Våre mest anbefalte ting å gjøre i Mindelo, Kapp Verde

São Vicente: Snorkel med havskilpadder-eventyr

1. São Vicente: Snorkel med havskilpadder-eventyr

Kom tett på havskilpadder i São Pedro, hjem til en overflod av havskilpadder. Flott for nybegynnere, dette er det perfekte eventyret for hele familien. Start turen med henting fra overnattingsstedet ditt og ta turen til São Pedro. Ved ankomst vil guiden din dele ut snorkelutstyret, gi deg en rask sikkerhetsbriefing og lære deg hvordan du snorkler. Deretter kan du ta en kort båttur og reise til en utpekt bukt for å beundre havskilpadder i deres naturlige miljø. Her kan du bruke omtrent 1 time på svømming og snorkling. Kom tett på disse spektakulære skapningene med garantert observasjoner og nyt et eventyr du sent vil glemme, svøm med en av planetens eldste levende arter. Til slutt, bli satt av tilbake til overnattingsstedet ditt hvor din minneverdige opplevelse avsluttes.

Fra São Vicente: Santo Antão dagstur med lokal guide

2. Fra São Vicente: Santo Antão dagstur med lokal guide

Start eventyret ditt med en henting fra overnattingsstedet ditt i São Vicente etterfulgt av en overføring til havnen for en 1-timers fergetur til Santo Antão. Ved ankomst møter du din lokale ekspert og kjør gjennom fjellene til Kapp Verdes største vulkankrater, Cova de Paúl, en utdødd vulkan som brukes til dyrking av poteter, gulrøtter, løk og mer. Etter å ha besøkt Cova Natural Park, ta Corda Road og kryss øyas mest spektakulære landskap. Nyt et fotostopp ved Delgadinho-fjellutsiktspunktet og bli overrasket over en fantastisk utsikt over skarpe klipper og vakre daler. Fortsett til fiskerlandsbyen Ponta de Sol, møt lokalbefolkningen før en naturskjønn kjøretur til Ribeira Grande. Ta deretter en pause til lunsj før du ankommer Vale de Paúl, omgitt av grøntområder, hus med stråtak og fantastisk natur. Etter å ha oppdaget en av Kapp Verdes vakreste øyer, bli overført til Porto Novo og ta fergen tilbake til São Vicente. Turen avsluttes med et drop-off på hotellet ditt i Mindelo.

São Vicente Island: Heldagstur

3. São Vicente Island: Heldagstur

Med start fra Mindelo inkluderer denne heldagsturen de fleste høydepunktene på øya São Vicente. Utforsk Mindelo, hovedstaden på øya, kjent som den mest innbydende og attraktive byen i landet. Gå gjennom kolonibygningene, besøk kirken, de kommunale og afrikanske markedene, og nyt en panoramautsikt over hovedstaden fra toppen av Fortin. Kjør til den østlige delen av øya hvor dyr, endemiske planter og jordbruksland kan sees langs Calhau-dalen. Her kan du ta deg tid til en deilig lunsj i en lokal atmosfære, og nyt det lokale kjøkkenet. Deretter kan du besøke fiskerlandsbyen Salamansa, Baía das Gatas, og ta en svømmetur på den vakre stranden før du drar til sanddynene brakt av vinden fra Sahara-ørkenen. Til slutt, kjør til Monte Verde naturpark og beundre det fantastiske landskapet på hele øya og, hvis været tillater det, ta fantastiske bilder av andre Kapp Verde-øyer.

