Legg til datoer
Ting å gjøre

Milano

Metropolen er full av attraksjoner, som Duomo di Milano, og er perfekt for mote- og kulturelskere.

Flere reisetips for Milano

Vil du vite mer om aktiviteter i Milano? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Milano

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 55 590 vurderinger

vi var litt bekymret for bussturen, men det var ikke så ille. Vel fremme ved første stopp har du virkelig noe av hvor jeg havnet til du besøker den første byen. Etter et kort besøk (nyt utsikten og ta mange vakre bilder, ikke kast bort tiden på å spise/drikke) etter en kort togreise til neste stopp hvor du har nok tid til å besøke området og spise. Tilbaketuren med båt er en hyggelig måte å returnere til påstigningsstedet. super vakre steder sett

Jeg hadde vært i katedralen før, men gjorde ikke takterrassen, og denne gangen er jeg så glad for at jeg gjorde det. Strukturene er utrolige og gir deg så mange fotomuligheter!!! Du går opp i heisen, men kommer ned trappene igjen, men det var definitivt høydepunktet på turen til Milano ... elsket det!

Vi elsker Milanos katedral til punkt og prikke. Det som står på billetten de slapp oss ikke inn i shorts og med bare skuldre kastet vi bort mye tid i kø for å finne en kappe som gjør at vi kan dekke kroppen. Katedralen er vakker og med billettene hadde vi tilgang til alt inne.

Det må du gjøre i Milano. Jeg var der klokken 9.00. Å stå opp tidlig var verdt det. Knapt ventetid og god stemning. OBS: hvis du vil gå i kirken, bør du følge kleskoden (jeg trodde det burde være en selvfølge... ;-) )

Fantastisk opplevelse! Likte virkelig dagen. Teamet var super hjelpsomme og vennlige både på dagen og før den ga nyttig informasjon om hvordan man kommer seg dit og veibeskrivelse osv.