Legg til datoer
Milano

Museer og utstillinger

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Dagsturer
44 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 44

Flere reisetips for Milano

Vil du vite mer om aktiviteter i Milano? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Milano

Jeg hadde vært i katedralen før, men gjorde ikke takterrassen, og denne gangen er jeg så glad for at jeg gjorde det. Strukturene er utrolige og gir deg så mange fotomuligheter!!! Du går opp i heisen, men kommer ned trappene igjen, men det var definitivt høydepunktet på turen til Milano ... elsket det!

Det var veldig vakkert, men veldig varmt med null lettelse fra solen i midten av juli og lange linjer hvert trinn på veien. Forbered deg med hatter og til og med paraplyer hvis du drar i juli/august fordi du vil sitte fast og vente i kø i solen for visse. Ellers veldig vakkert.

Vi elsker Milanos katedral til punkt og prikke. Det som står på billetten de slapp oss ikke inn i shorts og med bare skuldre kastet vi bort mye tid i kø for å finne en kappe som gjør at vi kan dekke kroppen. Katedralen er vakker og med billettene hadde vi tilgang til alt inne.

Alt veldig enkelt, spesielt siden vi bestilte første gang. Heisen gjør virkelig forskjellen for oppstigningen til kuppelen. Men for de med eldre mennesker er det fortsatt noen trapper der, som kan skape problemer for eldre besøkende.

Det må du gjøre i Milano. Jeg var der klokken 9.00. Å stå opp tidlig var verdt det. Knapt ventetid og god stemning. OBS: hvis du vil gå i kirken, bør du følge kleskoden (jeg trodde det burde være en selvfølge... ;-) )