekkes et poeng.

Du må ha 3 dager for å rekke over

Start tidlig for å rekke over alle fasiliteter som er med ekstra på 3 dagers tur. World Village må oppleves, het går det fort noen timer, samme med krydder, gull og parfyme markedet, må oppleves, men du må tåle mye mas fra butikkene.

Veldig effektiv måte å både bli kjent og komme seg frem

Veldig bra! vel organisert med personale fra selskapet på hvert knyttepunkt som mer enn gjerne veileder om neste Buss videre på annen rute.