Milano
Lokale smaker og nabolagsturer

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Milano Lokale smaker og nabolagsturer

Hva er andre ting å gjøre enn Lokale smaker og nabolagsturer som er verdt å besøke i Milano?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Milano er:

Hvilken Milano Lokale smaker og nabolagsturer tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Milano

Vil du vite mer om aktiviteter i Milano? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Milano

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 294 vurderinger

Bernina-toget tilbyr veldig suggererende landskap. Siste stopp er St. Moritz, et elegant feriested i Sveits med utsikt over en vakker innsjø. For det jeg brukte forventet jeg imidlertid å reise komfortabelt. Dessverre så det ut til å være i helgene i juli da han kom tilbake fra Riccione. Stedet var ikke der for alle, og da vi kom tilbake var vi på beina. Tatt i betraktning at reisen varer 2 timer på utreisen og 2 timer og 40 minutter på hjemturen, forventet jeg bedre organisering fra de sveitsiske togene og denne organisasjonen. To karer foran oss tok billettene på stedet og brukte mindre enn oss !! Jeg vet ikke om det er veldig fornuftig å bestille dem hjemmefra også fordi når du er på stasjonen og trekker linjen, må du gjøre det likevel (det tok oss en time)

Fantastisk utsikt. Dette er en opplevelse hele dagen, så sørg for å ta med snacks. Alpene så fantastiske ut og togturen var behagelig. Du får også stoppe hvor du vil. Jeg anbefaler det absolutt!

Veldig fin togopplevelse, men ikke med billetter. Kupongen ankom ikke i tide og vi måtte betale en ekstra avgift fordi bestillingsbillettene ikke ble gjenkjent.

Virkelig hele veien veldig vakker og fascinerende, en tur fra Tirano til San Moritz veldig vellykket og kanskje over tid som skal gjentas.