Våre mest anbefalte ting å gjøre i Milos

Adamas: Milos og Polyaigos - heldagstur med seilbåt og lunsj

1. Adamas: Milos og Polyaigos - heldagstur med seilbåt og lunsj

Tilbring dagen med å utforske Milos-øya og den ubebodde øya Polyaigos. Nyt lunsj og drikke og stopp for å svømme i krystallklart blått vann. Din reise fra Adamas og ta deg til de fargerike fiskerlandsbyene Adamas Gulf og Arkoudes. På den nordlige siden av øya kan du beundre det berømte månelandskapet Sarakiniko og de vulkanske øyene Glaronissia. Stopp for en svømmetur på Polyaigos-øya før du seiler til østlige Milos for å lære om historien til svovelgruvene ved Thiorichia. Stopp for en svømmetur i det smaragdgrønne vannet i Gerakas og dra deretter til den berømte Kleftiko, et gammelt gjemmested for pirater å snorkle i hulene. Før du forlater Kleftiko, nyt lunsj i det unike landskapet. Deretter kan du se Sykia-hulen, med det kollapsede taket, samt vestsiden av Milos, som kun er tilgjengelig med båt. Se den gamle mangangruven i Cape Vani før du returnerer til havnen i Adamas rundt 19.00.

Adamas: Kleftiko seiling dagstur med snorkling og lunsj

2. Adamas: Kleftiko seiling dagstur med snorkling og lunsj

Oppdag kysten og strendene i Milos på et heldagscruise med guide fra Adamas. Svøm og snorkle rundt den gamle piratbukten Kleftiko med utstyret som følger med. Nyt en gresk lunsj med drinker, og ta et nytt svømmestopp ved Agios Dimitrios før du beundrer solnedgangen fra dekk. Start fra havnen i Adamas, og beundre de tradisjonelle fiskerlandsbyene mens båten seiler. Se opp for Bears, to store bjørneformede steiner ved inngangen til havnen. Kryss Cape of Vani, med dens vulkanske stein. Seil forbi vestkysten av Milos med sin sjeldne flora og fauna, de pittoreske strendene i Agathia, Triades og Ammoudaraki, og klosteret Saint John Siderianos.  Nyt reisen din mens skipet ankommer Kleftiko med sine ruvende, hvite kalksteinssteiner av forskjellige fargede huler og tunneler opplyst i forskjellige farger av den reflekterende solen. La kapteinen slippe ankeret mens du tar på deg maske og svømmeføtter, og ta en svømmetur på dette unike stedet. Nyt et deilig måltid på hjemturen mens du nyter utsikten. Det blir også et badestopp ved den lille kirken ved Agios Dimitrios eller ved Klima. Beundre solnedgangen over Adamas-bukten mens båten din reiser tilbake til havn og slutten av seileventyret.

Fra Milos: Guidet dagscruise til Kleftiko med lunsj

3. Fra Milos: Guidet dagscruise til Kleftiko med lunsj

Bli med mannskapet vårt på La Pomme Bleue-seilbåten, og tilbring dagen med dine fransk-greske guider. Svøm, snorkle og nyt en tradisjonell lunsj om bord med ubegrenset drikke. Etter å ha forlatt Adama's Gulf, passerer du fiskelandsbyene Skinopi, Klima eller Areti og lærer om deres historie. Gå mot Arkoudes-holmene og kryss den fantastiske Cape Vani og dens tidligere mangangruve. Utforsk deretter den avsidesliggende vestkysten av Milos, og beundre det vulkanske landskapet. Det første stoppet er ved Agathia Bay hvor du kan dykke ned i det blå vannet på denne bortgjemte og vakre stranden . Slapp av på sanden eller snorkle rundt bukten for å se på fiskene og fjellformasjonene nedenfor. Tradisjonell frokost og snacks venter på deg når du kommer tilbake om bord. Fortsett til Sykia-hulen eller utforsk stranden i Agios Ioannis, avhengig av værforholdene. Ta en ny svømmetur og nyt fritiden din på stranden før du drar til piratbukten Kleftiko. Snorkle i det gjennomsiktige vannet, eller bli med oss på en jolle for å oppdage grottene i bukten. Hopp tilbake om bord for å nyte lunsj tilberedt av mannskapet, inkludert ubegrenset alkoholholdige og alkoholfrie drikker. Etter lunsj, ta turen til Agios Dimitrios-stranden, på vei tilbake til Adamas. Før du endelig avslutter turen, nyt en frisk fruktsalat og svøm foran den eldste kirken i Milos.

