Milano
Shows & Musicals

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Milano Show og musikaler

Hva er andre ting å gjøre enn Show og musikaler som er verdt å besøke i Milano?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Milano er:

Flere reisetips for Milano

Vil du vite mer om aktiviteter i Milano? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Milano

Eksepsjonell!

denne begivenheten overrasket oss mye, positivt! vi var litt usikre fordi vi ikke visste hva slags show det ville bli, men da vi kom ble vi tatt veldig godt i mot, blant annet av Paulo, en veldig vennlig brasilianer! Han hjalp oss med beskrivelsen av alle rettene og med alle spørsmålene våre! showet var fantastisk og maten... bare fantastisk! Jeg anbefaler det på det sterkeste, og hvis jeg drar til Milano neste gang, vil jeg absolutt dra til Maison igjen!

Morsomt underholdningsprogram, deilig meny og deilige cocktailer

Vi følte oss veldig komfortable på stedet. Akkompagnert av fargerike utdrikningslag fikk vi muligheten til å spise en veldig smakfull meny. Akkompagnert av veldig godt forberedte cocktailer, likte vi et veldig underholdende komedieprogram. Arrangementsledelsen var veldig eksemplarisk og svarte alltid trygt på våre forespørsler. Arrangementet var definitivt verdt pengene.

Vi hadde en fantastisk fin omvisning i La Scala. En meget kunnskapsrik guide tok oss gjennom den spennende historien, og et lite glimt fra ballettforestillingen på scenen gjorde turen helt perfekt.