Milano Hopp på/hopp av-turer

  • Hopp-på hopp-av-turer

Ofte stilte spørsmål om Milano

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Milano?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Milano?

De beste dagsturene og utfluktene fra Milano er:

Venezia

Flere reisetips for Milano

Vil du vite mer om aktiviteter i Milano? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Milano

Samlet vurdering

3.8 / 5

basert på 1 147 vurderinger

En annen opplevelse fortsatt like perfekt. Den beste måten å se Milano, en veldig viltvoksende by. Vi var i stand til å bruke alle 4 linjene. Det er interessant å ta billetten gyldig i 48 timer (jeg hadde tatt 24 timer første gang) fordi det gir tid til å ta alle linjene med ro fordi omvisningen på hver linje varer i omtrent 1 time. Hvis man går opp og ned regelmessig, er gyldigheten på 48 timer mye mer behagelig. Informasjonen som gis er interessant og kvaliteten på lyttingen er god (sammenlignet med andre selskaper).

Det er flere ruter som bare overlapper på enkelte punkter - så ved å bytte til en annen buss kan du se mye av byen. Første ombordstigning er mulig på alle stopp. Hvis du har kjøpt billett på nett på forhånd, kan den valideres på ruten.

Hop on Hop off-bussen er en flott måte å ha en rask tur rundt i byen, bestemme hva du vil se og få peiling på byen litt (spesielt når du reiser alene). 10 % rabatt fra å vise billetten din i neste by hjelper også med kostnadene.

комфортный автобус, хороший текст гида и приятный голос. 2 часовая экскурсия в общем даёт представление о старом и новом Милане.

Fin måte å få oversikt over Milano.

Vi hadde forhåndskjøpe dagsbillett og startet med første buss. Den kom til avtalt tid. Lydanlegget på bussen fungerte godt.