Milos: Kajakktur til Tsigrado og Gerakas-stranden

4. Milos: Kajakktur til Tsigrado og Gerakas-stranden

Ta en 3-timers kajakkpadling til strendene i Tsigrado og Gerakas og oppdag hemmelighetene til Milos. Start fra stranden i Fyriplaka, ta turen østover langs den vulkanske kysten av Milos. På vei til strendene kan du padle langs vakre små bukter, inn i grotter og rundt bittesmå øyer. Når du kommer til strendene, kan du svømme i det krystallklare vannet og utforske den praktfulle undervannsverdenen til Milos med snorklemasker. Krysser fingrene og du kan til og med komme over en havskilpadde. Hvis været er gunstig, besøk en skjult vulkanstrand. Gjennom hele opplevelsen, ta bilder med et actionkamera, slik at du kan ha høydepunktene på turen med deg og ta med deg brisen fra Egeerhavet hjem. På hvert stopp kan du nyte en tradisjonell, hjemmelaget godbit for å øke energien din. Etter å ha utforsket Gerakas, padler du tilbake til Fyriplaka-stranden, full av uforglemmelige opplevelser og minner.

Milos: Halvdags katamarancruise til Kleftiko

5. Milos: Halvdags katamarancruise til Kleftiko

Møtepunktet er på kontoret vårt Milos Adventures i Adamas havn, hvorfra vi starter kl. 09:00. Seiler vi over kysten og forlater Milos-bukten bak oss, passerer vi de tradisjonelle fiskerlandsbyene Skinopi, Klima, Areti og Fourkovouni med de fargerike små husene - kalt "Sirmata" - bygget ved sjøen. Deretter besøker vi Arkoudes, et kompleks av lavasteiner, som har fått navnet sitt fra sin karakteristiske form, av en bjørn. Når vi åpner seilene, er vi på vei til den imponerende Cape Vani og vårt første stopp for en svømmetur, den naturlige bukten Kalogries, ideell for dykking fra katamaranen i det gjennomsiktige vannet. Følger den fantastiske grotten i Sikia, hvor vi vil nyte utsikten og vi vil kunne se det karakteristiske hullet i taket samt inngangen til grotten. Vårt neste 2 timers stopp for svømming vil være den berømte gamle piratbukten Kleftiko med sine hvite steiner, gjennomsiktige vann og mange grotter hvor mannskapet vårt vil guide deg til de beste stedene for snorkling! Etter svømmeturen vil en kurert lunsj tilberedt av vårt mannskap om bord bli servert sammen med fantastiske overraskelser! Avslutter turen sørover for å gå i land ved Agia Kiriaki, hvor en varebil venter på deg som tar deg tilbake til Adamants rundt 15:40. Agia Kyriaki (avstigning ved anbud) – Agia Kyriaki Prisen inkluderer skipper, snacks, full lunsj med tradisjonelle retter i henhold til dine matvaner (vegansk, vegetarisk, glutenfri etc.), lokal husets vin og drikke. Programmet kan endres avhengig av værforhold og etter kapteinens skjønn. Mer spesifikt, i tilfelle dårlig vær, vil cruiset kun forbli på Southside-øya, ombordstigning ved Adamantas og avstigning ved Kleftiko med svømmestopp i Gerakas, Kleftiko og Tsigrados.