Fra Mindelo: São Vicentes fortryllende havskilpaddesnorkling

4. Fra Mindelo: São Vicentes fortryllende havskilpaddesnorkling

Feir et spennende og eksklusivt møte med havskilpadder i São Pedro, omhyggelig skreddersydd for glede for reisende. Reisen din starter med spenningen ved en pickup, enten det er ved havnen i Mindelo eller overnattingsstedet ditt i Mindelo, og legger grunnlaget for en dag etset i minnet ditt. Når du går inn i São Pedro, ønsker din erfarne guide deg hjertelig velkommen, utstyrer deg med førsteklasses snorkelutstyr, deler viktig sikkerhetsinnsikt og formidler snorkelekspertise. Deretter legger du ut på en kort båtreise til et skjult, uberørt fristed hvor havskilpadder holder hoff. Å dykke ned i det asurblå dypet avslører en surrealistisk verden som utspiller seg foran øynene dine. Gli i harmoni med disse fantastiske skapningene i deres naturlige habitat, og delta i en hjertebankende, timelang vannballett. Med garantert skilpaddeobservasjoner tennes sansene dine med den dype forbindelsen til en av jordens eldste beboere. Mens hjertet ditt fylles med undring og pulsen stabiliserer seg, avsluttes din ekstraordinære reise med en retur til enten havnen i Mindelo eller overnattingsstedet ditt i Mindelo. Dette kjære minnet overgår tid og sted, et vitnesbyrd om skjønnheten til São Pedro som du bærer med deg.

São Vicente: Privat høydepunktstur fra Mindelo havn

5. São Vicente: Privat høydepunktstur fra Mindelo havn

Nyt en henting fra havnen i Mindelo og begynn en spennende privat tur for å oppdage høydepunktene på São Vicente-øya med en lokal guide. Start oppdagelsen fra Mindelo, landets kulturelle hovedstad, kjent for gjestfriheten til folket og arkitekturen til de vakre kolonibygningene. Besøk hovedtorget, den lokale kirken, det kommunale markedet og lær om dagliglivet til lokalbefolkningen, før du nyter en fantastisk panoramautsikt over byen og dens bukt, den vakreste i landet. Fortsett på en naturskjønn kjøretur til østsiden av øya og fange vakker utsikt over utdødde vulkaner, jordbruksland, og lær lokal historie fra guiden din. Ankom Calhau, ta en lunsjpause og nyt det lokale kjøkkenet. Deretter kan du svømme på den vakre Baía das Gatas-stranden eller bare dyppe føttene i det varme vannet før du drar til øyas høyeste punkt, Monte Verde naturpark. Her kan du beundre det fantastiske landskapet, se endemiske planter og, hvis været tillater det, se andre Kapp Verde-øyer. Turen avsluttes med et drop-off ved havnen i Mindelo.

Halvdagstur i São Vicente

6. Halvdagstur i São Vicente

Din lokale reiseleder og sjåfør vil vente på deg ved utgangsporten til Porto Grande, etterpå drar du til hovedstaden i Mindelo, her vil du besøke byens kulturelle sentrum og grønnsaksmarkedet i Mindelo. Deretter kjører du til toppen av Monte Verde, det høyeste punktet på øya for å nyte en av de vakreste panoramautsiktene over øya. Deretter vil du besøke en liten fiskerlandsby Salamansa, det er på tide å gå barfot på den skjulte hvite sandstranden. Etterpå drar du til Baia Das Gatas-stranden, hvor Kapp Verdes største musikkfestival finner sted.

Dagstur Mindelo-tur og høydepunktene i S. Vicente

7. Dagstur Mindelo-tur og høydepunktene i S. Vicente

Nyt hvert sekund og ha det gøy i denne uforglemmelige opplevelsen på denne praktfulle øya. Vi møter deg ved utgangsporten til havnen i Mindelo og drar for et guidet besøk i sentrum, her vil du besøke det viktigste grønnsaksmarkedet og det kulturelle senteret for kunst, og gå gjennom hovedtorget på Mindelo. Etter å ha besøkt Mindelo vil vi kjøre til det høyeste punktet på øya for å nyte et minneverdig panorama på toppen av naturparken Monte Verde. Nyt det vulkanske landskapet og lær om den vokaniske opprinnelsen til Sao Vicente. Deretter kjører vi til Salamança-stranden og går barfot på den fredelige hvite sandstranden nord på øya. Deretter drar vi til Baia das Gatas, som er en fiskerlandsby som har en av de mest besøkte stranden på øya. La oss gå litt her i de omkringliggende områdene og bli bedre kjent med denne landsbyen med guiden din. På slutten drar vi tilbake til Mindelo.

