Dagsturer fra Milano

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Milano Dagsturer fra

Hva er andre ting å gjøre enn Dagsturer fra som er verdt å besøke i Milano?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Milano er:

Flere reisetips for Milano

Vil du vite mer om aktiviteter i Milano? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Milano

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 2 328 vurderinger

Et veldig komplett besøk på bare én dag.

En interessant og travel dag; mye buss, men det er den eneste måten å besøke og få en ide om Genova, en sjøfartsby; Med interessante, monumenter og atmosfære, hjelper den lille guidede turen å bli kjent og så kan du nyte vandre i nærheten av havnen. Besøket til Portofino er veldig vakkert og med vakker utsikt, spesielt når man kommer med båt; Det vil si hvis du er villig til å gå og klatre i bakker, men det er verdt det....... det hvis det også er praktisk å utnytte tiden i Santa Margarita før du tar båten til Portofino og besøker noen steder uten å gå bort for ikke å gå glipp av båten .. ........ Nyt landskapet som det vil være tid på returen til å hvile på bussen. Som alltid, dra nytte av vennligheten til guiden for å informere deg; i vårt tilfelle var turen på engelsk, jeg har ingen problemer, men min kone som ikke snakker det var i stand til å kommentere på spansk med ham.

Jeg vurderer at evalueringen er god

Jeg forsto bare japansk, så jeg sjekket diverse e-poster og svarte høflig. Det er litt vanskelig å forstå hvordan man møtes om morgenen. Det var bare en engelsk guide. Jeg sjekket kun hentetiden. Gatene i Genova er fantastiske. Jeg var glad for å kunne gå til Ferrari Square. Jeg dro rundt for å se en veldig fin by. Det var synd at jeg ikke hadde tid til å gå til kirken på fjellet eller til å se meg rundt fordi Portofino bare var kort tid. Det hadde vært enda bedre om jeg kunne se nærmere på de historiske bygningene fordi det var fra bussen. Sjåføren, guiden og Activision var generelt bra.

Totalt sett var dette en flott tur. Som en eneste kvinnelig reisende var dette et virkelig godt alternativ. Virkelig godt organisert, transport var veldig behagelig, og vi fikk litt fritid i Como til å gå rundt. Båtturen var mer som en tur / retur ferjetur, men vakker likevel. Det ville være fint å gå tilbake om sommeren for den lengre båtturen, men plussiden av vinterturen er at Como ikke var så opptatt.

Fantastisk tur på et fantastisk sted! Como er bare et nydelig sted. Den eneste undergangen er at turen ikke varer lenge nok. Vi hadde vakkert vær, så vi ønsket å holde oss så lenge som mulig og gå rundt i como for å se så mye vi kunne. Vil anbefale dette 100%

En koselig tur

Perfekt på alle måte, det eneste minus var at billettene måtte byttes ved senteret her før ombordstigning på bussen.