Legg til datoer
Milano

Familievennlige aktiviteter

Flere reisetips for Milano

Vil du vite mer om aktiviteter i Milano? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Milano

Et interessant museum, verdt et besøk hvis du liker det, men 1) betydelig mindre enn noen andre museer for vitenskap og teknologi (i Praha, for eksempel); 2) det er en viss vekt på visuelle / design, til skade for antall og variasjon av utstillinger (dette gjelder ikke jernbaneutstillingen, det er flott der); 3) da vi var der, var en betydelig del av utstillingen stengt (hele 0. etasje, for eksempel)

Et fantastisk museum hvor gjenstandene som har laget verdenshistorien slik vi kjenner den er samlet, rom hvor du er så fordypet i vitenskap og teknologi at du føler deg som en del av det du beundrer ... og tross alt er vi og over alt vi kan være der. Vektens nål !! Og jeg fulgte med folk som ville dra....de måtte dra meg ut !! Passer for alle, spennende og morsomt!

vi hadde en flott opplevelse her. Moren min og jeg elsker vitenskapsteknologi og historie og gjorde denne turen før nattverden. sørg for at du drar god tid, 1,5 time var ikke nok for oss så vi prioriterte da Vinci-delen, men det var også en romseksjon og flere andre rom som vi måtte hoppe over

Dette er et av de kuleste museene jeg noen gang har vært på! Både for barn og voksne. Det eneste jeg angrer på og at jeg ikke hadde tatt billetter tidligere for å se alt fordi vi ble bedt om å gå ut fra kl. 18.00 og vi kunne ikke se de to siste rommene som så veldig sprø ut...

Fin måte å få oversikt over Milano.

Vi hadde forhåndskjøpe dagsbillett og startet med første buss. Den kom til avtalt tid. Lydanlegget på bussen fungerte godt.