Milos: Heldags seilbåtcruise med mat og åpen bar

6. Milos: Heldags seilbåtcruise med mat og åpen bar

Legg ut på et ekstraordinært seileventyr rundt den fantastiske Milos-øya med denne heldags Kleftiko Poliegos og rundturstur. Sett av fra Adamantas-havnen kl. 8.45 og forbered deg på en dag fylt med utforskning, avslapning og kulinariske herligheter. Høydepunkter på reiseruten inkluderer: Skinopi Fishing Village: Fordyp deg i den autentiske maritime atmosfæren i denne sjarmerende landsbyen, hvor tradisjonelle båter svaier forsiktig i krystallklart vann. Klima Fishing Village: Fang postkort-perfekte øyeblikk i Klima, kjent for sine fargerike fiskerhus bygget inn i klippene, og gir et innblikk i øyas rike kulturarv. Cape Vani: Vær vitne til det robuste landskapet og den fascinerende gruvehistorien til Cape Vani, mens dramatiske klipper og spennende geologiske formasjoner maler et fascinerende bakteppe. Kalogries Beach: Ta en forfriskende 45-minutters pause for å svømme i det asurblå vannet på Kalogries Beach, omgitt av uberørt naturlig skjønnhet og ro. Sykia Cave: Gå forbi den fengslende Sykia Cave, og beundre dens fantastiske formasjoner som viser frem øyas geologiske underverker. Kleftiko: Opplev høydepunktet på turen med et 45-minutters stopp ved Kleftiko. Dykk ned i det turkise vannet, svøm gjennom skjulte grotter og beundre de høye hvite klippene som gjør dette stedet virkelig magisk. Gerakas Beach: Nyt et 45-minutters svømmestopp og nyt en herlig lunsj på Gerakas Beach, og nyt smakene av lokal mat tilberedt av vår kokk ombord. Poliegos Island: Oppdag den uberørte skjønnheten til Poliegos Island med et 45-minutters svømmestopp, omgitt av uberørt natur og krystallklart vann (Blue Laguner) Sarakiniko: Hvis været tillater det, kan vi ha muligheten til å stoppe ved Sarakiniko. Dykk ned i det innbydende vannet i dette månelignende landskapet, et ikonisk reisemål kjent for sin surrealistiske skjønnhet. Når dagen nærmer seg slutten, seil tilbake til Adamantas-havnen, hvor du går i land ca. 18:30. Derfra er du fri til å utforske mer av Milos Island eller gå tilbake til overnattingsstedene dine, med minner fra et virkelig uforglemmelig seileventyr.

Adamantas: Milos sightseeing seilbåtcruise

7. Adamantas: Milos sightseeing seilbåtcruise

Legg ut på et heldagscruise til vest Kleftiko fra Adamantas. Besøk Cape Vani og Sykia-hulen, og nyt gresk tapas om bord med mange svømme- og snorklestopp underveis. Du vil starte reisen fra Adamantas og seile nær østkysten av bukten, forbi de kristne katakombene, de fargerike landsbyene Skinopi, hovedstaden i det gamle Milos, og stedet hvor den berømte statuen av Venus de Milo ble oppdaget. Seil til Cape Vani, en imponerende 30 meter høy stein, hjem til en av de første mineralgruvene i Milos. Du vil se gruvenes kai før du hopper inn for dagens første svømmetur i det krystallklare vannet i Kalogries. Etter at du har kommet tilbake til båten, kan du nyte noen hjemmelagde snacks og forfriskninger mens du drar til Sykia, den største og mest imponerende grotten i Milos. Snorkle det klare grønne vannet i Sykia før du tar en liten jolle under en steinpassasje og inn i hulen. Utforsk en saltsjø med en liten strand, opplyst av et naturlig takvindu i fjellet ovenfor. Når du kommer tilbake til båten, nyt noen deilige snacks ledsaget av brus eller lokal vin, øl og gresk tradisjonell brennevin. Til slutt kommer du til Kleftiko, den gamle pirathulen. Ta jolla for å avdekke den unike skjønnheten til Kleftiko-grottene og finn det perfekte fotoalternativet med undervannskameraene. Du vil også nyte et deilig måltid i Kleftiko. På hjemreisen kan du slappe av på dekk eller bli med i cockpiten for å hjelpe til med å styre båten. Dykk inn for en siste svømmetur i Agios Dimitrios-bukten, et rolig sted som er utilgjengelig med bil, som tilbyr en fantastisk utsikt over Plaka og Tripiti og alle de fargerike landsbyene over bukten.

