Legg til datoer
Milano

Museer og utstillinger

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Dagsturer
  • Bykort
41 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 41

Flere reisetips for Milano

Vil du vite mer om aktiviteter i Milano? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Milano

Katedralen er helt utrolig, og kommer fra en Roma-sentrisk ferie, var arkitekturen og kunstnerskapet til Milano-arkitekturen en veldig fin temposkifte. Duomo di Milano er 1-for-1, uforlignelig opplevelse. Leksjon lært (ingenting med leverandør å gjøre); betale ekstra for heistilgang. Denne billetten er for trappetilgang til taket; ikke så ille hvis du er kroppslig, men min kone (tidlig oppstått revmatoid artritt) slet virkelig. Etter min mening er det frekt å gjøre dette. men teknisk sett er det vår feil fordi det står at når du sjekker ut, booket jeg så mange ting jeg ikke sjekket. Så lær av mine feil!

Lange køer foran billettlukene og ved inngangen....med noen få klikk hadde jeg kjøpt 2 billetter. Bestillingsbekreftelsen fulgte kort tid etter med en mobil QR-kode + e-post. Billetter ble sjekket i en kjedelig prosess før tilgang - jeg viste bestillingsbekreftelsen på mobiltelefonen min og vi ble umiddelbart vinket gjennom. Fra første klikk tok det mindre enn 5 minutter! Strålende!

Flott opplevelse, kort kø, rask sikkerhetsbagsjekk, inn i heisen 6 personer + operatør, så ikke for overfylt. Noen få skritt og en spasertur til taket, men ikke for langt. Taket og utsikten er veldig imponerende til tross for stillasene og oppussingen som pågår. Det vil være verdt å komme tilbake for å besøke igjen i fremtiden når det hele er fullført.

Verdt de ekstra par euroene å betale for heisen opp til hustakene! Beste utsikten i byen og bare en veldig kul opplevelse å kunne gå rundt på taket og beundre alle de intrikate detaljene i arkitekturen. Tilgang til den vakre katedralen er også inkludert.

Katedralen var spektakulær og min favoritt var takterrassen! Å komme inn i katedralen var ganske enkelt med bare å vise QR-koden og sjekke vesken. Sterkt anbefalt!!