Dagsturer fra Milano

  • Dagsturer
32 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Ofte stilte spørsmål om Milano

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Milano?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Milano?

De beste dagsturene og utfluktene fra Milano er:

Venezia

Flere reisetips for Milano

Vil du vite mer om aktiviteter i Milano? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Milano

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 2 328 vurderinger

vi var litt bekymret for bussturen, men det var ikke så ille. Vel fremme ved første stopp har du virkelig noe av hvor jeg havnet til du besøker den første byen. Etter et kort besøk (nyt utsikten og ta mange vakre bilder, ikke kast bort tiden på å spise/drikke) etter en kort togreise til neste stopp hvor du har nok tid til å besøke området og spise. Tilbaketuren med båt er en hyggelig måte å returnere til påstigningsstedet. super vakre steder sett

Veldig godt organisert, flott reiseleder. Utflukten er absolutt verdt det. Det vil være over før du vet ordet av det, og det er det eneste som er trist med det. Ikke for slitsomt, for det er nok pauser og variasjon. Passasjerenes ve og vel er veldig tatt hensyn til!

I loved how the guides took us to the places they recommended us to see, gave us a brief introduction to the places, and gave us some time on our own to take in the sights and places. The food was excellent, the winery exquisite, would definitely do it again.

Guiden alexandri var veldig hyggelig og hjelpsom til enhver tid. Vi elsket hvert minutt av turen vår Det er verdt hver krone, vil definitivt anbefale til venner og familie

Flink guide. veldig deilig med et opplegg der alt var planlagt. perfekt tid på de ulike stedene. fikk god tid til å selv utforske.