Milano
Buss og minibussturer

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Milano Buss og minibussturer

Hva er andre ting å gjøre enn Buss og minibussturer som er verdt å besøke i Milano?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Milano er:

Flere reisetips for Milano

Vil du vite mer om aktiviteter i Milano? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Milano

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 4 940 vurderinger

Et veldig komplett besøk på bare én dag.

En interessant og travel dag; mye buss, men det er den eneste måten å besøke og få en ide om Genova, en sjøfartsby; Med interessante, monumenter og atmosfære, hjelper den lille guidede turen å bli kjent og så kan du nyte vandre i nærheten av havnen. Besøket til Portofino er veldig vakkert og med vakker utsikt, spesielt når man kommer med båt; Det vil si hvis du er villig til å gå og klatre i bakker, men det er verdt det....... det hvis det også er praktisk å utnytte tiden i Santa Margarita før du tar båten til Portofino og besøker noen steder uten å gå bort for ikke å gå glipp av båten .. ........ Nyt landskapet som det vil være tid på returen til å hvile på bussen. Som alltid, dra nytte av vennligheten til guiden for å informere deg; i vårt tilfelle var turen på engelsk, jeg har ingen problemer, men min kone som ikke snakker det var i stand til å kommentere på spansk med ham.

Fantastisk tur på et fantastisk sted! Como er bare et nydelig sted. Den eneste undergangen er at turen ikke varer lenge nok. Vi hadde vakkert vær, så vi ønsket å holde oss så lenge som mulig og gå rundt i como for å se så mye vi kunne. Vil anbefale dette 100%

Fin måte å få oversikt over Milano.

Vi hadde forhåndskjøpe dagsbillett og startet med første buss. Den kom til avtalt tid. Lydanlegget på bussen fungerte godt.

En koselig tur

Perfekt på alle måte, det eneste minus var at billettene måtte byttes ved senteret her før ombordstigning på bussen.

Svært god opplevelse

Vi slapp køer. Alt ble gjennomført etter oppsatt tid. Mange høydepunkt, men med Nattverden som det største.