São Vicente, hel dag, høydepunkter, Mindelo, og utenfor, 6 timer

8. São Vicente, hel dag, høydepunkter, Mindelo, og utenfor, 6 timer

Hør om vår historie, kultur, livsstil. Nyt den arkitektoniske stilen til våre fargerike bygninger. Besøk de travle markedene i Mindelo; Fiskemarked, afrikansk marked og kommunalt marked (stengt på søndager). Fra utkikkspunktet vil vi ha den beste utsikten over Mindelo, Monte Cara og Laginha-stranden. Ta en naturskjønn kjøretur til toppen av Monte Verde, naturlig og beskyttet park, den høyeste toppen i Sao Vicente. Ta turen til de små sjarmerende fiskelandsbyene på øya. Ta en svømmetur i den klare blå lagunen Baía das Gatas, og beundre den kontrastrike, lange kystlinjen. Calhau er en oase! En sjarmerende liten jordbruks- og fiskerlandsby også hjemmet til Vulcao Viana, en av de siste utdødde vulkanene på øya. I Calhau-dalen vil vi se tradisjonelt jordbruk for hånd, dyr, vannbrønner og vindmøller.

São Vicente: Markeder, strender og naturparkomvisning

9. São Vicente: Markeder, strender og naturparkomvisning

Dagen begynner med henting fra overnattingsstedet ditt eller Mindelo havn for passasjerer på cruiseskip og kjør mot sentrum. Ved ankomst kan du utforske øyas hovedstad, Mindelo, en historisk og kulturelt rik by full av karakter. Ta en guidet spasertur gjennom sentrum til øyas populære afrikanske marked, spaser gjennom de fargerike bodene, nyt en rekke severdigheter og dufter, og bland deg med lokalbefolkningen. Fortsett på en naturskjønn kjøretur til Monte Verde naturpark og beundre den fantastiske utsikten over fjellene og dalene fra det høyeste punktet i São Vicente. Se endemiske planter og lær om den lokale historien, faunaen og floraen fra guiden din. Gå videre til Salamansa, en liten fiskerlandsby med enkle og gjestfrie mennesker, etterfulgt av en kjøretur til Baía das Gatas, hvor du vil ta en dukkert i de naturlige bassengene eller bare slappe av ved kysten. Turen avsluttes med et drop-off ved havnen eller på overnattingsstedet ditt i Mindelo.

Landutflukt: São Vicente, hel dag, 6 timer

10. Landutflukt: São Vicente, hel dag, 6 timer

Bli hentet fra Porto Grande, vi venter på deg ved ut-/inngangsporten (ca. 5+ minutters gange fra skipet). Møt din lokale guide og dra til vårt gamle fort på øyene, Fortim del Rei, hvor du vil ha en fenomenal utsikt over Bay City of Mindelo og Laginha Beach. Ta en spasertur gjennom byen hvor du vil se og høre om øyas historie og kultur. Besøk kultursenteret for å se det nåværende talentet utstilt og de travle markedene* i Mindelo (stengt på søndager). Ta en naturskjønn kjøretur til Monte Verde, 774m eller 2539 fot, den høyeste toppen i Sao Vicente, her vil du observere det grønneste og mest fruktbare stedet på øya, siden det meste av det er leireaktig, vil du ha muligheten til å ta fantastiske bilder av den fantastiske panoramautsikten over byen og strendene som skisserer utkanten av øya. Dra til byen Salamansa, dette er en sjarmerende fiskerby, som vi føler mange har glemt, folk er alltid glade for å ta imot gjester, det er også en vakker kirke som ligger på en liten høyde rett på stranden, perfekt bilde! Virkelig, det er ikke noe dårlig sted å ta et bilde og lage minner her! Besøk stranden i Baia das Gatas Her kan du ta en svømmetur i den klare blå lagunen. Kjør på den vakreste kystveien i North Baia, et lite samfunn, stranden her er feiende av majestetiske hvite sanddyner. Calhau er en liten jordbruks- og fiskerlandsby også hjemmet til Vulcao Viana, en utdødd vulkan. Gå til Valley of Calhau hvor vi vil se vegetasjon, dyr, vannbrønner, vindmøller og tradisjonelt jordbruk. og gamle vindmøller av jern. På slutten av vår ekskursjon, vil vi returnere til Porto Grande.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Mindelo, Kapp Verde

Alle aktiviteter

38 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Mindelo, Kapp Verde

Utforsk alle

Flere reisetips for Mindelo, Kapp Verde

Vil du vite mer om aktiviteter i Mindelo, Kapp Verde? Trykk her for full oversikt