Milano Cruise og båtturer

  • Dagsturer
  • Vannaktiviteter
12 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Milano

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Milano?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Milano?

De beste dagsturene og utfluktene fra Milano er:

Venezia

Flere reisetips for Milano

Vil du vite mer om aktiviteter i Milano? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Milano

Samlet vurdering

2.8 / 5

basert på 241 vurderinger

vi var litt bekymret for bussturen, men det var ikke så ille. Vel fremme ved første stopp har du virkelig noe av hvor jeg havnet til du besøker den første byen. Etter et kort besøk (nyt utsikten og ta mange vakre bilder, ikke kast bort tiden på å spise/drikke) etter en kort togreise til neste stopp hvor du har nok tid til å besøke området og spise. Tilbaketuren med båt er en hyggelig måte å returnere til påstigningsstedet. super vakre steder sett

Turen ble godt administrert og som vår snille guide Andrea sa var vi heldige både værmessig og trafikkmessig! Landskap på veien har smaken av Sveits og den italienske landsbyen var fantastisk. Vel, reisen var ganske lang, og jeg skulle ønske jeg kunne hatt mer tid i Sveits og fjellsidene i Alpene! Men for denne planen gjorde de det bra! Og vår reiseleder gjorde det veldig bra og ga god informasjon! Takk, mann !

I dag måtte være en av de beste turene vi har gjort. Det var så godt organisert og hadde tid til å stoppe og se så mye. Guiden vår Franco var strålende, veldig kunnskapsrik og vennlig. Hjelper med tips og triks hele veien. Bussjåføren vår Alessandro var fantastisk, flott sjåfør. Vi elsket virkelig alt om denne turen.

Verdt hver krone. Guiden vet hvordan hun skal gjøre jobben sin. Hvert sted er verdt å se. Jeg skulle ønske vi hadde hatt mer tid i St. Moritz og Comosjøen, men det er forståelig med alle tingene du må gjøre på en dag. Vi startet klokken 07.00 og var tilbake i Milano rundt klokken 20.00.

Veldig godt organisert, flott reiseleder. Utflukten er absolutt verdt det. Det vil være over før du vet ordet av det, og det er det eneste som er trist med det. Ikke for slitsomt, for det er nok pauser og variasjon. Passasjerenes ve og vel er veldig tatt hensyn til!