Milos: Kleftiko Cruise med måltid, drinker og bilder på Sykia

8. Milos: Kleftiko Cruise med måltid, drinker og bilder på Sykia

Oppdag den vestlige delen av Milos-øya på et cruise. Seil til piratenes ly ved den berømte Kleftiko. Stopp ved tre av de vakreste stedene å svømme: Kalogries sandstrand, det fantastiske Kleftiko-stedet, Agios Dimitrios, og gå forbi Sikia-grotten for bilder. Hopp ombord på fartøyet ved møtepunktet og seil. På vei til Kleftiko kan du nyte utsikten over de flerfargede steinene i Cave Vani, Bear Rocks og mye mer. I løpet av turen vil du bli tilbudt en lett frokost, lunsj og ettermiddagsfrukter. Alle måltider tilberedes om bord med ferske ingredienser, hentet daglig fra det lokale markedet, og inkluderer vann, coca-cola, kald øl og vin. Når du stopper for å svømme, bruk svømmenudlene og snorkelutstyret for å få et glimt av undervannsverdenen. Mannskapet vil presentere deg historiene og mytene om dette landet. Spør dem gjerne om flere detaljer eller ytterligere hjelp.

Pollonia: Kostantakis Winery Tour & smaking med snacks

9. Pollonia: Kostantakis Winery Tour & smaking med snacks

Ha en unik vinsmakingsopplevelse i Milos på en familieeid vingård. Du vil lære hemmelighetene til deres tradisjonelle vinproduksjon, se hulen der vinen er lagret, og deretter prøve 7 av deres viner og 2 av deres destillasjoner for deg selv, sammen med deilig lokal ost og andre delikatesser. Du starter dagen med å besøke vingården på den vulkanske øya Milos, hvor du vil møte sønnen til vinmakeren. Han vil instruere deg om hemmelighetene til deres lille vinproduksjon, sammen med historier om familien, som har laget sine egne viner i mer enn 50 år. Du vil gå på tvers av vingårdene og lære om å dyrke druer i et øymiljø med et veldig spesielt klima - familien jobber kun med de lokale druesortene. De vil vise deg de tradisjonelle maskinene og fasilitetene som brukes i vinfremstillingsprosessen, så er det på tide å utforske den naturlige hulen der vinene lagres. Etter omvisningen vil du smake på 7 forskjellige viner akkompagnert av lokal ost og andre produkter fra øya. Familien lager også 2 destillasjoner av druer. Hele opplevelsen vil vare i omtrent en time, men du er velkommen til å bli lenger og nyte et glass vin.

Milos: Kleftiko & Poliegos katamarantur med måltid og drikke

10. Milos: Kleftiko & Poliegos katamarantur med måltid og drikke

Hvis du vil se høydepunktene i Milos, ta denne rundturen til Milos og Poliegos på en komfortabel katamaran. Du vil ha muligheten til å svømme på Kalogries Beach, Kleftiko-bukten, Gerakas-stranden, Poliegos-øya, Blue Lagoon avhengig av været. Du vil også seile forbi de flerfargede steinene i Cave Vani, Bear Rocks og mange flere høydepunkter i det vulkanske øylandskapet. Under cruiset vil du bli tilbudt en lett frokost, et komplett lunsjmåltid og ettermiddagsfrukt med kaffe. Alle måltider tilberedes ombord med ferske ingredienser, hentet daglig fra det lokale markedet. Vann, brus, øl og vin er også inkludert i sjenerøse mengder. Ved svømmestoppene kan du bruke båtens svømmenudler og snorkelutstyret. Det erfarne mannskapet vil gi noen guidede kommentarer om historiene og mytene om øyene. Cruiset avsluttes om kvelden på samme sted der katamaranen gikk. Hvis vindforholdene ikke er ideelle, vil du bli overført til et bedre sted og derfra tilbake til Adamantas.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Milos

Alle aktiviteter

54 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Milos

Utforsk alle

Flere reisetips for Milos

Vil du vite mer om aktiviteter i Milos? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Milos

Samlet vurdering

4.8 / 5

basert på 1 079 vurderinger

Everything was just amazing! The view, food and our guide with the crew. I’m vegetarian and I’ve eaten very delicious alternative on the cruise. Our guide was very helpful, funny and professional.